Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار رفسنجان گفت: مرکز شتاب دهنده‌ای که مجتمع مس سرچشمه با همکاری دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان راه اندازی نموده، در حال حاضر به ۵۴ شرکت دانش بنیان خدمات ارائه می کند

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ مجید فصیحی هرندی صبح امروز در دیدار با مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران اظهار کرد: در دوره کنونی ارتباط خوبی از سوی مجتمع مس سرچشمه با دانشگاه های شهرستان برقرار شده که موثرتر و اجرایی تر از قبل بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بخشی از طرح های موثر اقتصاد مقاومتی دانشگاه ولی عصر(عج) در کنار مجموعه مس رفسنجان فعالانه در توسعه فرهنگ کسب و کار همکاری می نماید.

وی بیان داشت: تقاضا داریم با توجه به کارهایی که منتج به نتایج بسیار خوبی در زمینه اقتصاد مقاومتی شهرستان رفسنجان شده است و رضایتمندی از این کارها در حد بالایی قرار گرفته این اقدامات ادامه یابد.

فصیحی هرندی خطاب به مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: از جنابعالی و هیئت مدیره شرکت تقاضا داریم توجه خاصی در زمینه اقدامات و طرحهای اقتصاد مقاومتی در شهرستان داشته باشند که اگر اینگونه اقدامات ادامه یابد، در آینده چشم اندازی بسیار خوبی خواهیم داشت.

فرماندار رفسنجان در ادامه خاطرنشان کرد: بخشی از تعهدات مسئولیت های اجتماعی که در کارخانه های بزرگ صنعتی مطرح است توسط شرکت ملی صنایع مس در رفسنجان انجام شده است که جای قدردانی دارد و انتظار مردم این است که به صورت موثرتری تداوم داشته باشد.

فصیحی هرندی به بحث آلایندگی مجتمع مس سرچشمه پرداخت و یادآور شد: در بحث راه اندازی کارخانه اسید که بخش زیادی از آلایندگی را کم می کند یک خوشحالی و یک ناراحتی داریم، خوشحالی از این جهت که آلایندگی های زیست محیطی به سمت کاهش قابل توجه خواهد رفت و نگرانی از این جهت که این موضوع بهانه ای برای کاهش توجه ها به شهرستان شود که البته حتماً مجموعه مس نگاه ویژه خود را به شهرستان ادامه خواهد داد.

وی ارتباط صنعت مس با دانشگاه و مراکز علمی را خوب و گسترده توصیف کرد و با یادآوری اینکه ارتباط صنعت و دانشگاه اتفاقات خوبی را رقم خواهد زد، گفت: مرکز شتاب دهنده ای که مجتمع مس سرچشمه با همکاری دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان راه اندازی نموده، در حال حاضر به ۵۴ شرکت دانش بنیان خدمات ارائه می کند و همچنین استارت آپ ها نیز راهنمایی و کمک می شوند، دوره های آموزشی که گذاشته می شود به توسعه علمی و فرهنگی شهرستان کمک کننده است.

فرماندار شهرستان رفسنجان در ادامه با تأکید بر اینکه شرکت صنایع مس یک ظرفیت برای شهرستان رفسنجان است و به مجموعه مس به عنوان یک ظرفیت نگاه می کنیم، تصریح کرد: نگاه مسئولان شهرستان و انتظار آنها به کار گرفتن این ظرفیت برای توسعه صنعت و اشتغال پایدار از طریق اجرای طرح های بزرگ و حمایت از صنایع جنبی مس و صنایعی که بخشی از نیازمندی های مس را تامین می کند ،است

فصیحی هرندی با اشاره به برگزاری نمایشگاه نیازمندی های صنعت مس که سال گذشته در دانشگاه ولی عصر رفسنجان برگزار شد، افزود: در این نمایشگاه که با همت بلند مدیران و پرسنل شرکت مس برگزار شد، علاوه بر اینکه عموم مردم با دستاوردها و توانمندی های مس آشنا شدند چندین صنعتگر نیز برای رفع برخی نیازمندی ها شرکت اعلام آمادگی کردند، به نحوی که با برگزاری این نمایشگاه برخی شرکتها که شاید به خاطر بضاعت اندک جرات ورود به این حوزه را نداشتند تشویق شدند و حرکت نوینی انجام گرفت.

وی با اشاره به اینکه در مسائل فرهنگی و اجتماعی نیز مس از دیرباز فعال بوده است، خاطرنشان کرد: مجتمع مس سرچشمه در همه زمینه ها از جمله فرهنگی، مذهبی، اجتماعی، هنری و … در شهرستان حضور دارد و باید گفت نگرش مردم رفسنجان راجع به صنعت مس نسبت به قبل مثبت تر است علیرغم اینکه ممکن است گلایه مندی هایی نیز داشته باشند. بدیهی است انتظار توسعه و کارآمدتر و هدفمندتر شدن این فعالیت ها را داریم .

فرماندار رفسنجان به موضوع اشتغال در شهرستان پرداخت و تأکید کرد: در بحث اشتغال اگر قرار است ظرفیتهای واقعی اشتغال از سوی مجتمع مس سرچشمه ایجاد شود انتظار داریم با توجه به انتظار به حق مردم رفسنجان در بومی گزینی توجه ویژه ای به شهرستان شده و راهکار خاص خود دیده شود.

فصیحی هرندی در همین زمینه افزود: مردم برای برگزاری آزمون استخدام شرکت مس از این شرکت انتظار دارند و آقای مهندس محمدی انارکی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس نیز در سخنرانی های خود چندین مرتبه این وعده را داده اند اما به هر دلیلی این وعده ها جابجا می شود لذا مردم انتظار دارند این موضوع اتفاق بیفتد.

فرماندار رفسنجان خواستار افزایش ظرفیت استخدام افراد بومی رفسنجان در مجتمع مس سرچشمه شد و گفت: در خصوص شرکتهای پیمانکار و کارآفرین این اتفاق در حال رقم خوردن است، ضمن اینکه قبلاً در خصوص استخدام فرزندان شهید و ایثارگر نیز مدیرعامل سابق شرکت مس موافقت کردند ولی هنوز در چرخه مسائل اداری بوده و اجرایی نشده است.

فصیحی هرندی به موضوع ورزش پرداخت و اظهار کرد: توقع داریم که شرکت صنایع مس غیر از فوتبال به ورزشهای دیگر از جمله ورزشهای همگانی که مورد توجه مردم است، حمایت بیشتری کند و همچنین ادامه احداث زمین های چمن مصنوعی در نقاط مختلف شهرستان و تکمیل استادیوم را با جدیت دنبال کند .

فرماندار رفسنجان ادامه داد: با توجه به اینکه در حال حاضر از ۵۰ هزار دانش آموز در شهرستان رفسنجان امکان فعالیت در فضاهای مربوط به گذران اوقات فراغت تنها برای ۶ درصد میسر است و این امکانات جوابگوی نیاز این جمعیت دانش آموزی نیست، پیشنهاد داد شرکت مس در این مکان ها زمین چمن مصنوعی ایجاد کند تا در فصل تابستان و روزهای تعطیل برای مردم و دانش آموزان قابل استفاده شود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۰۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش بنیان، نماد اصلی جهش تولید و مشارکت مردم/ حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، محمد مخبر، عصر امروز با حضور در پارک فناوری پردیس و پارک فناوری سلامت پردیس ضمن شرکت در سیزدهمین نشست هیات امنا از جدیدترین دستاورد‌های شرکت‌های دانش بنیان این مجموعه علمی در حوزه تولیدات و تجهیزات پزشکی، دارویی، حمل و نقل و طراحی و ساخت تجهیزات هواپیما، مالی و بانکی، صنعتی و انرژی بازدید کرد و با توضیحات مسئولان مربوطه در جریان جدیدترین تولیدات علمی و فن آور شرکت‌های دانش بنیان این مجموعه و برخی مشکلات آنها قرار گرفت.

معاون اول رئیس جمهور طی سخنانی در سیزدهمین نشست هیات امنای مشترک پارک فناوری پردیس و پارک فناوری سلامت با تاکید بر اینکه پارک فناوری پردیس باید به شهری در تراز جهانی تبدیل شود و در مجامع بین المللی حضور فعالانه داشته باشد، گفت: بخش علمی و فناوری مزیت کشور است و باید در سطح کشور چنین پارک‌های علم و فناوری توسعه و گسترش یابد و همچنین با وجود دیپلماسی و سیاست خارجی فعال دولت سیزدهم و عضویت جمهوری اسلامی ایران در سازمان‌های مهم اقتصادی و تجاری بین المللی، باید شرکت‌های دانش بنیان از این مزیت حداکثر استفاده را ببرند.

وی تاکید کرد: بزرگترین مزیت کشور و جمهوری اسلامی، وجود نیروی جوان و نخبه است که خداوند به این کشور عطا کرده و مسئولین دولتی و حکومتی باید از این فرصت حداکثر استفاده را داشته باشند.

مخبر با اشاره به پاسخ موشکی و پهپادی ایران به حمله موشکی نظامیان صهیونیست به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق، تاکید کرد: در دنیای امروز در اختیار داشتن علم منبع قدرت است و آنچه دشمنان ما را در عملیات اخیر از قدرت ایران دچار ترس و دلهره ساخته، داشتن علم و دانش ساخت تکنولوژی‌های جدید است و نه صرف در اختیار داشتن این محصولات.

وی با اشاره به اهمیت پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان به عنوان نماد اصلی جهش تولید و مشارکت مردم و بهترین مدل اداره و حل مسائل کشور تصریح کرد: معاونت علمی و فناوری باید به همه ارکان دولت برای بهره‌گیری از چنین فرصتی در راستای حل مشکلات وزارتخانه‌ها کمک کند.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: آینده اقتصاد جهان، اقتصاد دیجیتال است که خوشبختانه مزیت کشور و جمهوری اسلامی ایران در همین بخش است و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری باید پس از شناسایی بستر‌های دانش بنیان وزارتخانه‌ها به شرکت‌های دانش بنیان ماموریت دهد تا به حل مشکلات آنان کمک کنند.

وی همچنین با تاکید براینکه با حضور و بازدید از نمایشگاه‌ها و دستاورد‌های شرکت‌های دانش بنیان و تلاش‌های جوانان نخبه، خلاق، مدیر و مدبر به وضوح مشاهده می‌کنیم که تمام مشکلات و مسایل کشور توسط این جوانان حل شدنی است، تصریح کرد: در زمان بروز هر گونه مشکل و مسأله با مراجعه به نیروی‌های نخبه، جوان، با انگیزه، دیندار و وطن پرست توانستیم در حداقل زمان ممکن با بهترین کیفیت و کمترین هزینه بسیاری از مشکلات کشور را حل و فصل کنیم.

مخبر با اشاره به اینکه یکی از رویکرد‌های جدی و اصلی دولت سیزدهم فعال کردن شرکت‌های دانش بنیان است، افزود: مقام معظم رهبری و رئیس جمهور همواره بر فعال کردن بیش از پیش حرکت شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرده و دستورات لازم را در این زمینه صادر کرده اند که با توجه به حرکت صنعت و اقتصاد در دنیای امروز به سمت فناوری‌های دانش بنیان، هوش مصنوعی و فناوری‌های پیشرفته و با توجه به مزیت کشور در داشتن نیرو‌های جوان و نخبه، نباید از دنیا عقب بمانیم.

وی اظهار کرد: وزارتخانه‌ها موظف هستند حمایت از حرکت دانش بنیانی در کشور را دنبال کنند که در همین راستا معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری مسایل و خواست‌های این شرکت‌های دانش بنیان را در دولت مرتب دنبال می‌کند.

مخبر با اشاره به برخی مشکلات فعالیت‌های شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد: دستگاه‌ها باید به محصولات و دستاورد‌های این شرکت‌ها اطمینان کنند و همچنین مسائل مالی و ارزی، گرفتن سهم بازار داخلی و خارجی و صادرات محصولات آنان در دولت پیگیری می‌شود.

معاون اول رئیس جمهور به نامگذاری سال جدید با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی مقام معظم رهبری اشاره و تاکید کرد: جهش تولید بدون تکیه به نیرو‌های نخبه، خلاق و شرکت‌های دانش بنیان میسر نیست و در بازدید از تمام بخش‌های پارک فناوری پردیس محصولات و تولیدات بخش‌های مختلف این مجموعه افتخارآمیز است تا جاییکه برخی محصولات تنها در دو کشور جهان تولید می‌شود. با این حال مردم از چنین افتخارآفرینی توسط جوانان نخبه و تحصیلکرده ایرانی کمتر مطلع هستند و در کشور به چنین دارایی و ظرفیت عظیم کمتر توجه می‌شود.

در این بازدید سه ساعته که با همراهی معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری صورت پذیرفت، دو مجموعه فناورانه جدید نیز افتتاح شد و مورد بهره برداری قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • اجرای طرح های مختلف وزارت علوم برای افزایش شرکت های دانش بنیان
  • رونمایی از مینی‌بوس دانش‌بنیان با ظرفیت ۲۱ نفر در سمنان
  • محصولات فناورانه دانشگاه آزاد یادگار امام افزایش می‌یابد
  • آسیب دیدن فرهنگ کار از جمله نگرانی‌ها در منطقه سیستان است
  • رونمایی از دستگاه پرس گرم عایق بندی شینه‌های ژنراتور‌های نیروگاهی
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت
  • بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
  • شرکت‌های دانش بنیان، نماد اصلی جهش تولید و مشارکت مردم/ حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها
  • واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ ضرورت افزایش بودجه در سال جدید
  • واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ضرورت افزایش بودجه در سال جدید