Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-20@03:53:32 GMT

فارغ التحصیلان بدون کار عملی جذب بازار نمی‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۵۳۶۹۳

فارغ التحصیلان بدون کار عملی جذب بازار نمی‌شوند

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، هادی ابوی با اشاره به تشکیل اولین جلسه شورای عالی فنی و حرفه‌ای اظهار کرد: یکی از زیرساخت‌های فرهنگ کار بحث مهارت آموزی است و چنانچه بتوانیم نیروهای کار ماهر و کارآمدی تربیت کنیم هم در ایجاد فرهنگ کار و هم در اشتغال پایدار اثرگذار خواهد بود.

وی گفت: امروز بسیاری از کشورها در کنار دروس تئوریک کار عملی یاد داده می‌شود تا فرد توان انجام کار در محیط واقعی را به دست آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو لازم است تا دانشگاه‌های ما فارغ از ارائه واحدهای ترمیک و تئوریک، دانشجویان را با محیط واقعی کسب و کار آشنا کنند.

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران تصریح کرد: اینکه ما فقط یک رشته تحصیلی را در دانشگاه خوانده باشیم و بر اساس آن دنبال کار برویم با اینکه کار فنی بلد باشیم و بتوانیم در هر محیطی کار کنیم تفاوت دارد. مهارت آموزی مقوله بسیار مهمی است و دولت مصمم است با تشکیل شورای عالی فنی و حرفه‌ای در جهت تربیت نیروهای کار ماهر، فارغ‌التحصیلان ماهر و صنوف و واحدهای تولیدی ماهر گام بردارد.

شناخت از بازار کار رمز موفقیت فارغ‌التحصیلان در بازار کار

وی در پاسخ به این پرسش که چرا برخی فارغ‌التحصیلان پس از اتمام تحصیل قادر به یافتن شغل نیستند؟ گفت: دلیلش این است که مهارت تطبیق دادن خود با جامعه را ندارند و هنوز شناختی از بازار کار پیدا نکرده‌اند به همین دلیل است که تاکید داریم افراد فن مهارت و کار کردن در بازار کار و شرایط اقتصادی جامعه را از دوران تحصیل در دانشگاه فرابگیرند.

ابوی گفت: فارغ‌التحصیلان دانشگاه فکر نکنند به صرف اینکه تحصیلات آکادمیک دارند و مدرک گرفته‌اند نباید کار عملی انجام بدهند. کار عملی پیش نیاز ورود به بازار کار است حتی اگر سخت افزار خوانده باشند باید توانایی بستن یک پیچ در محیط کارخانه را داشته باشند و هدف از ایجاد نهضت مهارت آموزی این است که فرد نه تنها در رشته خود بلکه در تمام سطوح از شایستگی‌های مهارتی برخوردار شود تا چنانچه در بازار کار قادر به یافتن شغلی متناسب با رشته تحصیلی خود نشد در جای دیگری مشغول کار شود.

این مقام مسئول کارگری در پایان بر لزوم استفاده از تجارب و اندیشه‌های تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در جریان اجرای نهضت مهارت آموزی تاکید کرد.

قانون نظام جامع آموزش مهارتی تلاش می‌کند با تربیت نیروی انسانی متخصص، ماهر و کارآمد متناسب با نیازهای بازار کار فعلی و آینده و ارتقای توان کارآفرینی و افزایش نقش آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی به رونق تولید، رشد و پویایی اقتصاد و توسعه ملی کمک کند. پیش از این اولین جلسه شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی با حضور اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در نهاد ریاست جمهوری برگزار شده بود.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: مهارت فرهنگ کار فارغ التحصيلان دانشگاهي سازمان فنی و حرفه ای بازار کار اشتغال پایدار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۳۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت آموزی ۴ هزار آسیب‌دیده اجتماعی در خراسان جنوبی

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان خراسان جنوبی گفت: سال گذشته ۴ هزار نفر از اقشار آسیب‌دیده اجتماعی در قالب طرح‌های مختلف کشوری و استانی به صورت رایگان با یک مهارت جدید آشنا شدند. - اخبار استانها -

حسن کامرانی‌فرد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند اظهار داشت: با توجه به اهمیت مهارت‌آموزی در رفع آسیب‌های اجتماعی و کاهش دغدغه‌های ناشی از آن برگزاری دوره‌های آموزشی مهارتی در سطوح مختلف با حرفه‌های متنوع در دستور کار این اداره کل است.

وی گفت: در این راستا در سال گذشته 175 دوره آموزشی ویژه اقشار آسیب‌دیده اجتماعی شامل معتادین بهبودیافته،کودکان کار و خیابان، زنان سرپرست خانوار و اعضای خانواده‌های آنان، زندانیان و ساکنین سکونت‌گاه‌های غیررسمی برگزار شده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان خراسان جنوبی تصریح کرد: از متقاضیان این گروه هدف 2 هزار و 467 نفر مرد و یک‌هزار و 486 نفر زنان بوده که در طی سال در مجموع 613 هزار و 037 نفر ساعت آموزش را گذرانده‌اند.

انتهای پیام/257

دیگر خبرها

  • اعمال انسان بدون پذیرش عملی ولایت هیچ ارزشی ندارد
  • آموزش‌ مهارتی به بیش از ۱۳ هزار سرباز نیرو‌های مسلح خوزستان
  • مهارت آموزی ۴ هزار نفر از آسیب دیدگان اجتماعی در خراسان جنوبی
  • اولین کنفرانس ملی مهارت به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می‌شود
  • صدور بیش از 90 هزار گواهینامه مهارتی بین المللی در خوزستان
  • بیکاری فارغ التحصیلان مازندران بالاتر از میانگین کشور
  • فنی و حرفه‌ای زرند در سطح استان کرمان، رتبه‌ دوم را کسب کرد
  • مهارت آموزی ۴ هزار آسیب‌دیده اجتماعی در خراسان جنوبی
  • آیا استفاده از شبکه مجازی، سطح دانش تئوری دانشجویان را کاهش می‌دهد؟
  • استفاده از شبکه مجازی، سطح دانش تئوری دانشجویان را کاهش می‌دهد