Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-20@10:10:34 GMT

توضیحات جانشین فرمانده ناجا درباره طرح حیات شبانه

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۵۳۷۵۸

توضیحات جانشین فرمانده ناجا درباره طرح حیات شبانه

تین‌نیوز | 

جانشین فرمانده نیروی انتظامی از متولیان امور شهر تهران خواست به‌صورت شفاف طرح حیات شبانه را ارائه دهند.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، سردار "ایوب سلیمانی" در حاشیه یادواره 574 شهید نظم و امنیت استان کرمان در جمع خبرنگاران، در پاسخ به سؤال خبرنگاری درباره طرح "حیات شبانه"، اظهار داشت: به‌اعتقاد من این طرح، نیاز به تبیین بیشتری دارد و  یک جایی بایستی به آن پرداخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به اجرای این طرح در تهران اشاره و بیان کرد: قبل از ماه مبارک رمضان، یک مسئله‌ای مطرح شد که مردم مؤمن روزه‌دار در طول روز کمتر فرصت بیرون آمدن از خانه را دارند و شب‌ها به هیئت‌های قرآنی می‌روند بر همین اساس زمینه‌های خدمات مضاعفی در سطح شهر را برای آنها مهیا کنیم.

وی راجع به آماده‌باش مجموعه پلیس تهران بزرگ در این ایام ابراز کرد: نیروهای پلیس در تمام طول شب تا هنگام سحر، در همه معابر و خیابانها حضور داشته و وظیفه تأمین نظم، امنیت و آرامش مردم را به‌عهده داشتند؛ همچنین به برخی از صنوف اجازه فعالیت داده بودیم تا اگر شهروندان نیاز به خرید داشتند بتوانند مایحتاج خود را تهیه کنند البته این هدف توجیه‌پذیر بود به‌گونه‌ای که شلوغی خیابان‌های تهران در شب‌های ماه رمضان تا سحر، تفاوت چندانی با معابر در طول روز نداشت.

این مقام عالی انتظامی درباره حضور گسترده مردم در مساجد و حسینیه‌ها به‌ویژه در مناسبت‌های خاص ماه رمضان گفت: این حضور امسال، صددرصد بیشتر از سال گذشته بود با توجه به چنین حضوری باید به مردم خدمت ارائه شود.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی در پاسخ به اظهارات برخی از اعضای شورای شهر تهران مبنی بر اینکه چرا طرح حیات شبانه پس از ماه رمضان ادامه پیدا نکرد، تصریح کرد: ماه رمضان، ماه ویژه‌ای است و شب‌زنده‌داری و مناجات شبانه مورد تأکید دین ما است؛ بر همین اساس به‌غیر از این ماه، چرا باید طرح مزبور را انجام دهیم؟

سردار سلیمانی تأکید کرد: برای اینکه پاسخگوی نظم و امنیت باشیم نمی‌توانیم مجموعه نیروهای ناجا را در طول سال، هر روز در آماده‌باش نگه داریم و از سوی دیگر نمی‌توانیم به مردم بگوییم در نیمه‌های شب در خیابان‌ها حضور داشته باشند اما نظم و امنیت آنها به ما ربطی ندارد؛ به‌خصوص در نیمه‌های شب که اراذل و اوباش، سارقان و مجرمان تلاش می‌کنند با استفاده از چنین موقعیت زمانی که کمترین نظارت در آن وجود دارد و حتی دوربین‌های شهری نیز کمتر فعال است، اقدامات مجرمانه خود را انجام دهند.

این مقام عالی انتظامی کشور خاطرنشان کرد: ابتدا بایستی روشن شود که طرح حیات شبانه به‌چه‌علتی در طول سال ادامه پیدا کند؛ در صورتی که قصد تقلید از کشورهای اروپایی را داریم باید بدانیم در چنین کشورهایی سر ساعتی مشخص صنوف فعالیت خود را در شب تعطیل می‌کنند؛ بر همین اساس باید مشخص شود؛ از کجا می‌خواهیم اقتباس بگیریم و با چه ضرورتی این کار را انجام دهیم و علت اینکه برخی از مغازه‌ها و صنوف تا صبح باز باشد، چیست؟

جانشین فرمانده ناجا با بیان اینکه عقلا و متولیان امور شهر باید برای این موضوع استدلال منطقی و اصولی داشته باشند، گفت: یک بخش از طرح مزبور، پیوست امنیتی است که نیروی انتظامی متولی آنست؛ تاکنون رسماً کسی از ما در این رابطه چیزی درخواست نکرده است.

این مقام ارشد انتظامی با طرح این سؤال‌ها که "طرح حیات شبانه، در کجا، چه وسعت، حجم و یا میزان نیرو، اجرا شود و همچنین الزامات آن را چه‌کسی برای ما تهیه می‌کند و پلیس قرار است محافظ چه‌کسانی باشد؟" گفت: علاوه بر اینکه طرح مزبور نامفهوم است، نقش و جایگاه آن را نمی‌دانیم و این‌که قرار است در چه گستره‌ای اجرا شود تا برای آن جایگاهی تعریف کنیم.

جانشین فرمانده ناجا به اشکالات طرح حیات شبانه اشاره کرد و افزود: طرح مزبور باید قبل از اینکه بیان، تبیین و تدوین شود در جلسات کارشناسی مورد بررسی قرار گرفته و پس از مشخص شدن جوانب آن، رسانه‌ای شود.

وی با اشاره به اظهار نظرهای مطرح‌شده درباره این طرح، گفت: برخی عنوان می‌کنند که مشکلات مربوط به آن را مرتفع کرده‌اند و عده‌ای دیگر آن را نفی می‌کنند؛ در حالی که اگر شما هوشمندانه هدف‌گذاری کرده بودید که در 50 نقطه از سطح شهر این طرح اجرا شود چرا به‌یک‌باره تعداد آن را به 5 نقطه تقلیل دادید؛ علت این تغییر برچه‌اساس و استدلالی صورت گرفته؟ در صورتی که اگر استدلال شما بر سر عدد 50 محکم بود، بایستی پای آن می‌ایستادید.

وی با یادآوری اینکه در موضوعات اجتماعی، سازمان‌ها، مسئولیت‌های مختلف دارند و نیروی انتظامی نیز بخشی از این مسئولیت‌ها را به‌عهده دارد، اعلام کرد: نیروی انتظامی قرار نیست به‌جای کسی کار کند یا مانع انجام وظایف قانونی دیگران شود؛ ما فقط می‌توانیم درباره نقش و جایگاه خود حرف بزنیم.

سردار سلیمانی از متولیان امور شهر تهران خواست تا به‌صورت شفاف طرح را ارائه دهند البته طرحی که مراحل خود را طی کرده و تأییدیه‌های لازم آن اخذ شده باشد؛ همچنین الزامات امنیتی آن نیز مشخص و تصمیمات لازم در این زمینه از سوی متولیان آن اخذ شود.

این مقام عالی انتظامی کشور ادامه داد: نیروی انتظامی وظیفه دارد تا زمینه آرامش، امنیت، شادی، نشاط و کسب‌وکار مردم را مهیا کند اما باید بداند در چه محیط و فضایی و برای چه موضوع و در چه بازه زمانی و با چه حجمی از کاربری و... این کار انجام شود که این نیازمند برنامه‌ریزی برای مجموعه‌ای است که داعیه‌دار نظم و امنیت مردم و جامعه است.

وی خاطرنشان کرد: انتظار داریم تا زمانی که مراحل این طرح طی نشده، بی‌مورد فضای جامعه را ملتهب نکنیم به‌گونه‌ای که کسی آن را تأیید و یا تکذیب کند.

جانشین فرمانده ناجا در خاتمه گفت: نیروی انتظامی وظیفه خود را به‌جد و جهد تا آن جایی که تعیین شود و مراجع قانونی به ما اعلام کنند با قدرت و قاطعیت و بدون هیچ اغماضی انجام خواهد داد.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: شهر تهران فرمانده نیروی انتظامی نظم و امنیت سردار ایوب سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۳۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح آرامش در نیشابور اجرا شد

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور گفت: طرح بزرگ و ضربتی «آرامش» با هدف پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز و برخورد با توزیع کنندگان مواد مخدر طی ۲۴ ساعت گذشته در این شهرستان به اجرا درآمد.


سرهنگ حسین احمدی افزود: در این طرح یک روزه که با محوریت پلیس مبارزه با مواد مخدر و همکاری پلیس پیشگیری در نقاط مختلف سطح شهر انجام شد، تعداد ۱۱ خرده فروش مواد مخدر و ۵۶ معتاد متجاهر شناسایی و دستگیر شدند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: در این طرح مقادیری انواع مواد مخدر به همراه ۵ هزار و ۸۷۱ عدد انواع قرص ها و ۶ هزار و ۸۸۰ سی سی شربت غیرمجاز متادون کشف و ضبط و ۲ دستگاه خودرو به همراه یک دستگاه موتورسیکلت نیز توقیف شد.

وی ادامه داد: متهمان با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی و معتادان متجاهر نیز با هدف اصلاح و برگشت به جامعه به کمپ ترک اعتیاد معرفی شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور تاکید کرد: هدف اصلی از اجرای این طرح ها، افزایش احساس امنیت در جامعه و کسب رضایتمندی مردم عزیز است و این طرح ها همچنان ادامه خواهند داشت.

دیگر خبرها

  • کشف ۹ میلیاردی سوخت قاچاق در کاشان
  • ۲ جنبه موفقیت عملیات وعده صادق از نظر جانشین فرمانده‌کل سپاه
  • قتل یک دندان‌ساز در الشتر
  • نیرو‌های مسلح ایران در اوج آمادگی قرار دارند/ تشخیص موفقیت در عملیات وعده صادق با جزع و فزع دشمنان
  • طرح آرامش در نیشابور اجرا شد
  • کشف ۴۰۰ کیسه آرد قاچاق
  • جانشین فرمانده کل سپاه: هرگونه تعرض به ایران با پاسخی شدیدتر مواجه می‌شود
  • درگیری در فروشگاه لباس در شیراز با یک کشته و یک مجروح
  • برادرکشی در کوه‌های اطراف فسا
  • قتل هولناک در مزون لباس | دختر ۱۱ ساله قاتل شد | دستگیری قاتل و مادرش پس از فرار نافرجام