Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، علیرضا شهیدی در دیدار با استاندار سیستان و بلوچستان در استانداری اظهار داشت: بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان جهت فعالیت‌های اکتشافی در استان سیستان و بلوچستان از طرف سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور هزینه شده و امیدواریم بتوانیم به هدف عالی دولت تدبیر و امید در زمینه کشف ذخایر زیرزمینی و معادن دست پیدا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی ایران افزود: عملیات ژئوفیزیک هوایی شمال استان به میزان ۴۱ هزار کیلومترمربع و یا ۱۴۱ هزار کیلومتر خطی با دقت برداشت‌های قوی در دست اجراست و نقش مهمی را در اکتشاف ذخایر پنهان تا عمق ۶۰۰ متری دارد.

وی گفت: سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور به موضوع زمین شناسی در سیستان و بلوچستان توجه خاص دارد به طوری که از ۱۵ هزار متر حفاری صورت پذیرفته در سال گذشته بیش از ۵ هزار متر آن در استان سیستان و بلوچستان صورت گرفت که ان‌شاالله به زودی این عملیات‌ها منجر به صدور ۳ گواهی کشف خواهد شد.

شهیدی به موضوع مخاطرات زمین شناختی نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به عبور گسل نهبندان با روند شمالی، جنوبی در استان، این سازمان به زودی مطالعات دیرینه لرزه شناسی خود را بر روی گسل انجام خواهد داد و از فعالیت‌های آینده ما با توجه به مصوبه کارگروه گرد و غبار در سال ۹۸ وظیفه تعیین منشأ گرد و غبار در استان است کارشناسان در حال حاضر مشغول به نمونه‌برداری از محیط‌های مناسب ریزگرد در استان هستند.

وی افزود: سواحل مکران با داشتن پدیده‌های زمین شناسی بسیار زیبا از جمله وجود گل فشان، ساحل‌های سنگی مرتفع، بدلندهایی که اصطلاحاً کوه‌های مریخی نامیده می‌شوند همراه با طبیعتی زیبا و با آب و هوایی مناسب در هر چهار فصل می‌تواند به عنوان یک ژئوپارک و با معرفی درست قطب گردشگری ایران و منطقه باشد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت به موضوع نقشه‌های زمین شناسی استان اشاره کرد و گفت: سالانه در کل کشور ۵۰ نقشه زمین شناسی تهیه و چاپ می‌شود که در سال گذشته ۶ نقشه یک بیست و پنج هزارم آتشفشان تفتان تهیه و چاپ شده و در ۴ نقشه یک بیست و پنج هزارم شهر زاهدان نیز تحویل شده است.

توسعه بخش معدن نقش تأثیرگذاری در تولید ملی دارد

احمدعلی موهبتی نیز در این نشست اظهار داشت: توسعه بخش معدن نقش تأثیرگذاری در تولید ملی دارد و انجام اکتشافات معدنی در استان و کشور امیدآفرین است و باید پس از اکتشاف، فرآوری و تولید محصولات انجام شود، زیرا عزت کشور وابسته به تولید است.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: توجه به استان سیستان و بلوچستان در سال‌های اخیر به ویژه در بخش معدن و اکتشافات معدنی بیشتر شده و انتظار می‌رود شتاب بیشتری نیز بگیرد و این شتاب بدون توقف ادامه‌دار خواهد بود و باید در این زمینه از پتانسیل شرکت‌های دولتی توسعه‌ای و بخش خصوصی استفاده بهینه صورت گیرد.

وی ادامه داد: هر دستگاه دولتی و به ویژه دانشگاه‌های استان هر آنچه امکانات به ویژه در زمینه آزمایشگاه و دانش فنی در زمینه زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی دارند، بر اساس سند همکاری و تفاهم‌نامه در اختیار زمین شناسی استان قرار دهند تا ضمن استفاده بهینه از تجهیزات و بهره‌گیری از توان متخصصین زمین شناسی کشور، منجر به تربیت نیروهای متخصص جوان دانشگاهی و اشتغال نیز شود.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بر اساس نشستی که با معاونین وزیر صنعت، معدن و تجارت در محل وزارتخانه برگزار شد، مقر شده تا آذر ماه امسال مطالعات قطعی در محدوده طلای بزمان انجام و پس از انجام مطالعات تکمیلی این معدن واگذار شود.

کد خبر 4640445

منبع: مهر

کلیدواژه: صنعت معدن و تجارت سازمان زمین شناسی سیستان و بلوچستان مواد معدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۵۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن در تلاش برای ایجاد دوگانگی و اختلافات قومی و مذهبی است

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، حجت الاسلام و المسلمین رضا عزت زمانی در اولین اجلاسیه خانه‌های دین و زندگی سیستان و بلوچستان، گفت: خانه‌های دین و زندگی رویشی از زنان با وقار و مادران فهیمی است که با تمام قابلیت‌ها، ظرفیت‌ها و خلاقیت ویژه با نگاه محبت آمیز، با ایجاد یک اتحاد و انسجام و ارتباط دادن دل‌ها اقدام به جذب افراد کرده و در خانه خود تا زمانی که زنده اند در سینه‌های افراد نفوذ کرده و اقدام به فعالیت می‌کنند.
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی کشور تاکید کرد: زن مسلمان به برکت امام راحل (ره) و شهدا و انقلاب اسلامی، هویت خود را فهمید و شناخت؛ امام راحل در زمان فعالیت‌های انقلابی خود در جمع خانه‌های ساده و بانوان خانه دار حاضر می‌شد و آنان را رهبران نهضت، خطاب می‌کرد، این موضوع یک حقیقت در وجود زن‌ها هست چرا که زن قدرت عاطفه و محبت و عطوفت و عفت را داشته و با آنها، جامعه را رهبری می‌کند.
حجت الاسلام عزت زمانی بیان کرد: در کشور طرح های بزرگ و کوچک با میلیارد‌ها تومان اعتبار در حال اجراست، اما برای رسیدن به درک و فهم خانه‌های دین و زندگی باید قدرت هدایت جامعه را دید، هویت پیوند اجتماعی که در این محل‌ها شکل می‌گیرد و شیطان از آن گریزان است، شما فعالان این مجموعه‌های مردمی باید قدر این اقدامات و فعالیت‌ها را دانسته و بدانید شبکه‌هایی شکل گرفته و مجاهدت‌های شما الگوی کار‌های فرهنگی می‌شود که قابلیت اتصال و پیوند را ساده و بی آلایش و همه فهم دارا است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان هم، گفت: مجموعه مدیریتی این خطه پهناور، آماده حمایت و گسترش از خانه‌های دین و وزندگی است.
شریفی تاکیدکرد: مصداق بارز دغدغه رهبر معظم انقلاب با توجه به نام گذاری امسال به عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم، همین خانه‌های دین و زندگی است، براین اساس باید برای گسترش و افزایش این مجموعه‌ها تلاش کرد.
وی  از تلاش برای رسیدن آمار خانه‌های دین و زندگی استان به هزار واحد خبر داد وگفت: خانه‌های دین و زندگی مجموعه‌هایی اثرگذار بوده و در کنار سایر کنش گران اجتماعی و تشکل‌های مردمی و سمن ها، می‌توانند تاثیرگذار باشند، دشمن به دنبال کم رنگ کردن نقش مردم و القای وجود اختلاف فی ما بین دستگاه‌های اجرایی با کف جامعه و فاصله انداختن بین این دو است و برخی از داخل نیز به این موضوع دامن می‌زنند.

حجت الاسلام والمسلمین مصطفی جهانشاهی هم در این مراسم گفت: از پنج سال گذشته تاکنون اجرای طرح خانه‌های دین و زندگی در سیستان و بلوچستان به عنوان یک پایگاه فرهنگی در استان در حال پیگیری و اجراست و در حال حاضر با همه حمایت‌های شده حدود ۳۰۰ خانه دین و زندگی در استان راه اندازی و مشغول به فعالیت هستند.
وی ادامه داد: در تلاش هستیم ، آمار این مجموعه در استان را به هزار واحد افزایش دهیم، این مجموعه‌ها کاملا مردمی و با توان خود مردم فعالیت می‌کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه محدوده فعالیت خانه‌های دین و زندگی به یک کوچه و خیابان محدود است، افزود: مقابله با آسیب‌های اجتماعی، اشتغالزایی و فعالیت‌های مذهبی از جمله فعالیت‌های این مجموعه هست.

دیگر خبرها

  • ادامه انسداد ۱۰۱ راه روستایی در جنوب سیستان و بلوچستان براثر بارندگی‌ اخیر
  • همچنان ۱۰۱ راه روستایی جنوب سیستان و بلوچستان بر اثر سیلاب بسته است
  • دوره رایگان آموزش تعمیرات پیشرفته ECU خودرو در زاهدان شروع شد
  • دشمن در تلاش برای ایجاد دوگانگی و اختلافات قومی و مذهبی است
  • اعلام آمادگی مجموعه مدیریت سیستان و بلوچستان از گسترش و حمایت خانه های دین و زندگی
  • سیستان و بلوچستان فرودگاهی که فقط یک مسیرپروازی داشت
  • هشدار نارنجی هواشناسی با پیش‌بینی سیل در سیستان و بلوچستان
  • بزرگترین میز نقاشی سیستان و بلوچستان در چابهار برگزار شد
  • خانه‌های دین و زندگی نقطه اتصال وحدت است
  • صدور هشدار نارنجی ‌هواشناسی در سیستان و بلوچستان