Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، این جشنواره همه ساله بر اساس رویکرد دولت تدبیر و امید مبنی بر نشاط اجتماعی، رونق تولید و توسعه پایدار روستاها در مرکز دهستان جنت رودبار شهرستان ۷۰ هزار نفری رامسر برگزار می‌شود.

در حاشیه برگزاری این جشنواره نمایشگاهی از اثار صنایع دستی مردم منطقه در معرض دید و فروش قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر آموزش و ترویج جهاد کشاورزی استان مازندران در حاشیه برگزاری این جشنواره در گفت و گو با خبرنگار ایرنا سطح زیر کشت گل گاوزبان استان را ۱۴۰ هکتار اعلام کرد و گفت: از این سطح ۴۰ تن گل گاو زبان خشک تولید می‌شود.

مجید بهادری با اشاره به روند افزایشی تولید گل گاو زبان در مازندرانی طی سال های اخیر، اهداف جهاد کشاورزی برای ارتقا کمی و کیفی تولید این گیاه دارویی را تشریح کرد و افزود: میزان رشد و بهره وری در تولید این گیاه رابطه مستقیمی با میزان بازاریابی این محصولات در بازارهای هدف دارد.

وی جایگزینی روش‌های دانش محور را از دیگر اهداف جهاد کشاورزی برای افزایش سطح تولید برشمرد و ادامه داد: بازار محوری و برند سازی محصولات باید در دستور کار قرار گیرد.

بهادری با اشاره به اینکه برای دومین بار در این جشنواره شرکت می‌کند سطح کیفی جشنواره و حضور بازدید کنندگان را مطلوب توصیف کرد و افزود: این جشنواره اورده اقتصادی خوبی برای مردم منطقه داشته و در ترغیب انها برای کشت گیاهان دارویی نقش مؤثری داشته است.

یک تولید کننده گیاهان دارویی نیز در حاشیه این جشنواره به خبرنگار ایرنا گفت: سال گذشته اولین دستگاه گلاب گیری غرب مازندران را در این منطقه راه اندازی کردیم و به منظور صنعتی سازی، بسته بندی، برندسازی و نیز ایجاد اشتغال بیشتر نیازمند حمایت مسئولان و تسهیلات بانکی است.

عظیم جنت رستمی افزود: این منطقه ظرفیت های بالقوه فراوانی از نظر تولید گیاهان دارویی دارد و برای ایجاد اشتغال و جلوگیری از مهاجرت مردم به شهرها باید تولیدات این منطقه مورد حمایت مسئولان قرار گیرد.

وی که در سال ۹۶ به عنوان تولید کننده برتر گیاهان دارویی کشور شناخته شد، گفت: گیاهان دارویی که این منطقه در حال تولید است نیازمند برند سازی است که در صورت به وجود امدن این امکان منطقه جنت رودبار رامسر می تواند علاوه بر رونق اقتصادی، جاذبه های خوبی برای گردشگران بوجود اید.

ارسلان نعمتی واجاری بخشدار بخش مرکزی رامسر هم در حاشیه این جشنواره در گفت و گو با ایرنا ضمن اشاره به اینکه دهستان جنت رودبار در سال ۹۵ با عنوان پایتخت ملی گل گاو زبان ایران ثبت ملی شد، گفت: از زمان برگزاری این جشنواره علاوه بر توجه مردم بومی به کشت گیاهان دارویی شاهد رونق اقتصاد روستا در این منطقه نیز هستیم.

در این جشنواره که با موسیقی‌ها سنتی زنده و جشن و شادمانی مردم همراه بود، عده‌ای نیز به صورت خود جوش نمایشگاهی شامل صنایع دستی، نمد، دست بافته‌ها، گیاهان دارویی و شیرینی‌های سنتی منطقه را به بازدید کنندگان عرضه کردند

در این جشنواره همچنین از تمبر یادبود ششمین جشنواره ملی گل گاوزبان رونمایی شد و مسئولین حاضر در این مراسم امضا و متن‌هایی را به عنوان یادگاری روی لوح مزین به تمبر نوشتند.

دهستان جنت رودبار در شهرستان رامسر با ۴۶ روستا جز اصلی ترین منطقه کشت گل گاوزبان و پایتخت این محصول در ایران به شمار می‌رود.

ییلاق‌های جنت رودبار از جمله اکراسر، چاک، چرته، نمکدره، ایزکی، جیرود مناطقی خوش اب و هوا با مناظری بکر هستند و با برخورداری از ابشارهای ازارک، ابشار ریش براز، ابشار هیسیان و ابشار چاردر و اقامتگاه‌های بوم گردی متعدد پذیرای گردشگران بسیاری هستند

دهستان جنت رودبار درفصل های سرد سال دارای جمعیت ۳۰۰ نفری است که در فصل تابستان به طور شناور تا میزان ۱۲ هزار نفر افزایش میابد.

/ ۹۹۲۲/‏۱۶۰۲/‏۱۶۵۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جشنواره گل گاوزبان رامسر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۷۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای رویشگاه‌های گیاهان دارویی در هرمزگان

سید محمدنور موسوی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان گفت: بندرعباس، بشاگرد، میناب، رودان و بستک از شهرستان‌هایی هستند گیاهان دارویی در آنها کشت می‌شود.

وی گفت: پارسال ۹ فقره طرح مصوب بهره برداری گیاهان دارویی با همکاری بهره برداران و تعاونی‌های مردمی به مساحت ۲۲۰ هزار هکتار پوشش داده شد که شامل دوگونه دارویی آویشن و آنغوزه است.

موسوی افزود: عملیات اصلاحی و احیایی در مراتع با همکاری بهره برداران شامل احداث هلالی آبگیر، بذرکاری، بذرپاشی و حفاظت و قرق است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان گفت: سالانه حدود ۲۰ تن آویشن و آنغوزه از مراتع و رویشگاه‌های استان برداشت می‌شود که ارزش اقتصادی بیش از ۱۲۱ میلیارد ریال است.

وی افزود: گونه‌های دارویی و خوراکی شامل آویشن، آنغوزه تلخ، بادام کوهی، بنه، گیشدر، پونه، مور خوش، مور تلخ، کلپوره، گلدر و آلوئه ورا بیشترین مصرف را در استان هرمزگان دارند.

موسوی گفت: این گونه‌های دارو‌های گیاهی پس از برداشت به استان‌های فارس، اصفهان، تهران ارسال و بعد از فرآوری و بسته بندی به خارج از کشور صادر می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • گل محمدی به عنوان گیاهی اقتصادی برای کشاورزان یزدی
  • قرار گرفتن گل محمدی در برنامه‌ی توسعه‌ی کشت استان یزد
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • احیای رویشگاه‌های گیاهان دارویی در هرمزگان
  • افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان
  • آثار جشنواره مد و لباس نقش تن‌پوش در حال داوری است
  • ممنوعیت برداشت گیاهان دارویی صنعتی در عرصه‌های طبیعی
  • وجود بیش از دو هزار گونه گیاهی در گنجینه گیاه شناسی کردستان
  • قزوه: جشنواره «نفس پاک» با شاعران فارسی زبان برگزار می‌شود
  • آغاز داوری آثار ششمین جشنواره مد و لباس نقش تن پوش اروند