Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرانسه به رغم لفاظی‌های دیپلماتیک برای حفظ برجام، واردات دو میلیارد یورویی نفت از ایران را از سپتامبر 2018 (9 ماه قبل) به صفر رسانده است. به گزارش بلاغ، فرانسه که یکی از امضاکنندگان توافق هسته‌ای با ایران بوده در پی خروج آمریکا از این توافق و بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران نه تنها اقدامی عملی برای دفاع از منافع کشورمان در برابر این تحریم‌ها انجام نداده بلکه در پیروی از تحریم‌های آمریکا پیشرو بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همچنین شرکت توتال فرانسه که قراردادی را برای توسعه فاز 11 پارس جنوبی با ایران بسته بود نخستین شرکت اروپایی بود که در پی تحریم‌های آمریکا ایران را ترک کرد. شرکت‌های خودروسازی رنو و پژو نیز به رغم اینکه سهم بزرگی از بازار ایران را داشتند بدون توجه به تعهدات خود همکاری‌ها با ایران را متوقف کردند.

به علاوه تا پیش از بازگشت تحریم‌های آمریکا علیه ایران، نفت مهم‌ترین کالای صادراتی ایران به اروپا بود که در پی اقدام آمریکا در بازگرداندن تحریم‌های نفتی، کشورهای اروپایی از جمله فرانسه جزو نخستین کشورهایی بودند که به این تحریم‌ها تن دادند.آمارهای وزارت دارایی فرانسه نشان می‌دهد این کشور در پی این تحریم‌ها و طی یک سال گذشته واردات نفت از ایران را متوقف کرده و برای تامین نیازهای خود واردات نفت از عربستان را به طور قابل توجهی افزایش داده است.

بر اساس این گزارش، فرانسه در فاصله ماه‌های آوریل 2017 تا مارس 2018 بالغ بر 2.2 میلیارد یورو نفت از ایران وارد کرده بود. ایران در این دوره 12 ماهه سومین تامین‌کننده بزرگ نفت فرانسه بوده است.

اما در دوره 12 ماهه بعد، واردات نفت فرانسه از ایران 57 درصد کاهش یافته و به 936 میلیون یورو رسیده است. از سپتامبر 2018 نیز واردات نفت فرانسه از ایران به طور کامل متوقف شده است.در عوض، واردات نفت فرانسه از عربستان در ماه‌های مارس 2018 تا آوریل 2019 بالغ بر 50 درصد رشد داشته و به 3.7 میلیارد یورو رسیده است. فرانسه در این دوره همچنین واردات نفت از روسیه و عراق را افزایش داده است.در فاصله سال‌های 2016 تا اوایل سال 2018 خرید نفت فرانسه از ایران به بیش از دو میلیارد یورو رسیده بود.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۸۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند

وزیر امور خارجه سوئد طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، توبیاس بیلستروم، وزیر امور خارجه سوئد روز دوشنبه طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند.

بیلستروم پیش از دیدار با همتایان خود در اتحادیه اروپا در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که دور بعدی تحریم‌ها ممکن است شامل ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی روسیه و همچنین "اقداماتی برای مهار ناوگان در سایه روسیه" باشد.

روسیه عملاً تمام صادرات انرژی خود را پس از اعمال محدودیت‌های غرب در پی جنگ اوکراین، به سمت آسیا روانه کرده است.

ادامه صادرات گاز روسیه به اروپا با با وجود تحریم‌هاصادرات نفت روسیه با وجود تحریم رکورد زد

بر اساس گزارش‌ها، این کشور همچنین صادرات نفت خام خود را به "ناوگان در سایه" نفت‌کش‌های فرسوده منتقل کرده است که تحریم‌های بین‌المللی بر آن قدرت محدودی دارد.

اگرچه اتحادیه اروپا واردات نفت و فرآورده های نفتی از روسیه را ممنوع کرده اما گاز خط لوله و ال‌ان‌جی این کشور هنوز تحت تأثیر این محدودیت ها قرار نگرفته است.

چندین کشور، از جمله سوئد، فنلاند و کشورهای حوزه بالتیک، برای تحریم کامل گاز LNG روسیه به اتحادیه اروپا فشار وارد کرده‌اند، اما مجارستان به شدت با این اقدام مخالفت کرده است. ممنوعیت کامل این واردات نیاز به به اجماع نظر در میان اعضای این بلوک دارد.

برخی از کشورهای اتحادیه اروپا هنوز به شدت به گاز ال‌ان‌جی روسیه وابسته هستند.  این کشور به جریان صادرات ال‌ان‌جی به قاره اروپا عمدتاً از طریق بنادر اسپانیا، بلژیک و فرانسه ادامه داده است.

رویترز پیش ز این در ماه جاری میلادی با استناد به آمار تجارت این اتحادیه گزارش داد که در سال 2023، اتحادیه اروپا خرید این گاز را از روسیه افزایش داد، علیرغم اینکه متعهد شده بود واردات سوخت از این کشور را تا سال 2027 متوقف کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرانسه خواستار تحریم روسیه به اتهام انتشار اخبار جعلی شد
  • تحریم های جدید آمریکا علیه ایران؛ ۴ شخص و ۲ شرکت تحریم شدند
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
  • اعمال تحریم های جدید آمریکا علیه ایران
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند
  • آخرین تصمیمات درباره افزایش تعطیلات آخر هفته | پاسخ ایران به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا | آخرین وضعیت حقابه هیرمند
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است
  • تحریم‌های آمریکا تحریم شد/ روند افزایشی تولید نفت خام در ۱۴۰۲
  • صادرات نفت ایران به چین چگونه می‌شود؟