Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفارت جمهوری اسلامی ایران در گرجستان جهت حمایت از حقوق هموطنان محترم و به منظور پیشگیری از بروز مشکلات موجود و خسارات جبران ناپذیر مالی، اخلاقی و ... که معمولاً پس از وقوع آن شاهد هستیم، نظر هموطنان گرامی را به نکات ذیل جلب می‌نماید:

اخبار سیاسی- ۱-مدت لغو روادید با گرجستان ۴۵ روز بوده و اقامت بیشتر، جریمه و اخراج در پی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمنا این مدت صرفا به منظور اهداف گردشگری بوده و سایر فعالیتها مانند اشتغال به کار، تحصیل، سرمایه گذاری، خرید و اجاره ملک و ...، بدون اخذ اقامت و مجوزهای قانونی از دولت گرجستان، می تواند فرد را دچار مشکل نماید.

۲-مقدار ارز مجاز همراه مسافر در مرز، مبلغ ده هزار دلار یا معادل آن می باشد.
چنانچه فردی بیش از مبلغ تعیین شده همراه دارد، لازم است در بدو ورود نسبت به اعلام آن و تکمیل فرم های مربوطه به ماموران گمرک مراجعه نماید.

۳-طلای همراه مسافر میزان متعارفی شامل گردنبند، النگو و... بوده و چنانچه طلای همراه فراتر از حد مجاز بوده و و جهت ثبت به ماموران گمرک اعلام نگردد، بعنوان قاچاق محسوب می شود.

۴-مراقب گذرنامه خود باشید. مسئولیت و عواقب هرگونه سوء استفاده از آن بر عهده صاحب گذرنامه بوده و ضمناً بدون گذرنامه، دچار مشکلات متعدد خواهید شد.

۵- گذرنامه خود را به هیچکس ندهید و گذرنامه هیچ فردی را بعنوان ضمانت، امانت و ... نپذیرید.

۶- با توجه به کلاهبرداری های مختلف و متعدد، به افراد ناشناس اعم از ایرانی و خارجی اعتماد نکنید و در صورت مواجهه با سودجویان و کلاهبرداران، در اسرع وقت با مدارک و اسناد معتبر به پلیس مراجعه کنید.

۷-گذرنامه و ویزای جعلی بلافاصله در مرز گرجستان شناسایی شده و دارندگان آنها دستگیر می شوند.

۸-حمل مواد مخدر در گرجستان از جرم قتل نیز سنگینتر و مجازات آن شامل زندان های طولانی مدت و جریمه های سنگین مالی بوده و مشمول هیچ گونه عفو و یا تخفیفی نمی باشد.

۹- ورود و همراه داشتن داروهایی که حاوی مقادیری مواد مخدر یا روانگردان باشند، ممنوع بوده و مجازات سنگینی دارد. ضمن آنکه تمامی داروهای مورد نیاز در این کشور موجود و در دسترس می باشد.

۱۰- به دلایل فوق و...، از پذیرش هرگونه بسته یا چمدان از مسافران و افراد ناشناس اکیدا خودداری نمایید. مسئولیت ورود هرگونه جنس و ماده غیر مجاز، صرفا به نام فردی که محموله به نام وی ثبت شد و همراه دارد خواهد بود.

۱۲-جهت اجتناب از سرقت یا دام‌های گوناگون مانند قرار دادن مواد مخدر در خانه و یا وسایل شما و... از اسکان در منازل شخصی و ناشناس به شدت پرهیز نمایید.

۱۳- ارز کافی همراه داشته و تبدیل ارز فقط در صرافی‌های معتبر انجام شود.

۱۴- برای پیشگیری از سرقت یا فقدان پول و مدارک، تمامی وجوه نقد و مدارک خود را در سطح شهر همراه نبرید.

۱۵- جهت رانندگی در گرجستان، می‌بایست گواهینامه رانندگی بین المللی داشته باشید.

۱۶- زبان، فرهنگ و قوانین کشور ما و گرجستان کاملا متفاوت بوده، لذا لازم است از قوانین و مقررات کشور میزبان اطلاع داشته و آن‌ها را رعایت نموده تا از بروز مشکلات احتمالی پرهیز کنند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: گرجستان گمرک جمهوری اسلامی ایران حقوق گرجستان مسافران مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۹۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوجی همراه با رئیس‌جمهوری عازم پاکستان شد/ سریلانکا، مقصد بعدی

وزیر نفت که به همراه با رئیس‌جمهوری عازم اسلام‌آباد شده است پس از پایان سفر به پاکستان راهی سریلانکا می‌شود.

به گزارش شانا، سیدابراهیم رئیسی به دعوت رسمی همتای پاکستانی خود، بامداد دوشنبه (سوم اردیبهشت‌) در رأس هیئتی عالی‌رتبه از مقام‌های اقتصادی و سیاسی که جواد اوجی، وزیر نفت نیز در این هیئت حضور دارد، عازم اسلام‌آباد شد.

رئیسی در سفر دوروزه خود، پس از استقبال رسمی از سوی شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان، با وی دیداری خصوصی خواهد داشت و نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور را برگزار خواهند کرد.

رئیس‌جمهوری همچنین با آصف‌علی زرداری، همتای پاکستانی خود، ملاقات می‌کند و افزون بر آن با سفر به بعضی از شهرهای دیگر این کشور با علما، نخبگان، بازرگانان و فعالان اقتصادی نیز دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

براساس این گزارش، تهران و اسلام‌آباد در دولت سیزدهم برای تقویت و توسعه روابط راهبردی تلاش کردند و این سفر نیز همسو با این اهداف انجام می‌شود؛ زیرا دو کشور افزون بر اشتراکات فرهنگی و تمدنی، بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک دارند؛ تبادلات تجاری ایران و پاکستان اکنون سالانه بیش از ۲ میلیارد دلار است.

در کنار مذاکرات درباره توسعه همکاری‌های دوجانبه در حوزه انرژی و صدور خدمات فنی و مهندسی طی سفر رئیس‌جمهوری به پاکستان و سریلانکا، گفت‌وگو درباره صادرات گاز ایران به پاکستان است که در چند ماه گذشته بسیار جدی‌تر به بحث و بررسی گذاشته شده است و یکی از مهم‌ترین محورهای سفر به اسلام‌آباد است.

قرارداد صادرات گاز ایران به پاکستان خرداد ۱۳۸۸ به امضای رؤسای‌جمهوری دو کشور رسید.

روزی که این قرارداد امضا شد، بیش از دو دهه از آغاز مذاکرات ایران برای صادرات گاز به هند و پاکستان موسوم به خط لوله صلح(آی‌پی) می‌گذشت. سرانجام در ۲۱ اسفند ۱۳۹۱ در چابهار و نقطه صفر مرزی کلنگ آغاز عملیات ساخت خط لوله صادرات گاز ایران به پاکستان در خاک این کشور بر زمین زده شد.

هرچند ایران طبق قرارداد بیش از ۱۱۰۰ کیلومتر خط لوله ۵۶ اینچ را از عسلویه تا ایرانشهر احداث و عملیاتی کرد، اما این پروژه در خاک پاکستان نیمه‌کاره رها شد تا اینکه اسلام‌آباد امسال پس از ۱۰ سال وقفه، خبر آغاز عملیات را اعلام کرد.

دیگر خبرها

  • چشم پوشی سفارت ایران در پاریس از پیگیری قضایی عامل حمله کننده به سفارت
  • سفارت ایران در پاریس فرد مهاجم را بخشید | این هموطن ایرانی تحت القائات فضای ایران هراسی بود
  • چشم‌پوشی سفارت ایران در پاریس از پیگیری قضایی فرد حمله‌کننده به بخش کنسولی
  • چشم پوشی سفارت ایران در پاریس از پیگیری قضایی فرد حمله کننده
  • رئیس جمهوری اسلامی ایران وارد لاهور شد
  • روزنامه جمهوری اسلامی: ملت که نباید همیشه در شعب ابی طالب زندگی کنند
  • مهاجران افغانستانی می‌توانند گواهینامه رانندگی بگیرند؟
  • حمله‌ی رژیم صهیونیستی به سفارت ایران و مخالفان پاسخ ایران
  • هشدار روزنامه جمهوری اسلامی درباره اختلاف میان ایران و کشور‌های عربی
  • اوجی همراه با رئیس‌جمهوری عازم پاکستان شد/ سریلانکا، مقصد بعدی