Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، بعد از ثبت بافت تاریخی یزد در فهرست آثار جهانی یونسکو، سازمان مدیریت وبرنامه ریزی اعلام کرد نگهداری و مرمت بافت تاریخی یزد را در فهرست نقاط و مناطق برخوردار از اعتبار منظور شده برای حفاظت و آماده سازی و مرمت آثار ثبت شده کشور در فهرست جهانی قرار داده است.

اما پیگیری های خبرنگار ایلنا نشان می‌دهد آنچنان که باید به این ردیف بودجه، توجه چندانی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد در گفت وگو با خبرنگار ایلنا، گفت: در بودجه سال 97 مبلغ 9.5 میلیاردتومان برای ردیف مذکور تصویب شد اما فقط 3.5 میلیارد تومان آن تخصیص داده شد. این در حالی است که مبلغ واریزی به حساب سازمان میراث فرهنگی استان یزد  فقط 800 میلیون تومان بود.

فاطمی افزود: در بودجه سال 98 هم متاسفانه میزان اعتبار این ردیف به شدت کاهش یافته است و به مبلغ 6.5 میلیارد تومان رسیده است اما تاکنون حتی یک ریال آن هم تخصیص داده نشده است.

وی خاطرنشان کرد: بافت تاریخی یک مجموعه زنده و پویاست و به مرمت و نگهداری مستمر نیاز دارد. بخشی از آن توسط مردم صورت می‌گیرد ولی مسائل کلان و زیرساختی آن به شدت به حمایت دولت نیاز دارد و امید است توجه بیشتری در بحث بودجه به این ردیف صورت گیرد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بافت تاریخی یزد ثبت یونسکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۰۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرعت در احداث تله کابین علی آبادکتول/مجوزهای زیست‌محیطی اخذ شد

شهردار علی‌آبادکتول از روند پایانی عقد قرارداد احداث تله‌کابین علی‌آبادکتول با سرمایه‌گذار خبرداد و گفت: اعتبار اولیه این پروژه بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان ابوذر اسفندیاری‌پور عصر امروز _یکشنبه بیست و ششم فروردین_ در جمع خبرنگاران اظهارکرد: روند عقد قرارداد احداث تله‌کابین علی‌آبادکتول با سرمایه‌گذار بخش خصوصی مراحل پایانی خود را طی می‌کند و بزودی شاهد آغاز عملیات اجرایی این پروژه شاخص استانی با اعتبار اولیه افزون بر ۷۰۰ میلیارد تومان در این شهر هستیم. وی گفت: مجوزهای لازم زیست‌محیطی و منابع‌طبیعی در راستای احداث تله‌کابین اخذ شده و با توجه به توافق‌های انجام شده بین شهرداری و شرکت سرمایه‌گذار در ۱۸ شهریورماه سال گذشته، روند عقد قرارداد احداث تله‌کابین و عملیات اجرایی این پروژه شاخص با سرمایه‌گذار بخش خصوصی مراحل پایانی خود را می‌گذراند. شهردار علی‌آبادکتول عنوان کرد: این توافقنامه با سرمایه‌گذار بخش خصوصی مورد بررسی قرار گرفته و آنچه در این پروژه بسیار مهم بوده و اولویت دارد، مباحث زیست‌محیطی و منابع‌طبیعی است که باید بطور کامل رعایت و اجرا شود. وی بیان کرد: در ایستگاه‌های مبدا و مقصد فروشگاه‌ها، رستوران‌ها و اماکن موردنیاز و مورد استفاده مردم و مسافرین احداث خواهد شد. بودجه ۲۲۸ میلیارد تومانی شهرداری علی‌آبادکتول اسفندیاری پور گفت: بودجه سال گذشته علی‌آبادکتول مبلغ ۱۳۵ میلیارد تومان بود که امسال با ۶۸ درصد افزایش، مبلغ ۲۲۸ میلیارد تومان بودجه امسال مصوب شد. وی افزود: در سال ۱۴۰۲، مبلغ ۲۱۰ میلیارد تومان به عنوان بودجه شهرداری مصوب شد و ۱۳۵ میلیارد تومان آن محقق شد که از این مبلغ، ۵۰ درصد آن صرف امور عمرانی و ۵۰ درصد مابقی آن، صرف هزینه‌های جاری شد. شهردار علی اباد افزود: با توجه به تحقق بودجه در سال گذشته، امسال بودجه شهرداری با ۶۸ درصد افزایش مبلغ تحققی بودجه، مبلغ ۲۲۸ میلیارد تومان مصوب شد که از این مبلغ، ۴۹ درصد در حوزه فعالیت‌های عمرانی و ۵۱ درصد آن صرف هزینه‌های جاری خواهدشد. وی گفت: امسال با تخصیص ۷ میلیارد تومان اعتبار در برنامه است که اراضی حدفاصل چهارراه جنگلده تا پل خارکلاته تملیک و تعریض شود. اسفندیاری پور خاطرنشان کرد: یکی از معضلات شهری علی‌آبادکتول، کمبود پارکینگ و عدم مکان مناسب برای پارک خودروها در سطح شهر است‌. وی افزود: در این راستا چند مکان پرتردد و مرکز شهر را برای ایجاد پارکینگ در نظر گرفته‌شده و به استانداری اعلام شده و منتظر تأیید یکی از مکان‌ها توسط استانداری هستیم. وی اظهار کرد: یکی از مکان‌ها، محوطه مصلی است که به شکل پارکینگ طبقاتی احداث شود. شهردار علی‌آبادکتول تصریح کرد: یکی از پیشنهادات ما در خصوص پارکینگ، زمین شهرداری واقع در حاشیه پارک شهر است که در صورت توافق، قرار است آن مکان برای احداث ساختمان شهرداری درنظر گرفته شود و ساختمان کنونی شهرداری نیز در قالب مجتمع تجاری و اداری و پارکینگ طبقاتی در طبقات زیرزمین و منفی احداث شود. وی گفت: پارک جنگلی کبودوال، از سال ۴۴ تا سال ۸۴ در اختیار شهرداری بود و از سال ۸۶ تا ۹۶ نیز با تأیید سازمان حفاظت جنگل‌ها با وسعت ۱۰۳ هکتار به شهرداری واگذار شد. شهردار علی‌آبادکتول عنوان کرد: از پاییز ۱۴۰۱ این پارک جنگلی به وسعت ۴ هزارو ۳۰۰ هکتار به مدت ۱۵ سال در اختیار شهرداری قرار داده‌شد. کد خبر 744513

دیگر خبرها

  • ۷۰ درصد بودجه سازمان پایانه‌ها صرف مرمت و بازسازی می‌شود
  • مراسم بزرگداشت روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی
  • دارابی: چالش‌های جهان معاصر تهدیدی جدی برای میراث فرهنگی هستند!
  • انتقاد تند قهرمان المپیک و UFC از غول آمریکایی؛ احمق هستی!
  • ۳۵ بنا طی سال گذشته در اردبیل مرمت و بازسازی شد
  • ثبت ۲۰ اثر خراسان جنوبی در فهرست میراث‌ملی و ۴ اثر در میراث جهانی
  • ثبت ۲۰ اثر در فهرست میراث‌ملی کشور و ۴ اثر در میراث جهانی
  • سرعت در احداث تله کابین علی آبادکتول/مجوزهای زیست‌محیطی اخذ شد
  • بودجه کاروان ایران برای سفر به پاریس چند میلیاردتومان است؟
  • ۵۰ اثر تاریخی آذربایجان‌غربی مرمت شد