Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، «آلیس ولز» نماینده ویژه آمریکا در امور آسیای جنوبی و مرکزی ضمن هشدار به دهلی نو اعلام کرد، در صورتی که «دهلی نو» سامانه‌های دفاع هوایی «اس-400» روسیه را خریداری کند، روابط دفاعی آمریکا-هند در معرض خطر قرار خواهد گرفت.

بنا به گزارش شبکه روسی «راشاتودی»، این مقام ارشد آمریکایی تصریح کرد که هند در خصوص اتخاذ چنین تصمیم راهبردی باید بسیار دقت عمل به کار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در جلسه استماع کنگره در خصوص منافع آمریکا در آسیای جنوبی و بودجه برای سال مالی 2020 تصریح کرد: «در یک نقطه خاص از زمان، یک کشور باید در ارتباط با سامانه‌های تسلیحاتی و برنامه‌هایی که قرار است انتخاب کند و همچنین در  خصوص  شراکت خود، انتخاب راهبردی صورت دهد».

وی ادامه داد، اقدام هند در خرید سامانه‌های روسی اس-400 «تا حد زیادی توانمندی هند برای افزایش قابلیت همکاری بین ما را محدود می‌کند».

ولز تصریح کرد که واشنگتن درباره پیامدهای قرارداد پنج میلیارد دلاری هند با روسیه که در ماه اکتبر به امضا درآمد، «نگرانی‌های جدی» دارد و بر این باور است که این قرارداد بر روابط دفاعی هند و آمریکا تأثیر منفی بگذارد.

این دیپلمات آمریکایی به کمیته فرعی امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در امور آسیا گفت که واشنگتن به دنبال سلطه بر بازار تسلیحات هند است و در حال حاضر تمایل دارد تجهیزاتی را به هند عرضه کند که دولت‌های پیشین حاضر نبودند حتی فروش این تجهیزات را مورد بررسی قرار دهند.

اواخر ماه جاری میلادی، «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا قرار است به هند سفر کند و محور اصلی دیدار وی با مقامات هندی، تضمین قراردادهای جدید نظامی با این کشور است.

اوایل هفته گذشته، پامپئو اعلام کرد که قرار است در سفر به هند، جنگنده‌های «اف-21» لاکهید مارتین و «اف/ای-18» بوئینگ را پیشنهاد دهد.

طبق گزارش راشاتودی،‌ برخی گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است که احتمال می‌رود آمریکا در صورتی که دهلی نو از خرید اس-400 منصرف شود، جنگنده‌های نسل پنجم «اف-35» را به این کشور جنوب آسیا پیشنهاد می‌دهد.

دولت ترامپ در تکاپو است تا با توسل به زور و تهدید کشورهای دیگر از جمله هند و ترکیه را از قراردادهای دفاعی با مسکو منصرف کند.

با این حال، هر دو کشور ترکیه و هند به طور مداوم با انتقاد از دیپلماسی تهدید و اجبار واشنگتن تأکید کرده‌اند که آمریکا حق ندارد، قوانین و شروط خود را به کشورهای دیگر تحمیل کند.

روابط دو کشور آمریکا و ترکیه به علت تصمیم ترکیه برای خرید سامانه دفاع موشکی اس-۴۰۰ از روسیه مرحله بحرانی را شاهد است. آمریکا خرید این موشک‌ها از روسیه را یک خطر بزرگ برای خود می‌پندارد و معتقد است که ترکیه نمی‌تواند همزمان از هر دو جنگ‌افزار استفاده کند.

«پاتریک شاناهان» سرپرست موقت پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) با ارسال نامه‌ای به «خلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه، اطلاع داد که واشنگتن چگونه آنکارا را از پروژه جنگنده‌ اف-35 خارج می‌کند.

در این نامه به ترکیه هشدار داده شده بود که در صورت عدم لغو قرارداد خرید سامانه‌های روسی «اس-400»، از پروژه اف-35 حذف خواهد شد.

واشنگتن تمامی این اقدامات تهدید‌آمیز را با هدف منصرف کردن ترکیه از خرید سامانه‌های اس-400 انجام می‌دهد اما ترکیه تأکید دارد که اس-400 در مقایسه با تمامی جایگزین‌های پیشنهادی آمریکا، یک راه‌حل کارآمدتری برای بخش دفاعی این کشور محسوب می شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۰۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار تند به دو پلتفرم فعال در خرید، فروش مسکن

بازار‌های مسکن و اجاره باید منتظر تحول بزرگی در حوزه آگهی باشند. اگر مسئولان وزارت راه وشهرسازی روی حرفشان بمانند، از یک هفته دیگر با حذف آگهی‌های دروغی و مشقی و تکراری از سکو‌های اینترنتی، بساط قیمت‌سازی برای آشفته‌کردن بازار مسکن جمع خواهد شد.

درج آگهی مسکن به‌شرط اصالت

به‌ گزارش همشهری، مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه‌وشهرسازی می‌گوید: طبق مصوبه شورای‌عالی مسکن، برای انتشار آگهی مسکونی در سکو‌های اینترنتی باید احراز هویت مالک و کدپستی انجام شود و با این کار، عملا انتشار آگهی، احراز هویت آگهی‌دهنده، مالک و کدپستی ملک (ثبت‌شده در سامانه ملی املاک و اسکان) امکان‌پذیر نیست.

ابوالفضل نوروزی می‌افزاید: بعد از چند ماه هماهنگی و تأمین زیرساخت، در جلسه دیروز با مسئولان سکو‌های آگهی مسکن، آخرین وضعیت اجرای مصوبه شورای‌عالی مسکن بررسی و مقرر شد ایرادات موجود ظرف یک هفته برطرف شود؛ درغیراین صورت بخش املاک آن‌ها مسدود خواهد شد.

او درباره پیشرفت این کار گفت: ارتباط ۲ سکوی بزرگ آگهی مسکن با سامانه‌ها برقرار شده است.

یکی از سکو‌ها مصوبه را کامل اجرا کرده و باید برخی ایرادات جزئی ساماندهی شود؛ اما یکی از سکوها، آنگونه که مدنظر قانون بوده عمل نکرده و باید در این یک هفته آن را اصلاح کند.

نوروزی می‌گوید: طبق مصوبه شورای‌عالی مسکن، آگهی مسکن باید بعد از استعلام از سامانه ملی املاک و اسکان منتشر شود؛ اما یکی از سکو‌ها بعد از انتشار آگهی، امکان استعلام آن را برای مردم فراهم کرده که اگر خواستند بتوانند استعلام بگیرند.

به‌گفته نوروزی، این شیوه با آنچه قانون برای ممانعت از نشر آگهی دروغ، تکراری و بدون اصالت داشته مغایر است و باید در فرصت مقرر اصلاح شود.

مقررات جدید آگهی مسکن در سکو‌های اینترنتی

انتشار آگهی مسکن به‌شرط اصالت فقط یک بخش از قواعد جدیدی است که برای سکو‌های اینترنتی وضع شده است. آنگونه که مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه‌وشهرسازی می‌گوید، پلتفرم‌ها باید از انتشار آگهی‌های مربوط به فروش امتیاز مسکن دولتی (نهضت ملی مسکن) نیز که طبق قانون ممنوع است، جلوگیری کنند.

نوروزی همچنین جلوگیری ازدرج آگهی پیش‌فروش‌های غیرقانونی را از تکالیف سکو‌های اینترنتی در قانون جدید عنوان می‌کند و می‌گوید: پیش‌فروش مسکن فقط بعد از دریافت مجوز، قانونی است و درج آگهی پیش‌فروش نیز از این قاعده مستثنا نیست.

او تأکید می‌کند: دولت در کنار برنامه‌ریزی برای ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی در نهضت ملی مسکن، تأمین ۵۰ هزار هکتار زمین برای این نهضت، اجرای قانون جوانی جمعیت و تخصیص زمین به خانوار‌های مشمول و... هر اقدامی را که احساس کند یک درصد به نفع حوزه مسکن است پیاده می‌کند و وضع و اجرای این قانون برای آگهی‌ها هم در همین چارچوب قرار دارد.

چرا اصالت‌سنجی آگهی لازم است؟

کسانی که برای خریدوفروش یا اجاره مسکن مجبور به گشت‌وگذار در دریای آگهی‌های اینترنتی بازار مسکن هستند، خوب می‌دانند که یک آپارتمان می‌تواند با توضیحات و حتی قیمت‌های مختلف از سوی چند منبع آگهی شود. در این میان، آگهی‌های زیادی به‌خصوص در بازار اجاره دیده می‌شود که مناسب به‌نظر می‌رسد و مدت کوتاهی از انتشار آن می‌گذرد؛ اما بعد از تماس تلفنی، آگهی‌دهنده می‌گوید: «موجود نیست. اجاره رفت، مالک منصرف شد...». فارغ از اینکه قصد و غرض منتشرکنندگان این آگهی تکراری و دروغ چیست، تأثیر این آگهی‌ها، چیزی جز سردرگمی مردم، مخدوش شدن قیمت‌ها و تغییر دادن قیمت برآوردی بازار نیست و بر همین اساس در همه دوره‌ها، برنامه‌هایی برای کنترل و ساماندهی آگهی‌های مسکن در دستور کار قرار گرفته است. بدترین اقدام، حذف قیمت از آگهی‌ها بود که خوشبختانه در دوره جدید، مورد تأیید متولیان حوزه مسکن نیست و نتیجه‌اش قاعده‌مند کردن آگهی‌ها با اصالت‌سنجی آنهاست.

نوروزی، مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه‌وشهرسازی می‌گوید: در شرایط فعلی، افراد می‌توانند بازار را با انتشار آگهی‌های غیرواقعی، رفتار بازار و برآورد‌های قیمتی آن را تحت‌تأثیر قرار دهند به‌گونه‌ای که حتی برآورد‌های یک فروشنده واقعی نیز تحت‌تأثیر آگهی‌های دروغ آن‌ها تغییر کند. به‌گفته او، اصالت بخشی به آگهی‌ها تا حد زیادی از قیمت‌سازی و متشنج کردن بازار جلوگیری می‌کند و اثر القایی و تورم انتظاری حاصل از آن را از بین می‌برد.

 

دیگر خبرها

  • ترکیه: آمریکا درباره حقوق بشر به استاندارد‌های دوگانه مبتلاست
  • ابراز تمایل نیجر به خرید سلاح از روسیه به موازات برنامه‌ریزی برای خروج نظامیان آمریکا
  • هشدار احمدیان به کشور‌های میزبان مراکز امنیت سایبری صهیونیستی
  • هشدار تند به دو پلتفرم فعال در خرید، فروش مسکن
  • هشدار هواشناسی به این استان ها بارش‌های اردیبهشتی / سامانه فراگیر بارشی کی از کشور خارج می شود؟
  • ترکیه اس-۴۰۰ را در مرز عراق مستقر می‌کند
  • ارتش روسیه به سامانه ضدهوایی اس-۵۰۰ مجهز می شود
  • هشدار آشکار؛ اولین مانور شبیه سازی ماشه هسته‌ای با هدایت شخص کیم جونگ اون انجام شد | کره شمالی برای چه چیزی آماده می شود؟
  • هشدار روسیه به غرب؛ در آستانه درگیری بین قدرت‌های اتمی هستیم
  • رای مثبت پارلمان تاجیکستان به خرید پهپاد از ترکیه