Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - مدیریت طراحی سیستم‌های این شرکت موفق شد با استفاده از فناوری اپلیکیشن‌های پیش‌رونده، استفاده مجدد از اپلیکیشن ایساکو را برای دارندگان گوشی‌های آیفون با سیستم عامل iOS، امکان‌پذیر کند.
به گزارش گروه خودرو پول‌نیوز، پیرو وضع تحریم‌های مختلف بر ضد ایران، بسیاری از اپلیکیشن‌های ایرانی، همچون اپلیکیشن ایساکو، از بازارگاه‌های "App Store" و پس از آن «سیب‌اپ» حذف شد و عملا دسترسی دارندگان محصولات ایران‌خودرو با گوشی آیفون که از این اپ استقبال خوبی کرده بودند، به شدت محدود شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیر طراحی سیستم‌های شرکت ایساکو در خصوص این فناوری گفت: در وب‌اپلیکیشن‌های پیش رونده  (PWA) کاربر می‌تواند بدون طی کردن مراحل غیرضروری دانلود و نصب، تنها با مراجعه به یک نشانی اینترنتی بلافاصله استفاده از آن را آغاز کند. همچنین با توجه به اینکه موبایل اپلیکیشن‌ها به صورت مستمر ویرایش‌های جدید ارائه می‌کنند، کاربران ناگزیر به به روزرسانی هستند اما در صورت استفاده از نسخه‌های پیش‌رونده، نیازی به انجام این بازنصب‌ها نخواهد بود و در هر بار استفاده از اپ، آخرین ویرایش به‌صورت خودکار در اختیار کاربر قرار می‌گیرد.

محمدحسن‌پور در این باره افزود: با تلاش همکاران، شرکت ایساکو نیز همانند چند شرکت مطرح و بزرگ ظرف مدت زمان کوتاهی موفق به طراحی و پیاده‌سازی نسخه جدید اپلیکیشن خود شد؛ با این تفاوت که این پروژه در داخل شرکت ایساکو و بدون نیاز به صرف هزینه هنگفت به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: با این رویکرد عملا تحریم‌های شرکت آمریکایی اپل خنثی و نیاز به استفاده از بازارگاه‌های اپ‌استور و سیب‌اپ منتفی شد.

وی ادامه داد: از دیگر مزایای این نسخه آن‌است که مشتریان دیگر نیازی به نصب اپلیکیشن ندارند و تنها با یکبار مراجعه به وب‌سایت ایساکو می‌توانند بسیار ساده و ظرف چند ثانیه آیکون اپلیکیشن ایساکو را بر روی گوشی همراه خود اضافه كرده و با کیفیت و سرعت مناسب، از سرویس‌های خدمات پس از فروش ایران‌خودرو به راحتی بهره‌مند شوند.

حسن پور در  خصوص نحوه استفاده از این اپ گفت: مشتریان گرامی ابتدا باید اپلیکیشن قدیمی ایساکو را از روی تلفن همراه خود حذف کرده و سپس با کلیک بر روی لینک زیر به قسمت iOS وارد شده، و از آیکون  بر روی گوشی خود استفاده کنند.

https://www.isaco.ir/main/?p=441

گفتنی است، در اپلیکیشن ایساکو، امکانات متنوع و کاربردی همچون دریافت نوبت پذیرش نمایندگی، درخواست اتوکلیک برای تعویض روغن، فیلترها و... در محل موردنظر مشتری، درخواست امداد فوری شامل امدادرسانی به خودرو متوقف، حمل خودرو معیوب به محل نمایندگی‌ها، مشاوره برای رفع ایراد از راه دور، امکان مشاهده اطلاعات خودرو و سوابق تعمیراتی، مشاهده قیمت قطعات و دستمزد خدمات قابل ارائه در شبکه خدمات پس از فروش وجود دارد که مشتریان به فراخور نیاز می‌توانند از آن بهره‌مند شوند.

امکان استفاده از وب‌اپلیکیشن پیش‌رونده (PWA)شرکت ایساکو محدود به سیستم عامل iOS نبوده و در تمامی گوشی‌های اندرویدی نیز قابل بهره‌برداری است که با درنظر گرفتن این چشم‌انداز، کاربران این دو سیستم‌عامل با خیالی آسوده می‌توانند از خدمات اپلیکیشن ایساکو استفاده كنند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: آیفون اپلیکیشن ایساکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۱۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف حدود ۷ هزار چاه کشاورزی در مازندران

سید محمد موسوی معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران از تعیین تکلیف یک هزار و ۵۴۴ چاه بدون پروانه پیش از سال ۱۳۸۵ و قریب به ۵۲۲۷ حلقه چاه حریمی کم عمق در استان طی سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: با تلاش همکاران ما در واحد حفاظت و بهره‌برداری منابع آب زیرزمینی، ۲ هزار و ۷۶۷ چاه کشاورزی پارسال در استان برق‌دار شدند و ۲۰۵ چاه غیرمجاز نیز مسدود شد.

او با بیان این‌که کاهش برداشت آب از منابع زیرزمینی و ساماندهی بهره‌برداری از چاه‌ها یکی از اولویت‌های مهم شرکت آب منطقه‌ای مازندران است، افزود: به منظور بهره‌برداری مناسب و ضابطه‌مند از چاه‌های کشاورزی در استان طی سال گذشته اقدامات متعددی توسط همکاران ما در مدیریت منابع آب شهرستان‌ها انجام شد که نصب ۱۶۲ کنتور حجمی یکی از این اقدامات است.

موسوی گفت: یک‌هزار و ۲۳۷ مورد اصلاح پروانه چاه‌ها و همچنین ۱۱۶۴۹ مورد صدور مجوز سامانه «ساماب» به منظور انجام اقداماتی مانند تغییر نام، حفر، لایروبی، تغییر مکان و کف‌شکنی پارسال توسط شرکت آب منطقه‌ای مازندران انجام شد. ۱۹۱ چاه دارای مجوز حفر نیز در مازندران تعیین تکلیف شد.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با تاکید بر لزوم رعایت الزامات بهره‌برداری ضابطه‌مند و بهینه کشاورزان از چاه‌ها، گفت: صدور مجوز برای چاه‌ها به منزله برداشت آب به هر میزان دلخواه نیست و قطعا تدابیر و ضوابطی در این زمینه لحاظ شده است. به همین منظور نیز پارسال به استناد آمار‌های ثبت شده با ۹۴ مشترک چاه مجاز برقدار بدمصرف و پرمصرف برخورد قانونی انجام شد.

موسوی افزود: در همین زمینه طی سال گذشته جلوگیری از اضافه برداشت در ۲۳۹ چاه صورت گرفت که به پیشگیری از برداشت ۷۰۰ هزار متر مکعب آب از منابع آبی زیرزمینی استان شد. ۴۲ مورد پیشگیری از حفاری غیرمجاز هم در استان داشتیم.

او گفت: با توجه به اهمیت دشت هراز در تولید برنج کشور یکی از اولویت‌های ما تعیین تکلیف پرونده‌های مربوط به متقاضیان برق‌دار کردن چاه‌های کشاورزی واقع در حوضه آبریز هراز بود که اسفند پارسال به منظور رفع مشکل کشاورزان منطقه پیش از آغاز فصل کشت به صورت ویژه این موضوع در دستور کار قرار گرفت و بیش از یک‌هزار پرونده طی کمتر از ۲ هفته با لحاظ ضوابط قانونی تعیین تکلیف شد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • کاهش مدت زمان انعقاد قراردادهای اجاره از طريق سامانه خودنویس امکان‌پذیر شد
  • مسدود شدن ۲۰۵ چاه غیرمجاز در مازندران
  • تعیین تکلیف حدود ۷ هزار چاه کشاورزی در مازندران
  • پیشرفت۹۰درصدی مرحله نخست جهاد آبرسانی به روستاهای آذربایجان شرقی
  • معطلی مسافران در خط ۷ مترو کاهش پیدا می‌کند
  • آغاز رسمی بهره‌برداری از ۴۰ دستگاه اتوبوس برقی ایران‌ خودرو دیزل در شهر کرج
  • آغاز فروش اقساطی رقیب جدی پژو ۲۰۷ اتوماتیک
  • آیفون ویژه طرفداران پدرخوانده و پیکی بلایندرز/ عکس
  • ادامه توزیع لیتری یارانه سوخت امکان‌پذیر نیست
  • استفاده از توان دانش‌بنیان‌های ایرانی در شرکت نفت و گاز مسجدسلیمان