Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، مهدی برادران در جلسه هماهنگی سرمایه گذاری اقتصادی که با حضور قائم مقام سازمان اقتصادی آستان قدس رضوی، فرماندار ویژه مرند، شهردار و اعضای شورای شهر و برخی رؤسای ادارات برگزار شد، ابراز داشت: بنا به گفته یکی از بانک‌های اروپایی، فعالیت‌های مجموعه اقتصادی آستان قدس رضوی در ایران حتی از اقدامات اقتصادی و تجاری دولت نیز معتبرتر است چرا که دولت‌ها متغیر هستند و عمده سرمایه این مجموعه نیز اعتماد مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی برادران با اشاره به فعالیت‌های عمرانی آستان قدس رضوی افزود: شرکت‌های مختلفی در این حوزه، محصولات با کیفیتی را تولید می‌کنند، در و پنجره‌های نفیسی در قالب این شرکت‌ها تولید می‌شود که درب‌های حرم مطهر امیرالمومنین توسط این شرکت‌ها در حال تولید است.

وی همچنین اظهار داشت: بیشتر سرم ایران تولید مجموعه داروسازی آستان قدس رضوی است، فعالیت‌های ما جنبه اقتصادی دارد اما به دنبال سود حداکثر نیستیم بلکه تلاش می‌کنیم کمکی به دولت کنیم.

معاون مالی سازمان اقتصادی آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه سازمان اقتصادی آستان قدس رضوی به بخش‌هایی ورود کرده که بخش خصوصی ورود نمی‌کند، اذعان داشت: هم اکنون در تولید دارو برای برخی بیماران خاص نیز از جمله سرطان تمرکز کرده‌ایم و در تولید برخی داروها جزو ۵ کشور برتر دنیا هستیم.

برادران با بیان اینکه بیشترین کشوری که بعد از ایران، شیعه دارد هندوستان است، اظهار داشت: تجار امامیه هند توسط تاجران شیعه هندوستان تشکیل شده که به دنبال پیوند اقتصادی با ایران و آستان قدس رضوی هستند.

وی تاکید کرد: کشور ما ظرفیت بالای اقتصادی دارد اما وجود نهادهای واسط، عمده مشکل صادرات تولیدات و محصولات کشاورزی است.

قائم مقام سازمان اقتصادی آستان قدس رضوی در بخش دیگری با اشاره به همکاری در جهت رونق تولید اظهار داشت: باید در سال رونق تولید به صورت تخصصی‌تر وارد عمل شویم، امروز به دنبال راه اندازی تخصصی‌ترین مرکز ژنتیک دام بوده و در بخش کشاورزی نیز به دنبال تولید و ثبت محصولات و بذر خاص هستیم.

برادران در بخش دیگری تصریح کرد: در بخش محصولات خشکبار و سیب شهرستان مرند در اولین فرصت، به دنبال سرمایه گذاری هستیم و محصول زعفران مرند را نیز مطالعه خواهیم کرد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۱۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) آستان قدس رضوی

در حال حاضر، بیش از ۲۵۰ هزار و ۶۰۰ منبع مطالعاتی متنوع با محوریت سیره و معارف اهل بیت(ع) در کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) آستان قدس رضوی در دسترس اهل علم و پژوهش قرار دارد. 

قاسم فدایی‌راد مسئول امور کتابخانه تخصصی اهل بیت علیهم السلام(گوهرشاد سابق) سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی در گفت‌وگو با آستان نیوز اظهار کرد: این کتابخانه در حال حاضر دارای سه هزار و ۹۱۹ نسخه خطی است که نسخه پشتیبان آن‌ها از طریق کتابخانه دیجیتال این سازمان در دسترس مخاطبان قرار می‌گیرد. 

وی ادامه داد: همچنین سه هزار و ۵۴۵ نسخه کتاب چاپ سنگی، بیش از ۱۲۰ هزار نسخه کتاب چاپی، ۱۷۰۰ لوح فشرده، ۱۵۰۰ نسخه پایان‌نامه و افزون بر ۱۲۰ هزار نسخه کتاب الکترونیکی با محوریت سیره و معارف اهل بیت(ع) در این کتابخانه وجود دارد. 

 

معرفی خدمات و برنامه‌ها

فدایی‌راد بیان کرد: کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) ویژه پژوهشگران، طلاب علوم دینی و دانشجویان است، اما با توجه به شبانه‌روزی بودن کتابخانه، به زائران و مجاوران حرم مطهر حضرت رضا(ع) و اعضای کتابخانه مرکزی و سایر کتابخانه‌های آستان قدس رضوی در زمان تعطیلی کتابخانه‌ها خدمات‌رسانی می‌کند.

وی گفت: همچنین این کتابخانه، یکی از بزرگترین کتابخانه‌های تخصصی و شبانه‌روزی در جهان اسلام به شمار می‌آید که از ابتدای تأسیس ویژه ارائه خدمات به آقایان بود، اما بنا به درخواست‌های مکرر مراجعان، بخش بانوان نیز در سال‌های اخیر در آن راه‌اندازی شد.

مسئول امور کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) آستان قدس رضوی با اشاره به این‌که در مجموع ۴۳۳ هزار و ۵۰۰ زائر و مجاور از خدمات این کتابخانه در سال گذشته بهره‌مند شدند، افزود: کتابخانه به طور میانگین ماهانه به ۲۲ هزار نفر در بخش آقایان و ۱۴ هزار نفر در بخش بانوان ارائه خدمت می‌کند. 

وی ادامه داد: برگزاری نشست‌های علمی به صورت سلسله نشست‌های رضوی، سیره و معارف اهل بیت(ع) به صورت حضوری و غیرحضوری و برپایی نمایشگاه کتاب و نرم‌افزار همزمان با مناسبت‌های اسلامی در محل دائمی نمایشگاه کتاب خود در ورودی کتابخانه، از جمله فعالیت‌های جانبی این کتابخانه تخصصی است. 

 

تاریخچه تأسیس کتابخانه

فدایی‌راد در خصوص تاریخچه کتابخانه تخصصی اهل بیت علیهم السلام یا گوهرشاد سابق حرم مطهر رضوی نیز اظهار کرد: هسته اولیه و اصلی کتابخانه جامع گوهرشاد با وقفیات مرحوم سید سعید طباطبایی نایینی، یکی از واقفان و بسترسازان فضای علم و اندیشه شکل گرفت و او این کتابخانه را در سال ۱۳۳۲ شمسی در جوار بارگاه منور رضوی بنیان نهاد. 

وی گفت: این واقف فرهنگ‌دوست با وقف پنج هزار نسخه خطی، چاپ سربی، چاپ سنگی و... به انضمام املاک و رقباتی برای اداره کتابخانه، نام خود را برای همیشه در زمره واقفان آستان قدس رضوی ثبت کرده است. 

وی افزود: پس از مدت‌ها فعالیت کتابخانه، باتوجه به افزایش تقاضای مراجعان برای بهره‌مندی از معارف اهل بیت(ع) و همچنین اهتمام بیشتر به اجرای نیت واقف آن، کتابخانه عمومی جامع گوهرشاد در آذرماه ۱۳۸۹ با عنوان جدید «کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع)» افتتاح شد و ارائه خدماتش را به صورت شبانه‌روزی به مشتاقان معارف اهل بیت(ع) اعم از زائر و مجاور دنبال کرد. 

فدایی‌راد ادامه داد: در این میان، با توجه به قرارگیری کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) در مسیر انجام پروژه زیرسطحی بست شیخ بهایی حرم مطهر رضوی، این کتابخانه به سالن اجتماعات دانشگاه علوم اسلامی رضوی واقع در صحن امام حسن مجتبی(ع) حرم مطهر منتقل شده است و در حال حاضر در این مکان به اهل علم و پژوهش خدمات‌رسانی می‌کند.

وی گفت: این کتابخانه در طول سال بجز پنج روز تعطیل رسمی اعم از بیست و نهم اسفندماه، اول و سیزدهم فروردین، تاسوعا و عاشورای حسینی، در سایر ایام به صورت ۲۴ ساعته پذیرای علاقه‌مندان(آقایان) در محل موقت کنونی در صحن امام حسن مجتبی(ع) است. البته بخش بانوان آن از ساعت ۷ تا ۲۱ پذیرای مراجعان است. 

مسئول امور کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) آستان قدس رضوی خاطرنشان کرد: عضویت در این کتابخانه تخصصی نیز از طریق کتابخانه مرکزی بارگاه ملکوتی امام هشتم(ع) و پیش ثبت‌نام در سایت کتابخانه مرکزی این آستان مقدس به نشانی https://library.razavi.ir امکان‌پذیر است.

منبع: آستان نیوز

دیگر خبرها

  • سوق دادن سرمایه‌ها به بخش تولید با اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم/ فشار را از دوش تولید کنندگان بر داریم
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) آستان قدس رضوی
  • استمرار روند رشد اقتصادی/ وزارت نفت پرچم سرمایه‌گذاری خارجی را هم بالا برد
  • تردید‌های تداوم رشد
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ هزار میلیارد تومانی حوزه صنایع معدنی و صنعت
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان غربی تداوم می‌یابد
  • واگذاری پروژه‌های دولتی یکی از نمودهای مشارکت اقتصادی است
  • تدوین ۸۰ برنامه برای توسعه اقتصادی استان قزوین
  • احیای واحد‌های راکد و نیمه فعال ادامه دارد