Web Analytics Made Easy - Statcounter

آژانس بین‌المللی انرژی پیش بینی خود را از تقاضا در ۲۰۱۹، ۱۰۰ هزار بشکه کاهش داد و به ۱.۲ میلیون بشکه در روز رساند. ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۷ اقتصادی نفت و انرژی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد دورنمای رشد تقاضای نفت در 2019 به‌خاطر بدترشدن  دورنمای تجارت جهانی کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته بسته های محرک اقتصادی و کشورهای در حال توسعه باید رشد اقتصادی را در 2020 بالا ببرند.

 آژانس بین‌المللی انرژی که مقر آن در پاریس است و سیاست های انرژی کشورهای صنعتی را هماهنگ می کند ، پیش بینی خود را از تقاضا در 2019، 100 هزار بشکه کاهش داد و به 1.2 میلیون بشکه در روز رساند ولی اعلام کرد تقاضا در 2020 تا 1.4 میلیون بشکه در روز بالا میرود.

در گزارش ماهانه نفت آژانس بین‌المللی انرژی آمده است:« با ضعیف شدن رشد اقتصادی ، تمرکز اصلی روی تقاضای نفت است ... پیامدها برای تقاضای نفت روز به روز واضح تر می شود».

« بدتر شدن دورنمای تجاری یک مسئله مشترک در تمام مناطق است».

 پیش بینی رشد تقاضای نفت با ادامه وضع عوارض آمریکا و چین بر کالاهای یکدیگر در 2018 تحت تاثیر قرار گرفت ولی آژانس بین المللی اعلام کرد افزایش عوارض آمریکا در ماه می را حساب نکرده است.

 این آژانس همچنین کمبود رشد تقاضا را در نیمه اول سال به کندی صنعت پتروشیمی در اروپا ، هوای بیش از اندازه گرم در نیم کره شمالی و  ثابت ماندن تقاضای نفت و گازوئیل در آمریکا  مربوط دانست.

 رشد تقاضا احتمالاً در نیمه دوم سال به 1.6 میلیون بشکه در روز افزایش می‌یابد تا کندی رشد اقتصادی و و مصرف بالای دنیای توسعه نیافته را تسکین دهد.

 بسته های محرک اقتصادی احتمالا از رشد در کوتاه‌مدت حمایت می کنند. به علاوه، بانک های مرکزی مهم دنیا هم افزایش نرخ بهره را متوقف کرده‌اند یا کاهش داده‌اند که باید به رشد در نیمه دوم 2019 و 2020 کمک کند.

تحریم‌های آمریکا بر ایران و ونزوئلا ، توافق کاهش تولید اوپک و متحدانش، جنگ در لیبی و حمله به نفتکش ها در دریای عمان تنها  عرضه را بی ثبات کرده است.

 تولید نفت ایران 210 هزار بشکه در روز در ماه می کاهش یافت و به 2.4 میلیون بشکه رسید که کمترین حد از زمان جنگ ایران و عراق در دهه 1980 است. صادرات این کشور 480 هزار بشکه در روز کاهش یافت و به 810 هزار بشکه در روز رسید.

 افزایش عرضه نفت آمریکا و همچنین برزیل ، کانادا و نروژ باعث 1.9 میلیون بشکه در روز افزایش عرضه غیراوپک در سال جاری و 2.3 میلیون بشکه در 2020 می شود.

گزپروم روسیه خواستار افزایش تولید نفت شداوپک و روسیه به توافق بر سر عرضه نفت نزدیک شدند

 انتهای پیام/30

R7586/P/S7,80,85/CT10 واژه های کاربردی مرتبط نفت جهانی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نفت جهانی نفت جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۲۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ سنت معادل ۰.۰۲ درصد کاهش به ۸۸ دلار و ۴۰ سنت رسید.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در آسیا در روز چهارشنبه یک افزایش قیمت جزئی داشته که می‌تواند نتیجه گزارش کاهش غیرمنتظره ذخایر نفت خام آمریکا طی هفته گذشته باشد. به نظر می‌رسد توجه سرمایه‌گذاران از تنش‌های خاورمیانه دور شده است.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ سنت معادل ۰.۰۲ درصد کاهش به ۸۸ دلار و ۴۰ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۲ سنت معادل ۰.۰۲ درصد کاهش ۸۳ دلار و ۳۴ سنت معامله می‌شود.

آمار موسسه نفت آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام این کشور ۳.۲۳۷ میلیون بشکه در هفته منتهی به ۱۹ آوریل کاهش یافته است. این در حالیست که بسیاری از تحلیلگران انتظار یک افزایش ۸۰۰ هزار بشکه‌ای را داشتند.

تاجران منتظر اطلاعات رسمی در مورد ذخایر نفت و محصولات نفتی هستند که قرار است امروز منتشر شود.

در این بین، احتمال کاهش نرخ بهره در انگلیس و اتحادیه اروپا در ماه ژوئن افزایش یافته که می‌تواند به رشد اقتصاد و در نتیجه رشد تقاضا برای نفت کمک کند.

کپیتال ایکونومیکس طی یادداشتی اعلام کرد فعالیت تجاری در منطقه یورو و انگلیس در ماه جاری میلادی با بیشترین سرعت طی یک سال گذشته رشد داشته که حاکی از ادامه رشد اقتصاد منطقه است.

از طرف دیگر فعالیت تجاری در آمریکا در ماه آوریل تا پایین‌ترین سطح طی چهار ماه گذشته کاهش یافته است. بدین ترتیب سیاستگذاران قانع می‌شوند که لازم است نرخ بهره را جهت حمایت از اقتصاد پایین بیاورند.

با وجود تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه، به نظر می‌رسد توجه تاجران تا حدی از تحولات خاورمیانه در معاملات روز چهارشنبه دور شده است.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی نگران کننده: امسال رشد اقتصادی نداریم؛ منتظر کاهش قیمت ارز و نرخ تورم هم نباشید
  • واکنش آمریکا به گزارش اخیر گروسی درباره ایران
  • تلاش آمریکا برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای
  • بودجه روسیه برمبنای نفت ۶۵ دلاری تنظیم می‌شود
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • فروش خودروهای الکتریکی و هیبریدی در ۲۰۲۴ رکورد خواهد زد
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • ادعای بی‌اساس گروسی درباره برنامه هسته‌ای ایران تکرار شد
  • گروسی به تهران سفر می‌کند
  • گروسی: به زودی به ایران سفر می‌کنم