Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ «حیات شبانه را قبول نداریم، این فرهنگ حتی در اروپا هم نیست و زیر بار آن نخواهیم رفت.» این سخنان سردار سلیمانی جانشنی فرمانده ناجا است. گویی بحث زیست شبانه و حواشی آن تمامی ندارد، شورای شهر که مسئول تصمیم گیری و قانون گذاری در این رابطه است، تصمیمات خود را گرفته اما برخی از نهادها که وظیفه اجرایی کردن این مصوبات را دارند نه تنها قوانین را اجرایی نمی‌کنند بلکه اعلام می‌کنند اجازه اجرایی شدن را هم نمی‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این هم فرمانداری تهران مخالفت خود را با این طرح اعلام کرده بود، در صورتی که این نهادها بر اساس قانون صرفا می‌توانند مشکلات و موانع احتمالی یا ایرادات قانونی طرح را عنوان کنند و از ورود به نحوه تصمیم سازی شورا منع شده اند.

در همین رابطه محمدجواد حق شناس، عضو شورای شهر تهران در گفت و گو با جامعه ایرانی با اشاره به واکنش جانشین ناجا مبنی بر اینکه اجازه زیست شبانه را نمی‌دهیم، گفت: به نظرم افرادی که این قبیل نظرات را مطرح می‌کنند باید اول بدانند که اصلا حیات شبانه چیست و بعد به مخالفت با آن به بپردازند. معتقدم کسانی که در این خصوص سخنرانی و مخالفت می‌کنند، هیچ استدلال منطقی ندارند. اعلام کرده بودند ما زیر بار این موضوع نمی‌رویم و حتی در اروپا هم چنین موضوعی وجود ندارد و به نظر می‌رسد برای این افراد حیات شبانه به عنوان یک امر منکر تلقی شده است که متاسفانه اتفاق بسیار بدی است. از آن بدتر اینکه نهادی چنین مخالفتی را اعلام می‌کند که به هیچ عنوان ارتباطی با این موضوع ندارد. ما باید متوجه باشیم که در حوزه‌های تصمیم گیری، نهادهای تصمیم ساز و نهادهای مجری و اجرا کننده داریم و نهاد مجری باید شان و جایگاه خود را بداند و حق ندارد که بخواهد چنین سخنانی را مطرح کند.

حق شناس ادامه داد: اولین چالشی که ما با این دوستان داریم این است که اصلا آیا قانون به آن‌ها چنین اجازه‌ای برای دخالت و مخالفت داده است یا نه؟ این اتفاق مانند این است که پلیس بگوید من اجازه نمی‌دهم مجلس فلان قانون را وضع کند! باید بدانیم اصلا وظیفه مجلس قانون گذاری و تصمیم گیری است و نهادهای دیگر اجازه دخالت در این مسئله را ندارند. شورای شهر جایگاه تقنین و قانون گذاری را در حوزه شهری دارد و بر اساس قاعده سایر ارکان نیز وظایف خود را دارند و اینگونه نیست که نهادی در کار و وظیفه نهاد دیگری دخالت کند و بگوید ما اجازه نمی‌دهیم! دوره این رفتارها گذشته و شاید برای دوران پیش از صدور فرمان مشروطیت باشد. اگر در دوره ناصرالدین شاه چنین سخنی گفته می‌شود قبول می‌کردیم، اما نمی‌شود در دوره‌ای که ما نهادهای تصمیم ساز مانند مجلس و شورای شهر را داریم، شورایی که نمایندگان آن بیش از ۲۶ میلیون از رای مردم را به دست آوردند، چنین مباحثی مطرح شود.

عضو کمیسیون اجتماعی با بیان اینکه افراد به عنوان شهروند و یا نهادهای مجری می‌توانند بگویند ما برای اجرای طرح به طور مثال با پنین مشکلات و موانعی روبه رو هستیم، تصریح کرد: نهاد مجری نمی‌تواند مخالفتی داشته باشد و ما انتظار داریم اگر می‌خواهند سخنی بگویند، موانع و مشکلات را مطرح کنند نه اینکه بگویند ما چنین اجازه‌ای را نمی‌دهیم. ما روابط خوبی را با پلیس تهران داریم و اخیرا با سردار رحیمی صحبت‌هایی را داشتیم، ایشان خوشبختانه شهر را به خوبی می‌شناسد و انتظار داشتیم اگر مانع و تبعاتی وجود دارد ایشان سخنرانی کرده و آن‌ها را مطرح کند اما ما تاکنون چنین سخنانی را از ایشان نشنیده‌ایم.

محمدجواد حق شناس ادامه داد: ما انتظار چنین موضع گیری ها را نداریم. من معتقدم که نهادهایی که مخالفت می‌کنند در فهم این اصل موضوع دچار مشکل شده اند. به طور مثال بحث برداشتن طرح زوج و فرد تصویب می‌شود، نیروی انتظامی باید تمهیدات لازم برای اجرایی شدن این طرح را ترتیب دهد، نه اینکه بگوید شورا اجازه تصویب چنین طرحی را دارد یا ندارد زیرا نهاد مجری است و قانون نیز به او چنین حقی را نداده است و وظیفه اش صرفا اجرای قوانین و مصوبات است.

برچسب ها: رویداد24 ، زیست شبانه ، حیات شبانه ، محمدجواد حق شناس ، قوانین شورای شهر ، مصوبات شورای شهر ، مخالفت ناجا با زیست شبانه ، مخالفت فرمانداری با زیست شبانه ، شهرداری تهران سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 زیست شبانه حیات شبانه محمدجواد حق شناس قوانین شورای شهر مصوبات شورای شهر شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۳۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشور: فراجا نیرو‌های خود را در برخورد با بی حجابی توجیه کرده

آفتاب‌‌نیوز :

احمد وحیدی وزیر کشور در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: موضوع عفاف و حجاب از ارزش‌های ملی، مذهبی و سنتی ماست و غالب بانوان ما خود را متعهد می‌دانند و درصد اندکی رعایت نمی‌کنند که با تذکر رعایت می‌شود؛ بین آن‌ها نیز تعداد انگشت‌شماری هستند که ممکن است مقابل قانون مقاومت کنند و فراجا طبق وظایف قانونی‌اش موضوع را به مراجع قضایی ارسال می‌کند. 

وی افزود: فراجا نیرو‌های خود را توجیه کرده که بین کسی که اهمال دارد و کسی که تلاش بر قانون‌گریزی دارد، تفاوت قائل باشد.

وحیدی گفت: این کار از وظایف ذاتی فراجا به عنوان ضابط قوه قضاییه است و اگر مشکلی باشد، باید به مرجع قضایی ارجاع دهند.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: جلسات خوبی با مقامات پاکستانی داشتیم و نظرات دو طرف بر ضرورت برقراری امنیت بین دو کشور، یکی بود و نظر‌ها این‌گونه بود که جریانات تروریستی هدایت‌شده‌ی سرویس‌های اطلاعاتی خارجی هستند. هم‌چنین توافقات خوبی در برخورد با گروهک‌های تروریستی و هماهنگی‌های اطلاعات صورت گرفت.

وحیدی درباره انتخابات مجلس نیز بیان کرد: دور دوم انتخابات در ۲۱ اردیبهشت و در ۲۲ حوزه برگزار می‌شود؛ از این ۲۲ حوزه، در ۸ حوزه که شامل تهران هم می‌شود انتخابات به‌صورت تمام‌الکترونیکی برگزار خواهد شد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • همایش جوانی جمعیت در سی سخت
  • صیانت از شوراهای اسلامی شهر از وظایف اصلی است
  • شورای نگهبان در اظهارنظر نسبت به مصوبات، حتماً به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند
  • آیت‌الله مدرسی یزدی: شورای نگهبان در بررسی مصوبات، به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند
  • وزیر کشور: فراجا نیرو‌های خود را در برخورد با بی حجابی توجیه کرده
  • وحیدی: غالب بانوان ما خود را متعهد به حجاب می‌دانند
  • نیروهای فراجا در موضوع حجاب توجیه شده‌اند
  • مجلس با ارجاع گزارش دلیل «کمبود دارو» به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • مجلس با ارجاع گزارش کمبود دارو به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • پارلمان انگلیس قانون اخراج مهاجران به روندا را تصویب کرد