Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهیه کنند فیلم متری شش و نیم در گفتگو با تسنیم گفت: ما می‌خواستیم با ساخت این فیلم هشداری از پدیده شوم مواد مخدر به جامعه بدهیم. ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۲ فرهنگی سینما و تئاتر نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، فیلم «متری شیش‌ونیم» یک فیلم اجتماعی و پلیسی درباره مصرف مواد مخدر است که در سی و هفتمین جشنوراه فیلم فجر جایزه بهترین فیلم از نگاه مردمی را از آن خود کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید جمال ساداتیان تهیه کننده این فیلم در مصاحبه تلفنی درباره نگرش خود یعنی طرح مساله و حل آن در سینما گفت: قطع به یقین همین خطی را که در ذهنم شکل گرفته است می‌خواهم ادامه بدهم؛ خب سینما هم می‌تواند سرگرمی باشد و هم طرح موضوعات اجتماعی کند. قسمت اعظمی از سینمای ما در حال تولید سرگرمی با مضامین طنز است. ولی ما دارای سینمای اجتماعی هستیم که باید طرح مسائل و معضلات اجتماعی بکند که جامعه گریبانگیر آن است که اگر آن مساله را به خوبی طرح کند می‌تواند توجه جامعه و مخطبین عام خود را به آن جلب کند و تا بتوان برای آن راه حل پیدا کرد.

او در ادامه یبان کرد: به نظر من سینما در 100 دقیقه فرصت کافی برای ارائه راه حل ندارد و تنها اگر بتواند صورت مساله را به خوبی ارائه کند قدم خوبی برداشته است. من بحثتم این است که اگر این قدم اول به خوبی برداشته شود باعث می‌شود تا متخصصین امر بیایند و روی آن مساله به خوبی کار کنند و مساله را حل کنند.

او درباره عدم ارائه حل مساله و امکان بازخوردها و پیامدهای منفی برای مخاطبین عمومی جامعه گفت: من حداقل خوشحال هستم که فیلم توانست باز توجه مخاطبین را به خود جلب کند. ما در جلسه‌ای با تعدادی از جامعه شناسان و روان شناسان که در حوزه‌های آسیب‌های اجتماعی کار کرده بودند نشست داشتیم. بعد از اتمام جلسه یکی از آنان یکباره با هیجان گفت که من سال‌ها درباره موضوع اعتیاد کار کردم ولی انقدر که این فیلم روی من تاثیر گذاشت این همه تلاش خودم روی من اثر گذار نبود. این فیلم قصد دارد یک تلنگری به جامعه بزند و من فکر می‌کنم که توانسته این کار را به خوبی انجام دهد. البته سلایق فکری مختلفی در جامعه حضور دارد که امکان دارد برخی فیلم را بپسندند و برخی خیر. از طرف دیگر تا به الان 2 میلیون و نیم بلیط فروخته شده است و کامنت‌هایی هم که از فیلم در فضای مجازی می‌بینیم غالبا نشان می‌دهد که فیلم آنان را تحت تاثیر قرار داده است.

ساداتیان در ادامه بیان داشت: در مصاحبه‌ها خواندم که درصد پایینی از دانش آموزان در حال مصرف مواد مخدر هستند، طبیعتا این فیلم می‌تواند باعث شود که بچه‌ها با تماشای این فیلم متوجه عواقب خطرناک نزدیک شدن به مواد مخدر شوند و از آن اجتناب کنند. یکی از مشکلات ما امروز این است که برای اوقات فراغت مردم برنامه ریزی خیلی خوبی نداریم و اکثرا داریم سلبی برخورد می‌کنیم درحالی که باید در ازای آن بگوییم که چه کاری را باید انجام بدهیم. در حوزه کودک و بزرگسال فرقی ندارد، باید برای این اوقات برنامه ریزی کرد زیرا نوجوانان اگر دارای برنامه ریزی خوبی نباشند امکان دارد به سمت مصرف مواد مخدر، مشروبات الکلی و دیگر منحرفات کشیده شوند.

تهیه کننده «چهارشنبه سوری» درباره اعتراضش در فیلم فجر گفت:  واقعیت این است که هر ساله جشنواره ما ملاحظات سیاسی را دارد امسال هم به صورت بسیار بالایی در خود این سیاست را داشت. از طرفی وقتی عوامل فیلم با تمام وجودشان کار می‌کنند می‌بینند که به فیلم توجه کافی نشده است ناراحت می‌شوند. البته سلیقه هم در این میان دخیل است و نمی‌شود که به هیئت داوران حق نداد آن‌ها هم نظراتی دارند که محترم است.

او در پایان گفت: ما تلاش کردیم که به یک رفتار اجتماعی برش بزنیم زیرا فکر می‌کنیم که پدیده مواد مخدر در کشور ما دارد کمی پررنگ می‌شود و این پررنگ شدن دارد آسیب جدی به خانواده‌ها و جوانان می‌زند. ما گفتیم با طرح این قصه بتوانیم توجه را به این موضوع جلب بکنیم  وهشداری از عواقب خطرناک آن بدهیم. در زمینه‌ آسیب‌های اجتماعی شرایط کنونی نشان می‌دهد که زیرساخت‌های اجتماعی ما دارای مشکلاتی است و ما می‌خواستیم که مخاطبین ما قبل از آنکه این پدیده شوم را در زندگی تجربه بکنند و تبعاتش را بپردازند آن را روی پرده سینما ببینند و از عواقبش باخبر شوند.

انتهای پیام/

R1439/P/S4,34/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۳۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۱ درصدی دستگیری خرده فروشان مواد مخدر در مازندران

سرهنگ سید محسن جعفری رئیس پلیس پیشگیری مازندران با تاکید بر عزم جدی پلیس در برخورد با خرده فروشان مواد مخدر و جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر، گفت: ماموران انتظامی کلانتری و پاسگاه‌های استان در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی با انجام طرح‌های عملیاتی و هدفمند در فروردین ماه امسال موفق به دستگیری ۲۹۷ خرده فروش مواد مخدر شدند.

او با اشاره به افزایش ۲۱ درصدی دستگیری خرده فروشان مواد مخدر، افزود: در این مدت با تلاش همکارانم در کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها بیش از ۲۷ کیلوگرم انواع مواد مخدر در سطح استان از این افرادکشف و ضبط شد.

سرهنگ جعفری با بیان اینکه از آغاز سال جاری تا کنون شاهد افزایش ۳۸ درصدی دستگیری معتاد متجاهر در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته هستیم، گفت:. شهروندان در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی محلات خود، در صورت اطلاع از هرگونه مورد مشکوک و فعالیت مجرمانه سوداگران مرگ، مراتب را بلافاصله به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری و دستگیری ۵۲۸ معتاد و سوداگر مرگ طی ۲ روز در گیلان
  • کشف و ضبط ۱۰ کیلوگرم مواد مخدر در بروجرد
  • مواد شیمیایی ماریجوانا 5 برابر سیگار
  • هشدار سازمان غذا و دارو به خانم ها درباره استفاده از رژهای لب
  • ۶۶ کیلوگرم مواد مخدر در اندیمشک کشف شد
  • افزایش ۲۱ درصدی دستگیری خرده‌فروشان مواد مخدر
  • کاهش ۱۸ درصدی سرقت در پایتخت
  • افزایش ۲۱ درصدی دستگیری خرده فروشان مواد مخدر در مازندران
  • مواد توهم‌زا موجب تسریع در روند مرگ سلولی می‌شود
  • مواد توهم‌زا چه عارضه هایی دارند/ تسریع در روند مرگ سلولی