Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران گفت: تولید "سواری‌های دیزلی" تنها در صورتی امکانپذیر است که استانداردهای سازمان محیط زیست لحاظ شود. ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۱ اجتماعی تهران نظرات - اخبار اجتماعی -

آرش حسینی‌میلانی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره تلاش برای اقدام مرکز تحقیقات موتور ایران خودرو در راستای تولید سواری‌های دیزلی اظهار کرد: قانونی برای هوای پاک وجود دارد که مجلس شورای اسلامی آن را به تصویب رسانده است؛ این قانون تکالیفی برای دستگاه‌های مختلف مشخص کرده که یکی از آنها در حوزه آلایندگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه همه دستگا‌ه‌های مربوطه ملزم به رعایت استاندارهای محیط زیست هستند، ادامه داد: کارگروه ملی آلودگی هوا واکنش خوبی به این موضوع نشان داده و آن را رد کرده است؛ ممکن است الزامات اقتصادی برای این موضوع وجود داشته باشد اما نمی‌توان با جان مردم بازی کرد؛ اگر قرار است سیستم دیزلی جدید وارد شود باید استانداردهای سازمان محیط زیست لحاظ شود.

رئیس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: تنها در صورتی تولید سواری‌های دیزلی امکانپذیر است که استاندارهای سازمان محیط زیست اعمال شود؛ ما نیز نگاهمان به سازمان محیط زیست است.

وی خاطرنشان کرد: گاهی برای یک منطقه شهری، استاندارهای سختگیرانه‌ای در نظر گرفته می‌شود اما در حال حاضر سازمان محیط زیست اقدام به چنین کاری نکرده است؛ اگر به این نتیجه برسیم که استاندارهای منطقه‌ای برای شهری مانند تهران لازم است، پیشنهادمان را به سازمان محیط زیست ارائه خواهیم کرد.

اسماعیلی: انجام کارشناسی تکمیلی در پرونده جاسوسان محیط زیستیسازمان محیط زیست "سند تعهدات ایران در توافقنامه پاریس" را به مجلس ارائه نکرده است

انتهای پیام/

R1014144/P/S2,23,25/CT1 واژه های کاربردی مرتبط شورای شهر تهران سازمان محیط زیست

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای شهر تهران سازمان محیط زیست شورای شهر تهران سازمان محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۳۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید روزانه ۱۲۰ تن کمپوست در قم/ احداث کمربند سبز سایت پردازش پسماند شهر

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: با فعال بودن دو خط پردازش پسماند در سایت البرز قم، روزانه ۱۲۰ تن کمپوست تولید می‌شود.

مهدی اصفهانیان مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به بازآرایی فرایندهای مدیریت پسماند در شهر قم اظهار کرد: فرایندهای مربوط به مدیریت پسماند در قم با توجه به کیفیت خدمات از نظر اقتصادی ارزان تمام شده است و قم با مدیریت فرآیندها و بازنگری آنها و ارتقای کیفی خدمات یک مدل اقتصادی کارآمد در حوزه مدیریت پسماند را ارائه داده است.

وی افزود: یکی از اقدامات شاخصی که در سال ۱۴۰۲ با محوریت حوزه معاونت خدمات شهری و محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند انجام شد، بحث احداث و راه اندازی خط پالایش نهایی کود کمپوست شماره ۲ با اعتبار بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان بود.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: سعی بر این بود که در حوزه خدمات شهری و محیط زیست بتوان از پسماندهای خطوط پردازش به عنوان کود استفاده شود که با توجه به فرایند راه اندازی خط شماره ۲ پردازش، ظرفیت روزانه تولید کود کمپوست از ۳۰ تن در روز به ۱۲۰ تن در روز افزایش پیدا کرد.

اصفهانیان مقدم افزود: در نتیجه این اقدامات سالانه می‌توان ۴۰ میلیارد تومان منبع درآمد از ریجکت پسماندهای آلی از کود در سایت البرز به دست آورد.

استقرار سیستم شست و شوی خطوط پردازش پسماند

به گفته وی، به منظور ارتقای نظافت سایت البرز و خطوط پردازش این سایت، سیستم کارواش خطوط پردازش در سال گذشته اجرایی و عملیاتی شد.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به اینکه در سایت البرز آشیانه و محل استقرار یک دستگاه وارداتی برای بهبود هوادهی کودها با شرایط بهتر ایجاد شد اضافه کرد: طی سال گذشته استقرار صنایع تکمیلی در سایت البرز مورد توجه بوده است.

اصفهانیان مقدم ادامه داد: با توجه به سیاست‌های کنونی استقرار این صنایع و در راستای این هدف تولید گرانول از خطوط پردازش دو سوله پیش بینی شده و فاز اول برای اجرای یکی از سوله‌ها برای فرایندهای تکمیلی و تبدیلی با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان انجام شده است.

به گفته وی، در سال گذشته خطوط انتقال پساب فاضلاب‌های تصفیه شده از تصفیه خانه جامع واقع در محدوده منطقه یک به سایت البرز به بهره برداری رسید.

تبدیل دو درصد از سایت پردازش پسماند به فضای سبز

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم با بیان اینکه با توجه به الزامات زیست محیطی باید حداقل ۲ درصد از سطح سایت البرز به فضای سبز تبدیل می‌شد افزود: به منظور آبیاری این فضای سبز لازم بود تا فاضلات تصفیه شده تصفیه خانه جامع به این سایت انتقال یابد.

اصفهانیان مقدم ادامه داد: مطالعات این امر انجام شد و خرید لوله و سایر لوازم مورد نیاز با اعتبار ۵ میلیارد ریال صورت گرفته تا در سال جدید نهایی شود.

وی گفت: همچنین در بحث انتقال گاز به سایت البرز نیازمند سرمایه گذاری بود که با اعتبار بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ انجام شد.

کد خبر 746037

دیگر خبرها

  • تولید روزانه ۱۲۰ تن کمپوست در قم/ احداث کمربند سبز سایت پردازش پسماند شهر
  • روزانه ۷۷۴ تن زباله در استان ایلام تولید می‌شود
  • روزانه در استان ایلام ۷۷۴ تن زباله تولید می‌شود
  • استفاده از نان کامل در زنجیره تولید نان لحاظ شود
  • غیر قانونی بودن ابطال رأی‌های کمیسیون بند ۲۰ در رابطه با مشاغل محیط زیستی
  • چهارمحال و بختیاری از جمله استان‌های پیشرو در حفظ محیط زیست است
  • ستاد «جهش تولید محیط زیست محور» تشکیل می‌شود
  • معرفی واحد تولید کننده آلاینده محیط زیست به دستگاه قضا در گیلان
  • ساختمان‌های تهران سبز می‌شوند
  • ایجاد موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی شهرستان بروجرد دستور کار محیط زیست لرستان قرار گرفت