Web Analytics Made Easy - Statcounter

خلیل منیعات روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: بارندگی و سیلاب اخیر موجب تقویت سفره آب‌های زیر زمینی و افزایش آب دهی رودخانه و تالاب شادگان شده است و اکنون مزارع کشاورزی شادگان با مشکل کم آبی و خشکسالی مواجه نیستند.

وی با بیان اینکه بارندگی و سیل اخیر موجب آبگیری و جاری شدن دوباره رودخانه و تالاب بین المللی شادگان شده است، افزود: بارندگی وسیل موجب تقویت آب‌های سطحی شده و کشاورزان را از برداشت آب از رودخانه‌ها بی نیاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی شادگان گفت: همچنین سیل اخیر ۲۱ هزار هکتار مزارع کشاورزی و هفت هزار هکتار نخلستان های شادگان را شوره گیری کرد و با این اتفاق سال زراعی خوبی را برای کشاورزان پیش بینی می‌کنیم.

مدیر جهاد کشاورزی شادگان گفت: خشکسالی در سال گذشته در نخیلات شادگان میزان تولید خرما را از ۸۵ هزار تن به ۴۵ هزار تن کاهش داده بود ولی با پر آب شدن رودخانه و تالاب امسال می‌توان شاهد افزایش تولید خرما در این شهرستان بود.

منیعات تصریح کرد: شادگان دارای ۲ میلیون اصله نخل و ۳۲ کارگاه بسته بندی خرماست که محصولات آن به کشورهای خلیج فارس و برخی کشورهای اروپایی صادر می‌شود.

سیلاب فروردین ماه امسال علاوه بر خسارت به برخی روستاهای شادگان موجب زیر آب رفتن مزارع و زمین های کشاورزی این شهرستان شد.

شادگان دارای ۵۷ هزار هکتار زمین کشاورزی است که از این میزان ۱۳ هزار و ۶۰۰ هکتار آن نخلستان است.
زندگی مردم شادگان بر کشاورزی استوار است. گندم، جو، شلتوک و صیفی‌جات مهمترین محصولات کشاورزی این شهرستان هستند.
وجود ۲ رودخانه کارون و جراحی و بیش از ۵۷ هزار هکتار زمین کشاورزی قابل کشت، شادگان را از جمله مناطق مهم اقتصادی خوزستان تبدیل کرده است.
۷۱۰۴/۶۰۶۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان خوزستان سیلاب خسارت سیل کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۴۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب در رودخانه زاینده‌رود اصفهان دوباره جاری شد

به گزارش خبرنگار مهر، جریان آب ساعت یک بامداد امروز پنجشنبه ۳۰ فروردین به اصفهان رسید و زیر پل‌های تاریخی این شهر جاری شد.

خروجی سد زاینده‌رود با هدف توزیع سومین نوبت آب برای آبیاری اراضی کشاورزی شرق اصفهان از عصر روز سه‌شنبه افزایش یافت.

هنوز مشخص نیست که آب قرار است چند روز برای اراضی کشاورزی اصفهان رهاسازی شود و جریان آب در شهر اصفهان ادامه داشته باشد.

در این ارتباط احمدرضا صادقی سرپرست معاونت حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان به خبرنگار مهر گفت که تعداد روز و حجم رهاسازی آب طی جلساتی با نمایندگان کشاورزان و مسؤولان استانداری در روزهای آینده مشخص خواهد شد.

ذخیره سد زاینده‌رود روز گذشته ۳۸۳ میلیون مترمکعب و میانگین بارش‌ها در ایستگاه (چلگرد) سرشاخه اصلی حوضه زاینده رود یکهزار و ۲۰ میلیمتر اعلام شد.

پیش از این در سال زراعی امسال ۲ نوبت آب برای اراضی کشاورزی شرق و غرب اصفهان توزیع شد. نخستین نوبت از رهاسازی آب برای کشت پاییزه کشاورزان شرق و غرب اصفهان ۲۰ آبان ۱۴۰۲ به مدت ۱۷ روز انجام شد و دومین نوبت از سوم فروردین ماه امسال به مدت ۱۲ روز (تا ۱۵ فروردین) آب در زاینده رود اصفهان و کانال‌های کشاورزی شرق و غرب جریان داشت.

به گفته مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، آبان سال گذشته بین ۳۸ هزار تا ۴۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی در حوضه زاینده‌رود زیر کشت غلات رفته است.

نرسیدن یا کم‌رسیدن آب به برخی کانال‌های کشاورزی در دومین نوبت توزیع آن، سبب خساراتی به کشت کشاورزان شرق و غرب اصفهان شده است.

کد خبر 6081628

دیگر خبرها

  • اختصاص بیش از ۶۰۰ هزار هکتار از اراضی کردستان به کشت گندم
  • کشاورزان مازندران به استقبال کشت زراعی جدید رفتند
  • تجهیز و نوسازی ۱۵۰ هکتار از شالیزار‌های آمل
  • آب در رودخانه زاینده‌رود اصفهان دوباره جاری شد
  • ۶۰ هزار هکتار زمین‌کشاورزی در آذربایجان‌غربی زیرپوشش شبکه آبیاری است
  • مبارزه با بیماری «زنگ زرد» در ۴۰۰ هکتار از اراضی لرستان
  • آغاز برداشت دانه‌های طلایی گندم در شادگان
  • رفع تداخل ۷۰ درصد از زمین‌های کشاورزی و منابع ملی شهرستان سامان
  • افزایش بهره‌وری با تجمیع و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی
  • مطلوب بودن مشارکت‌های مردمی در بخش کشاورزی خوزستان