Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@08:04:05 GMT

کارخانه خوراک دام عشایر استان مرکزی در ساوه افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۶۴۸۶۴

کارخانه خوراک دام عشایر استان مرکزی در ساوه افتتاح شد

رئیس امور عشایر استان مرکزی با اشاره به راه‌اندازی کارخانه خوراک دام عشایر استان مرکزی در ساوه گفت: این کارخانه با ظرفیت تولید ۵ تن در ساعت علاوه بر تامین خوراک دام عشایر استان، بخشی از نیاز دام سایر نقاط کشور را تامین هم می‌کند. ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۳ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه، علی‌اکبر منصوری ظهر امروز در آیین  افتتاح کارخانه خوراک دام عشایر با اشاره به ظرفیت این کارخانه اظهار داشت: برای احداث این کارخانه بالغ بر 10 میلیارد ریال هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارخانه با ظرفیت تولید 5 تن در ساعت علاوه بر تامین خوراک دام عشایر استان، بخشی از نیاز دام سایر نقاط کشور را تامین هم می‌کند.

وی افزود: راه‌اندازی کارخانه دامِ عشایر استان مرکزی در شهرستان ساوه، زمینه‌ساز اصلاح روش تغذیه و کوچ از تغذیه سنتی به تغذیه صنعتی بوده و زمینه ایجاد اشتغال و رونق تولید را در این عرصه به همراه دارد.

رئیس سازمان عشایری استان مرکزی  تصریح کرد: 90 درصد جمعیت عشایری استان مرکزی در شهرستان‌های ساوه و زرندیه سکونت دارند که  از مجموع 90 درصد جمعیت عشایری ساوه و زرندیه، 60 درصد آن ساکن زرندیه و 30 درصد ساکن ساوه هستند و 10 درصد مابقی نیز در آوه، دلیجان و خمین زیست موقت دارند.

اراک| 90 درصد عشایر استان مرکزی در ساوه و زرندیه اسکان دارندجشنواره ملی فرهنگی و ورزشی عشایر در اسفراین به روایت تصاویررئیس سازمان ‌عشایر‌ کشور: سهمیه کنکور ‌فرزندان عشایر ‌حذف شد‌

منصوری بیان کرد: هم‌اکنون 20 درصد نیاز استان مرکزی به تامین گوشت دام سبک توسط عشایر تامین می‌شود و عشایر در تولیدات لبنی و دام سنگین نیز نقش به سزایی در تامین نیاز استان مرکزی دارند.

وی ادامه داد: 19کانون عشایری در ساوه، 21 کانون در زرندیه، یک کانون در راوه دلیجان و یک کانون در قره‌کهریز خمین وجود دارد که این کانون‌ها در شهرستان زرندیه در مناطق قطعه چهار و قطعه سه و قطعه خرقان و در شهرستان ساوه در مناطق ییلاقی گزل‌دره، شریف‌آباد، رزن همدان و قشلاقی انجیلاوند، کوهپنگ، حاجی‌آباد و طرازناهید قرار دارند.

انتهای پیام/ش

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۴۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱/ تامین ارز کالا‌های اساسی و دارو در ۳۴ روز گذشته از مرز ۶۳۶ میلیون دلار گذشت

بانک مرکزی بنابر ثبت سفارش‌ها و اعلام اولویت‌ها و نظر وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، در طول سال ۱۴۰۲ برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی مجموعا بیش از ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار ارز تامین و پرداخت کرد که از رشد ۲۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ برخوردار است. همچنین تامین ارز کالا‌های اساسی و دارو در ۳۴ روز گذشته از مرز ۶۳۶ میلیون دلار گذشت.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، میزان ارز تامین شده برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی سال ۱۴۰۱ حدود ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بود که این رقم از ابتدای فروردین تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به بیش از ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار رسید.

تامین ارز سال ۱۴۰۲ بانک مرکزی برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی در مقایسه با سال گذشته آن (۱۴۰۱) از رشد ۲۶ درصدی برخوردار بوده است.

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی از ابتدای فروردین تا دیروز سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ نیز بیش از ۳ میلیارد و ۱۴۳ میلیون دلار ارز برای چهار گروه کالا‌های اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین کرده است.

کالا‌های تجاری و بازرگانی با یک میلیارد و ۸۵۴ میلیون دلار بیشترین حجم را با میانگین نرخ ۴۱ هزار تومان به خود اختصاص داده است.

کالا‌های اساسی و دارو با ۶۳۶ میلیون دلار در رتبه بعدی قرار دارد؛ ۵۶۱ میلیون دلار از این گروه به کالا‌های اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی و ۷۵ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

دیگر خبرها

  • تامین آب پایدار درمناطق بلوچستان جنوبی و مرکزی
  • بهسازی ۳۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایر استان مرکزی آغاز شد
  • نخستین کارخانه تولید سیمان کربن صفر ساخته شد
  • اجرای طرح تولید قراردادی با هدف خودکفایی گوشت قرمز
  • ممنوعیت ورود عشایر به شهرستان فریدونشهر تا پایان اردیبهشت
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱/ تامین ارز کالا‌های اساسی و دارو در ۳۴ روز گذشته از مرز ۶۳۶ میلیون دلار گذشت
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • ساوه میزبان آزمون کشوری درجه ایثار شد
  • رشد ۲۶ درصدی تامین ارز دارو در سال ۱۴۰۲
  • تامین ۴.۳ میلیارد دلار ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی در ۱۴۰۲