Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-24@03:33:56 GMT

شیوع بالای فشار خون در کشور

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۶۵۳۳۵

معاون آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پزشکی کشور، با تاکید بر اهمیت کنترل فشار خون در کشور، گفت: به نظر می‌رسد در ایران میزان شیوع فشار خون نسبت به متوسط جهانی آن، بالاتر است. ناطقان: بنابر اعلام اداره کل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی، دکتر سلیمی با اشاره به اینکه کمپین فشار خون در کشور که از ۲۷ اردیبهشت ماه آغاز شده و تا ۱۵ تیر ماه ادامه دارد، بیان کرد: بسیج عمومی برای کنترل فشار خون بالا از سوی وزارت بهداشت و با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و تمامی ارگان‌های ذیربط آغاز شده و هدف از برگزاری این کمپین اندازه‌گیری فشار خون ۲۰ میلیون نفر در ایران و شناسایی افراد مبتلا به فشار خون بالا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه فشار خون، بیماری شایعی در دنیا و ایران بوده و به همین دلیل نیز برگزاری این کمپین اهمیت دارد، افزود: به نظر می‌رسد در ایران میزان شیوع فشار خون نسبت به متوسط جهانی آن، بالاتر بوده و این درحالی است که بیماری فشار خون زمانی کشف می‌شود که فرد مبتلا به عوارض جدی چون بیماری‌های قلبی، مغزی و... دچار شده باشد.

سلیمی با اشاره به این که فشار خون قابل کنترل است، ادامه داد: اگر بتوانیم افراد دارای فشار خون بالا را در کشور شناسایی کنیم، می توانیم از موارد بالای مرگ‌ومیر در کشور پیشگیری کنیم. باید توجه کرد که طبق آمارهای جهانی سالانه حدود ۱۰ میلیون نفر در دنیا جان‌شان را به دلیل ابتلا به فشار خون از دست می‌دهند.

معاون آموزش و پژوهش سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه ۶۰ درصد افراد مبتلا به فشار خون بالا از بیماری خود اطلاع ندارند، گفت: باید در این حوزه فرهنگسازی انجام شود تا افراد به محض اطلاع از فشار خون بالای خود به صورت مطالبه‌گرانه پیگیر کنترل بیماری‌شان باشند.

به گفته وی، برای کنترل فشار خون راهکارهای ساده تا پیچیده پزشکی وجود دارد، اما یکی از اقدامات خوبی که می‌توان انجام داد، کاهش میزان نمک مصرفی در روز است.

سلیمی تاکید کرد: استاندارد مصرف روزانه نمک در دنیا چهار تا پنج گرم است، اما در ایران میزان مصرف روزانه نمک بیش از ۱۱ گرم برآورده شده است که بخشی از این نمک را به صورت غیر مستقیم و از طریق مواد غذایی چون نان دریافت می‌کنیم.

وی در خصوص نحوه کنترل فشار خون بیان کرد: در عین حال داشتن تحرک بدنی مداوم، تغذیه مناسب و ... در کنترل فشار خون موثر بوده و یکسری فاکتورهای محیطی مانند استرس‌ها، آلودگی هوا و... نیز در این بیماری دخیل بوده که سیاست گذاران باید به فکر آن‌ها باشند. بنابراین فاکتورهای زیادی وجود دارد که می‌توان با کنترل آن‌ها میزان شیوع فشار خون را کاهش داد. منبع: ایسنا برچسب ها: فشارخون ، شیوع ، بیماران

منبع: ناطقان

کلیدواژه: فشارخون شیوع بیماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۵۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دامپزشکی گناباد در خصوص شیوع بیماری تب مالت

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس شبکه دامپزشکی گناباد گفت: تب مالت بیماری هزار چهره و مشترک بین انسان و دام است.

دکتر متقی با بیان اینکه دام مبتلا باکتری را از راه شیر، ادرار و ترشحات در هنگام زایمان و سقط می‌تواند منتشر کند، افزود: این بیماری در انسان علائم مختلفی دارد که می‌توان به تب مواج، افسردگی، عرق شدید، سردرد ضعف، کاهش وزن، درد کمر، پشت و مفاصل است که ممکن است پس از چند هفته تا چند ماه از بین برود و در برخی افراد مزمن شده و اثرات آن تا چندین سال ادامه یابد.

وی گفت: توصیه می‌شود برای جلوگیری از بیماری تب مالت شیر را قبل از مصرف به مدت ۵ دقیقه به طور کامل بجوشانند و یا از شیر و لبنیات به صورت پاستوریزه استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • زنگ خطر مالاریای وارداتی/ مالاریای بومی نداریم
  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی
  • برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ فشارخون و دیابت دو عامل نارسایی کلیه
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • کم‌تحرکی عامل بسیاری از بیماری‌ها
  • هشدار دامپزشکی گناباد در خصوص شیوع بیماری تب مالت
  • بیماری تب برفکی در شرق کشور تحت کنترل است