Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-25@19:34:43 GMT

تجهیزات مرکز کنترل فضای کشور ارتقا می یابد

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۶۵۳۹۰

تجهیزات مرکز کنترل فضای کشور ارتقا می یابد

خبرگزاری میزان- معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با اشاره به قدمت ۲۰ ساله سامانه‌های مرکز کنترل فضای کشور از برنامه ریزی و پیش بینی بودجه برای به روز رسانی تجهیزات مرکز کنترل فضای کشور خبر داد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، محمد امیرانی در خصوص اولویت های اصلی معاونت عملیات هوانوردی اظهار کرد: یکی از اولویت‌های اصلی برنامه‌های دوره جدید معاونت عملیات هوانوردی، تامین تجهیزات CNS فرودگاه‌ها و مرکز کنترل فضای کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حدود ۲۰ سال از عمر سامانه‌های اتوماسیون و سوئیچینگ مرکز کنترل فضای کشور می‌گذرد و با وجود تلاش‌های قابل تحسین متخصصان هوانوردی در نگهداری و تعمیر صحیح و به حداقل رساندن محدودیت‌های موجود، ناشی از قدمت فناوری و همچنین مشکلات دوران تحریم‌های ظالمانه، در ارایه سرویس هوانوردی ایمن، تجهیزات مذکور قادر به پاسخگویی نیاز‌های آتی بویژه در اجرایی کردن الزامات سازمان هواپیمایی جهانی و دفتر منطقه‌ای ICAO در قالب سند راهبردی ASBU نخواهند بود.
امیرانی افزود: اکنون مشخصات فنی سیستم (SOW) با رویکرد استفاده بهینه در ۱۵ تا ۲۰ سال آینده با امکان افزایش ترافیک و تبادل اطلاعات با کشور‌های همجوار را آماده کرده ایم و در انتظار دریافت مجوز خرید از وزارت راه و شهرسازی و سایر ارگان‌های مرتبط هستیم.
معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: بودجه مورد نیاز برای اجرای این طرح پیش بینی شده و می‌خواهیم سیستمی خریداری کنیم که TMA پنج فرودگاه دارای تقرب پرواز را نیز پشتیبانی کند.
وی توضیح داد: سیستمی که پیش از این خریداری شده بود بر اساس فناوری آن زمان، شامل دو قالب اصلی و پشتیبان بود که سیستم پشتیبان ابتدا قرار بود در فرودگاه شیراز نصب شود، اما به دلیل وجود موانعی، در فرودگاه بین المللی امام خمینی نصب شد. در سیستم جدید با توجه به پیشرفت فناوری، تلاش داریم سیستم پشتیبان را با هدف پرهیز از تجمیع تجهیزات در یک فرودگاه خاص و برطرف کردن مشکل کمبود نیروی انسانی، به صورت شناور در پنج فرودگاه مستقر کنیم.
امیرانی همچنین از برنامه ریزی برای تامین سنسور‌های نظارتی مورد نیاز فرودگاه‌های کشور خبر داد و گفت: این سنسور‌ها شامل رادار‌های PSR، MSSR، ADS/B و MLAT است که امیدواریم بتوانیم سرور‌های مورد نیاز برای پردازش و استفاده از اطلاعات رادار و ADS/B را از توان شرکت‌های داخلی تامین کنیم، البته با توجه به نیاز مبرم موجود، پیگیر کوتاه‌ترین راه برای به روز رسانی تجهیزات راداری هستیم.
وی ادامه داد: اخیرا راداری در سایت کوشک بزم نصب شده که دارای پوشش TMA تهران است و به زودی به بهره برداری می‌رسد و رادار فرودگاه شیراز را نیز به زودی نصب و راه‌اندازی می‌کنیم. همچنین یک سیستم A-SMGCS برای کنترل تردد سطوح فرودگاه بین‌المللی مهرآباد خریداری شده که به زودی نصب می‌شود و سیستم سوئیچینگ برج و اپروچ فرودگاه‌های مهرآباد و شیراز نیز نصب شده اند و مراحل تست نهایی خود را سپری می‌کنند.
وی به خریداری شش سامانه ILS برای نصب در فرودگاه‌های اهواز، رشت، بندرعباس، مهرآباد و امام خمینی نیز اشاره کرد و از برنامه ریزی نصب سامانه ILS باند ۲۹ راست فرودگاه بین المللی مهرآباد برای عملیاتی کردن این باند و امکان بازسازی باند ۲۹ چپ فرودگاه مذکور خبر داد.
امیرانی همچنین افزود: به زودی ۷۰ دستگاه گیت وی و ۷۵ دستگاه ایکس ری خریداری شده را برای تامین تجهیزات امنیتی و کمک بازرسی فرودگاه‌ها نصب و عملیاتی می‌کنیم.
معاون عملیات هوانوردی یکی از معضلات این معاونت را کمبود نیروی متخصص عنوان کرد و گفت: در همه حوزه‌های عملیات هوانوردی کمبود سرمایه انسانی داریم که امیدواریم بتوانیم با همکاری معاونت توسعه مدیریت و منابع، جذب مستمر نیرو داشته باشیم. اولویت ما در جذب نیروی انسانی در حوزه‌های کنترل ترافیک هوایی، ارتباطات و ناوبری هوایی و مخابرات و فناوری اطلاعات هوانوردی، دانش آموختگان مرکز آموزش عالی هوانوردی و فرودگاهی البته در صورت داشتن صلاحیت‌ها و سطح علمی مورد نیاز است.
وی همچنین از برنامه ریزی برای هدفگذاری در دستیابی به چارچوب و اسلوب رعایت ایمنی در همه حوزه‌های هوانوردی خبر داد و افزود: لازم است همه اقدامات در نصب، جابه جایی و نگهداری تجهیزات و اجرای دستورالعمل‌ها و ارایه سرویس هوانوردی منطبق با اصول ایمنی باشد.
امیرانی همچنین با تاکید بر اینکه هنوز زمان جداسازی مدیریت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی در کشور ما فرا نرسیده است، گفت: پیش از این اقدام باید فرودگاه‌های کشور درآمدزا شوند و دستیابی به این هدف تنها بر عهده شرکت فرودگاه‌ها نیست و به مسایل کلان اقتصادی مربوط است. اکنون بخش هوانوردی مهمترین بخش درآمدزای شرکت است و اگر قرار باشد دو بخش هوانوردی و فرودگاهی شرکت از هم تفکیک شوند از قبل باید برای افزایش درآمد‌های فرودگاهی برنامه ریزی شود.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تجهیزات هوایی به روز رسانی ارتقا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۵۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروشنده تجهیزات تقلب در کنکور در فضای مجازی دستگیر شد

به گزارش خبرنگار مهر، سرگرد حسین سپه وند امروز چهارشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: در جریان رصد و پایش فضای مجازی و اجرای طرح برخورد با فروش سوالات و تجهیزات تقلب در کنکور و امتحانات نهایی، کارشناسان پلیس فتا لرستان فردی را که اقدام به فروش ابزارهایی برای تقلب در امتحان به فروش می‌رساند را شناسایی و دستگیر کردند.

وی با بیان اینکه متهم پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شد، افزود: این گونه افراد با انتشار آگهی در شبکه‌های مجازی و سایت‌های واسط خریدوفروش، اقدام به فروش سوالات و تجهیزات تقلب کنکور به قربانیان کرده و ضمن اینکه سعی می‌کنند نظم کنکور و عدالت برگزاری کنکور سالم بین داوطلبان را برهم بزنند، تنها به دنبال کلاهبرداری و کسب منفعت برای خود بوده و طبق تحقیقات به‌عمل‌آمده هیچ‌گونه دسترسی به سوالات کنکور و امتحانات نهایی ندارند و به‌هیچ‌عنوان نباید ادعای آن دراین‌خصوص را باور کرد.

رئیس پلیس فتا لرستان با بیان اینکه فروش هر گونه تجهیزات تقلب که عدالت و رقابت سالم بین داوطلبان امتحانی را به خطر بیندازد جرم است، گفت: کارشناسان پلیس فتا با بررسی‌های تخصصی و اقدامات فنی فروشنده این تجهیزات را در شهرستان خرم‌آباد شناسایی و پس از اخذ مجوزهای قضائی لازم، ایشان را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.

سپهوند، تصریح کرد: خریدوفروش هرگونه تجهیزات برای تقلب در امتحانات کنکور جرم بوده و با متخلفان برابر با قانون برخورد قضائی صورت خواهد گرفت، همچنین شهروندان می‌توانند در صورت مواجه با این‌گونه جرایم در فضای مجازی با مرکز فوریت‌های پلیس فتا به شماره ۰۹۶۳۸۰ تماس گرفته و کارشناسان ما در پلیس فتا را جهت برخورد قانونی با آنها در جریان بگذارند.

کد خبر 6087767

دیگر خبرها

  • پنج شنبه سیاه فرودگاه‌های فرانسه
  • پنجشنبه سیاه در فرودگاه‌های فرانسه
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد
  • طالبان: سطح دیپلماتیک افغانستان در قزاقستان ارتقا یابد
  • فروشنده تجهیزات تقلب در کنکور در فضای مجازی دستگیر شد
  • ادامه بارش‌ها در مرکز، شرق، جنوب شرقی و جنوب کشور / دمای هوا در نوار غربی افزایش می‌یابد
  • آتش‌نشانی‌ شهرداری‌های استان بوشهر تجهیز می‌شوند
  • اعطای گواهینامه فرودگاهی به فرودگاه بین المللی شیراز
  • اعطای گواهینامه فرودگاهی به فرودگاه بین المللی شیراز به عنوان نخستین فرودگاه
  • انجام عملیات سم‌پاشی درختان در منطقه ۵ اصفهان