Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-23@07:29:53 GMT

نگرانی مسلمانان در آلمان افزایش یافته است

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۶۵۶۴۶

نگرانی مسلمانان در آلمان افزایش یافته است

طبق این آمارها تنها ۱۵ حمله مساجد و موسسات اسلامی ترکی را مورد هدف قرار دادند. این حملات در شهرهای دورتموند، فرانکفورت و بادن رخ داده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل ازدیلی صباح، طبق آخرین آمارهای ارائه شده توسط وزارت کشور آلمان در سه ماه ابتدایی سال 2019 بیش از 132 حمله نژادپرستانه علیه مسلمانان و مساجد این کشور رخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفته می شود تعداد آمارهای غیر رسمی بیشتر از این بوده است.

 

این وزارتخانه آلمانی در بیانیه ای اعلام کرد به نظر می رسد آمارهای غیر رسمی بیشتر از اندازه واقعی اعلام شده باشد. به گفته مسئولان آلمان تخمین زده می شود در نیمه های بعدی سال ممکن است آمارهای مذکور بیشتر هم باشد.

 

طبق این آمارها تنها 15 حمله مساجد و موسسات اسلامی ترکی را مورد هدف قرار دادند. این حملات در شهرهای دورتموند، فرانکفورت و بادن رخ داده است.

 

در گذشته این حملات محدود به کشیدن علامت نازی‌ها یا سر خوک بر روی دیوارهای اماکن اسلامی محدود می‌شد، اما در موارد اخیر گاه برای تخریب مساجد از اسلحه استفاده شده است.

 

«برهان کسیجی»، رئیس شورای اسلامی آلمان، با انتقاد از سیاستمداران این کشور به خبرگزاری آناتولی گفت: تبلیغات این سیاستمداران به نفرت علیه مسلمانان دامن زده است.

 

یادآور می‌شود از جمعیت 81 میلیونی آلمان، 4.7 درصد مسلمان و حدود 3 میلیون نفر ترکیه‌ای‌تبار هستند.

پایان پیام/42

منبع: شبستان

کلیدواژه: خطبه نماز جمعه نماز جمعه خطبه های نماز جمعه مجلس خبرگزاری شبستان آمریکا مقاومت اجلاس شانگهای اردبیل مسلمانان آلمان اسلام هراسی آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۵۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحاد کشورهای اسلامی سبب پیروزی امت اسلامی بر رژیم صهیونیستی است

حجت الاسلام و المسلمین میرعمادی نماینده سابق ولی فقیه در لرستان در گفتگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب اتحاد کشورهای اسلامی را سبب پیروزی امت اسلامی در جبهه های متعدد بر صهیونیستی دانست و اظهار داشت: وحدت کشورهای اسلامی یک امر عقلایی ، شرعی ودینی است و تلاش در این راستا یک وظیفه عقلانی و شرعی است، باید دید راهکار های تحقق این مسئله چگونه است و با توجه به ظرفیت های متعددی که مسلمانان در خود دارند، این ظرفیت ها چه کمک شایانی می تواند در وحدت و تقریب بین مذاهب داشته باشد.

حجت الاسلام میرعمادی، افزود: از جمله ظرفیت هایی که وجود دارد نهادهای داخلی کشورهای اسلامی است که اکنون در سطح بین الملل چنین ظرفیتی کم نداریم ولی متاسفانه به درستی در راستای منافع امت اسلامی خصوصا ملت مظلوم فلسطین اقدام نمی کنند.

وی افزود: مجمع تقریب مذاهب اسلامی می تواند نقش بسیار اساسی در این امر مهم ایفاء کند و ظرفیتی است که می تواند باعث تقویت وحدت و تقریب بین مسلمانان شود.

امام جمعه سابق لرستان، تصریح کرد: یکی از اصول و تاکیدات مقام معظم رهبری تلاش برای تحقق وحدت بین مذاهب اسلامی است که در این راستا ایشان اهتمام خاصی دارند و همیشه نیز در سخنانشان تاکیدات وافری داشته اند.

این استاد حوزه علمیه، عنوان کرد: البته جدا از ظرفیت داخلی، ظرفیت های دیگری در میان کشوهای اسلامی وجود دارد مانند سازمان های محدود منطقه ای و جهان اسلام که در رسیدن به وحدت و تقریب بین مذاهب کمک می کنند و مهمترین نکته ای که در این راستا ضرورت دارد عزم جدی مسئولان نهادهای اسلامی جهان اسلام است، یعنی اگر نهادهای کشورهای اسلامی عزم جدی داشته باشند و نشست های متعددی برگزار کنند قطعا ما می توانیم در تقریب و وحدت اسلامی و انسجام در مقابل جبهه کفر و صهیونیسم به نتایج مهمی دست پیدا کنیم.

وی اضافه کرد: دشمنان اسلام و اهل بیت علیهم السلام در اهداف خود یکپارچه هستند که می طلبد کشورهای اسلامی نیز وحدت و انسجام عملی داشته و یکپارچگی خود را جهت پیشبرد اهداف اسلام حفظ کند.

وی در پایان با اشاره به نوشته ای از مرحوم شیخ طوسی در کتاب خلاف، تاکید کرد: این کتاب مبتنی بر رای و نظر علمای شیعه و سنی بود و ایشان همه آرا را جمع آوری و بین آنان وفاق ایجاد کرد و مشترکات را بیان کردند، یکی از شیوه ها که برای تقریب مذاهب بسیار موثر است جمع آوری آرای اهل سنت و ایجاد وفاق در بین آنان است ، روسای کشورهای اسلامی باید در بعد سیاسی و پشتیبانی سیاسی در مسائل دینی ، اقتدار و قدرت مسلمانان از این ظرفیت برای تقویت خود استفاده کنند و در زمان و مکان هایی که علمای شیعه وسنی به وفاق رسیدند برای عزت و شوکت مسلمانان تلاش کنند.
 
انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • مسجد الاقصی به آغوش امت اسلامی بازخواهد گشت/ عمل به سنت رسول خدا(ص)؛ راهکار نجات مسلمانان
  • نگرانی صهیونیستی از گسترش همکاری‌های نظامی
  • نگرانی اینترنشنال از تحویل سامانه اس۴۰۰ روسیه به ایران | این سامانه چه توانایی دارد؟
  • آلمان: تشدید حملات شهرک‌نشینان صهیونیست به فلسطینیان نگران‌کننده است
  • اسلام به زودی بزرگترین دین در فرانکفورت می‌شود
  • سپاه پاسداران مظهر اقتدار جهان اسلام
  • تاسیس«ائتلاف مساجد، جمعیت‌ها و رهبران مسلمان اروپا» در فرانسه
  • این افراد بیشتر در معرض حملات قلبی هستند
  • صهیونیسم جوامع مسلمانان را هدف قرار داده است
  • اتحاد کشورهای اسلامی سبب پیروزی امت اسلامی بر رژیم صهیونیستی است