Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اعلام خبر خارج شدن نفتکش های حادثه دیده از آب های تحت نظارت ایران، گفت: بر اساس بررسی های میدانی، هیچ گونه آلودگی دریایی مشاهده نشده و ۲۳ نفر دریانورد خارجی در مرحله طی شدن تشریفات بازگشت هستند. ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۵ اقتصادی راه و مسکن نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم به نقل روابط عمومی بنادر و دریانوردی هرمزگان، الله مراد عفیفی پور اظهار کرد: نفتکش "کوکوکا کوریجس" با پرچم پاناما و 21 نفر خدمه روز جمعه به سمت بندر خورفکان حرکت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نفتکش "فرانت التیر" با پرچم جزایر مارشال هم اکنون (نیمروز شنبه، 25 خرداد) در فاصله 36مایلی از بندر جاسک به سمت محدوده فجیره/خورفکان کشور امارات در حرکت است.

به گفته عفیفی پور، یک فروند شناور یدک کش خارجی از طریق دو طناب مهار، در حال انجام عملیات یدک کشی این شناور به سمت مقصد است و همزمان عملیات خنک سازی بدنه شناور، نیز در طول مسیر ادامه دارد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با بیان اینکه "آب های سرزمینی" در محدوده تا 12 مایلی خط ساحل، "آب های همجوار یا تحت نظارت" در محدوده 12 تا 24 مایل و آب های "منطقه انحصاری اقتصادی" در فاصله بالای 24 مایلی تعریف می شود، گفت: نفتکش "فرانت التیر" از محدوده آب های تحت نظارت ایران خارج شده است.

عفیفی پور تصریح کرد: با هماهنگی صورت گرفته توسط اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، 23نفر خدمه این شناور از بندر جاسک به بندرعباس انتقال یافته اند تا پس از طی شدن تشریفات بازگشت به وطن آنها بر اساس کنوانسیون MLC(قانون کار دریایی) امشب از فرودگاه بین المللی بندرعباس، عازم دوبی شوند.

وی بیان کرد: علیرغم اینکه نوع کشتی های حادثه دیده، تانکر نفتکش بوده و محموله های آنها دارای ریسک بالای زیست محیطی است، با اقدام به موقع تیم های امدادی در مهار آتش و نظارت های عملیاتی، خوشبختانه آلودگی دریایی ناشی از نشت فرآورده های نفتی مشاهده نشده است.

وی گفت: طی 48 ساعت اخیر(از زمان حادثه تاکنون)، شناور مجهز به تجهیزات مقابله با آلودگی نفتی اعزامی از بندر شهید رجایی، جهت انجام اقدامات احتیاطی در محل سانحه حضور داشته است.

وی مدیریت زمان در بحث پایش های زیست محیطی، امدادرسانی به نفتکش های حادثه دیده، ارتباط با مالکان شناورها، کشورهای صاحب پرچم و شرکت بیمه را به عنوان اقدامات صورت گرفته طی دو روز اخیر برشمرد و گفت: طی این مدت، پنج ساعت پایش هوایی در منطقه توسط بالگرد با همراهی کارشناسان بنادر و دریانوردی انجام شد. عفیفی پور اضافه کرد: از سوی دیگر، مرکز کنترل ترافیک دریایی(VTS) بندر شهید رجایی نظارت مستمری بر خروج این دو نفتکش در مسیر دریانوردی آنها در محدوده آب های تحت نظارت ایران به سوی منطقه انحصاری اقتصادی داشته است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان یادآور شد: مرکز هماهنگی جستجو و نجات دریایی(MRCC) و تیم معاونت دریایی این اداره کل به عنوان سکاندار اصلی مدیریت بحران سانحه، هماهنگی های قابل توجهی با مراکز بین المللی همچون سازمان میمک (مرکز متقابل کمک های اضطراری در دریا) مستقر در بحرین، ورود به منطقه یک فروند بالگرد عمانی جهت پایش هوایی زیست محیطی منطقه و ارسال پیام EGC (سیستم ارسال پیام های ایمنی برد بلند) به کشور پاکستان داشته است.

عفیفی پور  اظهار کرد: جلب همکاری شناورهای عبوری، نداجا و ندسا جهت مشارکت در عملیات، هماهنگی با مرکز ام آر سی سی چابهار، ارسال پیام ناوتکس جهت تعیین و اطلاع رسانی منطقه خطر و همچنین تعیین محدوده ایمن برای تردد شناورها از طریق ارسال اخطار دریایی توسط VHF از دیگر اقدامات این مرکز بوده است.

وی از تلاش شبانه روزی همه دستگاه های مرتبط با دو این سانحه از جمله ستاد مدیریت بحران استانداری هرمزگان، فرماندهی منطقه یکم نداجا و ندسا، فرمانداری جاسک، دستگاه های نظارتی، رسانه ملی، خبرگزاری ها، اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی که با اطلاع رسانی دقیق، سریع و به موقع  قدردانی کرد و در نهایت همت و حمیت همکاران بخش های مختلف اداره کل بنادر و دریانوردی را شایسته تقدیر دانست.

انتهای پیام/

R1012188/P1012122/S7,81/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۵۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمند‌سازی عملیات بندری وسایل نقلیه در بنادر شرق هرمزگان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان گفت: مطابق با ابلاغیه‌های سازمان بنادر و دریانوردی مبنی بر تسهیل عبور و مرور وسایل نقلیه، با هدف کاهش و کنترل ترافیک با تجهیز سامانه‌های اکسس کنترل(Access control) و مدیریت تردد ناوگان حمل جاده‌ای، اقدامات اولیه برای نصب و استفاده بهینه از این سیستم در دستور کار قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: بازسازی شناور جستجو و نجات در بندر شهید رجایی

حمیدرضا محمدحسینی تختی افزود: با عملیاتی شدن این سامانه به صورت موازی و برخط می‌توان از طریق مدیریت زمان و هوشمندسازی کنترل ورود و خروج وسایل نقلیه از حجم اضافی ترافیکی مبادی ورودی شهر تا حد چشمگیری جلوگیری کرد.

وی از دیگر اهداف اجرای این طرح را ارایه مطلوب خدمات، افزایش بهره‌وری و اطمینان از انطباق آن با قوانین سازمان عنوان کرد و افزود: بر‌نامه‌های تدوین شده در این زمینه رویکردی جامع و مساله ‌محور دارد و با اجرای آن روند ورود وسیله نقلیه، حین تخلیه و بارگیری و نیز خروج آن با نظم، سرعت و سهولت است.

دیگر خبرها

  • ابلاغ منشور اهداف و برنامه های عملیاتی HSE سازمان بنادر و دریانوردی
  • امداد و نجات جاسک ۲۱ خدمه نفتکش سریلانکایی را در دریای عمان نجات داد
  • نجات ۲۱ خدمه شناور خارجی در جاسک
  • نجات ۲۱ خدمه نفتکش سریلانکایی در دریای عمان
  • نجات ۲۱ خدمه نفتکش سریلانکایی ‌در دریای عمان ‌‌
  • ساخت ۳ فروند شناور رو-رو مسافری و اسکله راهیان نور در ۱۴۰۳
  • لزوم راه اندازی دهکده لجستیکی در بندر بوشهر
  • فعالیت بنادر مسافری هرمزگان متوقف شد
  • بنادر مسافربری هرمزگان تعطیل شدند
  • هوشمند‌سازی عملیات بندری وسایل نقلیه در بنادر شرق هرمزگان