Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@08:12:20 GMT

نفتکش‌های حادثه دیده از آب‌های ایران خارج شدند

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۶۵۸۹۴

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اعلام خبر خارج شدن نفتکش‌های حادثه دیده از آب‌های تحت نظارت ایران، گفت: بر اساس بررسی‌های میدانی، هیچ گونه آلودگی دریایی مشاهده نشده و ۲۳ نفر دریانورد خارجی در مرحله طی شدن تشریفات بازگشت هستند.

به گزارش تسنیم به نقل روابط عمومی بنادر و دریانوردی هرمزگان، الله مراد عفیفی پور اظهار کرد: نفتکش "کوکوکا کوریجس" با پرچم پاناما و ۲۱ نفر خدمه روز جمعه به سمت بندر خورفکان حرکت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: نفتکش "فرانت التیر" با پرچم جزایر مارشال هم اکنون (نیمروز شنبه، ۲۵ خرداد) در فاصله ۳۶ مایلی از بندر جاسک به سمت محدوده فجیره/خورفکان کشور امارات در حرکت است.

به گفته عفیفی پور، یک فروند شناور یدک کش خارجی از طریق دو طناب مهار، در حال انجام عملیات یدک کشی این شناور به سمت مقصد است و همزمان عملیات خنک سازی بدنه شناور، نیز در طول مسیر ادامه دارد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با بیان اینکه "آب‌های سرزمینی" در محدوده تا ۱۲ مایلی خط ساحل، "آب‌های همجوار یا تحت نظارت" در محدوده ۱۲ تا ۲۴ مایل و آب‌های "منطقه انحصاری اقتصادی" در فاصله بالای ۲۴ مایلی تعریف می‌شود، گفت: نفتکش "فرانت التیر" از محدوده آب‌های تحت نظارت ایران خارج شده است.

عفیفی پور تصریح کرد: با هماهنگی صورت گرفته توسط اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، ۲۳ نفر خدمه این شناور از بندر جاسک به بندرعباس انتقال یافته اند تا پس از طی شدن تشریفات بازگشت به وطن آن‌ها بر اساس کنوانسیون MLC (قانون کار دریایی) امشب از فرودگاه بین المللی بندرعباس، عازم دوبی شوند.

وی بیان کرد: علیرغم اینکه نوع کشتی‌های حادثه دیده، تانکر نفتکش بوده و محموله‌های آن‌ها دارای ریسک بالای زیست محیطی است، با اقدام به موقع تیم‌های امدادی در مهار آتش و نظارت‌های عملیاتی، خوشبختانه آلودگی دریایی ناشی از نشت فرآورده‌های نفتی مشاهده نشده است.

وی گفت: طی ۴۸ ساعت اخیر (از زمان حادثه تاکنون)، شناور مجهز به تجهیزات مقابله با آلودگی نفتی اعزامی از بندر شهید رجایی، جهت انجام اقدامات احتیاطی در محل سانحه حضور داشته است.

وی مدیریت زمان در بحث پایش‌های زیست محیطی، امدادرسانی به نفتکش‌های حادثه دیده، ارتباط با مالکان شناورها، کشور‌های صاحب پرچم و شرکت بیمه را به عنوان اقدامات صورت گرفته طی دو روز اخیر برشمرد و گفت: طی این مدت، پنج ساعت پایش هوایی در منطقه توسط بالگرد با همراهی کارشناسان بنادر و دریانوردی انجام شد. عفیفی پور اضافه کرد: از سوی دیگر، مرکز کنترل ترافیک دریایی (VTS) بندر شهید رجایی نظارت مستمری بر خروج این دو نفتکش در مسیر دریانوردی آن‌ها در محدوده آب‌های تحت نظارت ایران به سوی منطقه انحصاری اقتصادی داشته است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان یادآور شد: مرکز هماهنگی جستجو و نجات دریایی (MRCC) و تیم معاونت دریایی این اداره کل به عنوان سکاندار اصلی مدیریت بحران سانحه، هماهنگی‌های قابل توجهی با مراکز بین المللی همچون سازمان میمک (مرکز متقابل کمک‌های اضطراری در دریا) مستقر در بحرین، ورود به منطقه یک فروند بالگرد عمانی جهت پایش هوایی زیست محیطی منطقه و ارسال پیام EGC (سیستم ارسال پیام‌های ایمنی برد بلند) به کشور پاکستان داشته است.

عفیفی پور اظهار کرد: جلب همکاری شناور‌های عبوری، نداجا و ندسا جهت مشارکت در عملیات، هماهنگی با مرکز ام آر سی سی چابهار، ارسال پیام ناوتکس جهت تعیین و اطلاع رسانی منطقه خطر و همچنین تعیین محدوده ایمن برای تردد شناور‌ها از طریق ارسال اخطار دریایی توسط VHF از دیگر اقدامات این مرکز بوده است.

وی از تلاش شبانه روزی همه دستگاه‌های مرتبط با دو این سانحه از جمله ستاد مدیریت بحران استانداری هرمزگان، فرماندهی منطقه یکم نداجا و ندسا، فرمانداری جاسک، دستگاه‌های نظارتی، رسانه ملی، خبرگزاری ها، اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی که با اطلاع رسانی دقیق، سریع و به موقع قدردانی کرد و در نهایت همت و حمیت همکاران بخش‌های مختلف اداره کل بنادر و دریانوردی را شایسته تقدیر دانست.

منبع: تابناک

کلیدواژه: تابناک نفتکش هرمزگان اس 400 دریای عمان اس 300 اینستکس هلگا اشمید عبدالرضا داوری اجلاس سیکا پایان نامه فروشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۵۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی

تین نیوز

نشست فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری با هدف اجرای پروژه طراحی و استقرار سامانه یکپارچه عملیات بندری در سازمان بنادر و دریانوردی در بندر شهید رجایی آغاز شده است.

به گزارش تین نیوز، این نشست سه روزه با هماهنگی دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) و با حضور نمایندگان بنادر لنگه و باهنر، اداره کل امور بندری، اداره کل ترانزیت، لجستیک و توافقنامه ها و کارشناسان و مدیران این بخش ها از سوم اردیبهشت ماه درحال برگزاری است.

براساس این گزارش این نشست با توجه به ضرورت هم اندیشی در خصوص فرآیندهای مطلوب و رویه های مرتبط با ورود کالا از خشکی (انواع کالاهای کانتینری و فله) تا چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه جاری ادامه دارد.

 در این نشست کارشناسان بخش های بندری پیرامون مرور فرآیندهای وضعیت مطلوب و اهم تغییرات در فرآیندهای جاری، مکانیزم و رویه های اجرای الزمات نظارتی و حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی و آماده سازی ارکان مرتبط با عملیاتی شدن فرآیندهای مطلوب با حضور نمایندگان شرکت های کشتیرانی و اپراتورها بحث و تبادل نظر می کنند.

 از مهم ترین تغییرات فرآیندی در استقرار دوره نخست سامانه یکپارچه عملیات بندری در این نشست سه روزه نیز می توان به ارتباط با ذینفعان کالا، ورود و تخلیه کالا در بنادر بر اساس مجوزهای صادره توسط بنادر، ورود وسایط نقلیه تجاری مبتنی بر مجوز بندر و تعامل و تبادل اطلاعات با سازمان های همکار از جمله راه آهن، راهداری و گمرک اشاره کرد.

سامانه یکپارچه عملیات بندری به عنوان یکی از طرح های کلیدی سازمان بنادر و دریانوردی با مدیریت معاونت امور بندری و اقتصادی و نظارت دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بنادر و دریانوردی از آبان ماه ۱۴۰۲ در دست تحلیل، طراحی و تولید می باشد.

این سامانه به عنوان یک راهکار نرم افزاری یکپارچه در حوزه عملیات بندری (کالاهای کانتینری و غیر کانتینری) جایگزین سامانه های فعلی سازمان بنادر می شود و در تعامل با سایر سامانه های تخصصی اپراتورهای بندری، امکانات لازم برای ایفای وظایف حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی، نظارت موثر بر قراردادهای اپراتورها و کنترل شاخص های کلیدی عملکردی، برقراری ارتباط با سازمان های متعامل و ارائه خدمات به مشتریان را از طریق یک درگاه واحد فراهم می سازد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی
  • امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس
  • امداد رسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور در آب‌های بوشهر انجام شد/نجات ۱۷۲ دریانورد
  • ◄ دیدار کنسول هند با 16 خدمه هندی کشتی توقیفیMCS Aries
  • امضای قرارداد عملیات راهنمایی و یدک کشی کشتی‌ها در حوزه شمال کشور
  • نجات مرد ۳۸ ساله آسیب دیده از ارتفاعات لیالستان
  • تخلیه و بارگیری ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن کالا در امیرآباد
  • امضای قرارداد عملیات راهنمایی و یدک کشی کشتی ها در حوزه شمال کشور​