Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-03-29@06:10:26 GMT

۱۰۵ میلیارد تومان کالای قاچاق در لرستان کشف شد

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۶۵۹۵۱

۱۰۵ میلیارد تومان کالای قاچاق در لرستان کشف شد

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز لرستان گفت: ۱۰۵ میلیارد تومان کالای قاچاق سال گذشته در لرستان کشف شد. ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، احمد مجدیان ظهر امروز در جلسه مبارزه با قاچاق کالا و ارز لرستان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار داشت: سال گذشته 105 میلیارد تومان کالای مکشوفه قاچاق داشتیم که با تشکیل پرونده برای رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع داده شدند و این رقم در مقایسه با سال 96 که 92 میلیارد تومان بود، 13 درصد افزایش داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه تعداد متهمان دستگیر شده قاچاق کالا 12 درصد و باندهای متلاشی شده 43 درصد افزایش داشت افزود: تعداد پرونده‌های تشکیل شده هفت درصد، میزان جریمه موصولی 103 درصد و میزان جریمه اصولی 39 درصد نسبت به سال 96 افزایش یافت.

8میلیارد از اموال تملیکی لرستان به فروش رسید؛ کالاهای قاچاق انبارشده تعیین‌تکلیف شود300 میلیارد ریال کالای قاچاق توسط دریابانی استان بوشهر کشف شدورود مجلسی‌ها به پرونده قاچاق محصولات پتروشیمی وارداتی در بندرعباس

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز لرستان با اشاره به کشف انبارها و سرشبکه‌ها را در سطح عرضه، عنوان کرد: برخورد با عوامل خرد قاچاق کالا در حجم کوچک باید در دستور کار باشد اما اولویت ما باندها، شبکه‌ها و انبارهایی است که استان ما را به عنوان منطقه آلوده معرفی می‌کنند که از مهمترین آنها می‌توان به منطقه «تلوری» در جنوب شهر خرم‌آباد اشاره کرد. 

وی با بیان اینکه سال گذشته بحث پیشگیری با تلاش در زمینه فراورده‌های نفتی خود را نسبت به سایر بخش‌ها پررنگ تر نشان داد، تصریح کرد: سال گذشته هزار و 760 دستگاه ماشین کشاورزی در اجرای طرح پایش ماشین آلات کشاورزی ریزش داشته یعنی ماشین‌آلاتی بودند که سهمیه سوخت را دریافت کردند اما آن را مصرف نکردند که در عرصه خارج از شبکه سوخت و قاچاق وارد می‌شد. 

مجدیان خاطرنشان کرد: اگر ما سهمیه سه ماهه 1000 لیتر در نظر بگیریم یعنی یک میلیارد و 760 واحد در هر سه ماه از ورود فراورده نفتی به عرضه خارج شبکه و قاچاق جلوگیری کردیم. 

وی بیان کرد: این طرح‌های پایش امسال ادامه می‌یابد و طرح‌های پلاک‌ گذاری و واقعی سازی سهمیه ماشین‌های کشاورزی و سوخت واحدهای صنعتی به عنوان اولویت‎های بحث پیشگیری فرآورده‌های نفتی است که  مجموعه شرکت نفت باید دنبال کنند. 

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز لرستان گفت: سال گذشته ما بیشترین کشفیات را در زمینه لوازم خانگی، لوازم یدکی، پارچه و تلفن همراه داشتیم که نشان می‌دهد بیشترین قاچاق کالا هم در همین موارد رخ داده است.

انتهای پیام/ش

R41450/P/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۵۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام باند بین‌المللی قاچاق ماشین‌آلات راهسازی در هرمزگان

رئیس کل دادگستری هرمزگان از انهدام باند بین‌المللی قاچاق ماشین‌آلات راهسازی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از هرمزگان و به نقل از روابط عمومی دادگستری استان، مجتبی قهرمانی اظهار کرد: با هماهنگی مقام قضائی و در نتیجه اقدام به موقع مأموران فراجا، یک باند بزرگ بین‌المللی فعال در حوزه قاچاق دستگاه‌های سنگین راه‌سازی، شناسایی و منهدم شد.

وی افزود: اعضای این باند با استفاده از اسناد جعلی، ماشین‌آلات سنگین و دستگاه‌های راه‌سازی را از کشورهای همسایه وارد می‌کردند و با انتقال به استان‌های مرکزی کشور به فروش می‌رساندند.

رئیس کل دادگستری هرمزگان تصریح کرد: تاکنون ۱۲ نفر از اعضای این باند شناسایی و دستگیر شده‌اند و برای دو نفر نیز که ساکن خارج از کشور هستند، اعلان قرمز صادر شده است.

وی گفت: در حال حاضر ۱۴ عدد از این ماشین‌آلات سنگین راه‌سازی قاچاق توقیف شده‌اند و ۳۳۱ دستگاه دیگر نیز شناسایی و محل به‌کارگیری آن‌ها مشخص شده است که به زودی توقیف خواهند شد.

رئیس کل دادگستری هرمزگان همچنین خاطرنشان کرد: ارزش مالی ماشین‌آلات راه‌سازی کشف شده بیش از پنج هزار میلیارد تومان است.

قهرمانی یادآور شد: قاچاقچیان در تمام مراحل از اقدامات مجرمانه خود تحت رصد چتر اطلاعاتی فراجا بوده‌اند و در زمان مقتضی با عملیات انجام شده توسط حافظان نظم و امنیت کشور شناسایی و دستگیر شدند.

رئیس کل دادگستری هرمزگان در پایان تأکید کرد: همراهی، همدلی و تعامل همه اعضای شورای تأمین و نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی باعث شده است که فضای استان برای قاچاقچیان و مجرمان ناامن و در همه حوزه‌ها توفیقات خوبی درباره پیشگیری و مقابله با انواع جرایم محقق شود.

کد خبر 739695

دیگر خبرها

  • از کشف کالاهای غیربهداشتی تا چوب تاغ در عملیات‌ پلیسی سمنان
  • قاچاق می‌تواند جهش تولید را با مشکل مواجه کند
  • جابجایی بیش از ۲۱ میلیون تن کالا از مازندران
  • کشف کالای دخانی ۱۰ میلیاردریالی قاچاق در بابل
  • کشف کالای قاچاق در بروجرد
  • انهدام باند بین‌المللی قاچاق ماشین‌آلات راه‌سازی در هرمزگان
  • انهدام باند بین‌المللی قاچاق ماشین‌آلات راهسازی در هرمزگان
  • ۱۲ نفر از اعضای باند قاچاق ماشین آلات راهسازی دستگیر شدند
  • کشف بیش از 30میلیارد کالای قاچاق در سروآباد
  • کشف بیش از ۳۰ میلیارد کالای قاچاق در سروآباد