Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  اگر تصمیم دارید وزن کم کنید، اول باید مشورتی با پزشکتان داشته باشید. حالا که قرار است نزد پزشک بروید باید آماده باشید تا یک سری سوال‌های مهم در مورد کاهش وزن را از او بپرسید. پزشک شما می‌تواند به سوال‌های شما پاسخ بدهد و با توجه به سابقه‌ی پزشکی شما توصیه‌های مهمی ارائه بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهترین دکتر برای کاهش وزن

شاید این سوال برای‌تان مطرح شود که برای کاهش وزن به چه دکتری باید مراجعه کنید. به احتمال زیاد در شهر شما پزشکان بسیار زیادی هستند که خیلی از آن‌ها می‌توانند برنامه‌های رژیمی یا خدماتی در زمینه‌ی کاهش وزن ارائه بدهند. این پزشک‌ها می‌توانند هر کمکی که نیاز دارید به شما بکنند.

اما اگر قرار است به طور جدی یک برنامه‌ی کاهش وزن را شروع کنید اول باید به پزشک خانواده‌تان یا پزشکی که تحت نظر او هستید مراجعه کنید. چرا؟ زیرا پزشک شما حتی اگر در زمینه‌ی کاهش وزن تجربه یا مهارت نداشته باشد، سابقه‌ی پزشکی و سلامت شما را می‌داند. پزشکی که معمولا به او مراجعه می‌کنید می‌تواند بر اساس وضعیت سلامت و بیماری‌هایی که ممکن است داشته باشید، به سوال‌های شما درباره کاهش وزن جواب بدهد.

اگر پزشکتان نتواند پاسخگوی سوال‌های خاص شما درمورد برنامه‌های رژیمی، روتین‌های ورزشی و یا دارو‌های کاهش وزن و لاغری باشد، شما را به بهترین کارشناس یا متخصص در این زمینه ارجاع خواهد داد.

سوال‌هایی که باید از دکتر بپرسید

وقتی برای اولین بار برای کاهش وزن به دکتری مراجعه می‌کنید، گفتگوی خود را با توضیح در مورد علت تصمیم‌تان به کاهش وزن شروع کنید. پزشک از همین اطلاعاتی که به او می‌دهید، پشنهاد‌هایی برای برنامه‌ی غذایی و ورزشی‌تان ارائه می‌دهد که آن‌ها را دنبال کنید. اما به هر حال سوال‌های مهمی وجود دارند که باید برای پرسیدن آن‌ها خود را آماده کنید.

آیا لازم است وزن کم کنم؟

دکتر شما ممکن است یک جواب فوری به شما بدهد یا اینکه کمی وقت صرف کند تا شاخص توده بدنی‌تان را محاسبه کند. برخی از پزشکان می‌توانند ساختار و ترکیب بدنی‌تان را نیز بسنجند.

آیا وضعیت سلامتی‌ام اجازه‌ی کاهش وزن را به من می‌دهد؟

اگر در حال حاضر تغییراتی در وضعیت سلامتی‌تان روی داده باشد، ممکن است پزشکتان از شما بخواهد صبر کنید تا بیماری یا عارضه‌ای که دارید به وضعیت ثابتی برسد و سپس برنامه‌های رژیم غذایی و ورزشی‌تان را شروع کنید.

چقدر باید وزن کم کنم؟

پاسخ به این سوال ممکن است بستگی به این داشته باشد که چه اندازه «می‌خواهید» وزن کم کنید، اما احتمالا پزشکتان نیز پیشنهادی به شما خواهد کرد. با اطلاعاتی که از پزشکتان می‌گیرید مطمئنا می‌توانید هدف منطقی‌تری برای خود تعیین کنید.

آیا کاهش وزن بر سلامتی من تاثیری خواهد گذاشت؟

برخی از بیماری‌ها مانند دیابت نوع دوم یا فشار خون بالا با کاهش وزن، وضعیت بهتری پیدا خواهند کرد. از پزشکتان سوال کنید آیا رژیم غذایی یا ورزشی می‌تواند وضعیت بیماری‌تان را بهبود بدهد.

کاهش وزن بر سلامتی‌ام دقیقا چه تاثیری خواهد گذاشت؟

دانستن جواب این سوال می‌تواند به شما انگیزه بدهد که روند کاهش وزن‌تان را بهتر پیش ببرید و وقتی دچار ناامیدی یا کمبود انرژی شدید، با یادآوری تاثیر کاهش وزن بر سلامتی‌تان، راحت‌تر روی روال بیفتید. بهبود در وضعیت سلامتی یا بیماری تان می‌تواند به این معنی باشد که مثلا دوز داروی مصرفی‌تان کاهش پیدا کند یا کمتر مجبور شوید به پزشک مراجعه کنید.

آیا می‌توانم داروی کاهش وزن مصرف کنم؟

اگر خیلی اضافه وزن دارید یا اگر از سایر روش‌های کاهش وزن خسته و ناامید شده‌اید، می‌توانید در مورد مصرف دارو‌های کاهش وزن با پزشکتان حرف بزنید. قبل از اینکه با پزشکتان درباره قرص‌های رژیمی و دارو‌های لاغری صحبت کنید، به او بگویید چه برنامه‌های رژیمی و شیوه‌های کاهش وزنی را امتحان کرده‌اید و نتیجه نگرفته‌اید. خیلی از دارو‌های کاهش وزن، عوارض جانبی دارند. پزشک شما مطمئنا از شما می‌خواهد پیش از اینکه سراغ دارو بروید، متد‌های بی‌ضررتر و علمی‌تر را امتحان کنید.

چقدر باید وزن کم کنم تا نتیجه بگیرم؟

در برخی موارد، مقدار کمی کاهش وزن هم می‌تواند تاثیر چشمگیری بر وضعیت سلامت فرد بگذارد.

آیا بیماری یا عارضه‌ی خاصی دارم که در انتخاب برنامه‌ی رژیمی‌ام تاثیرگذار باشد؟

رژیم‌های غذایی بخصوصی هستند که به افرادی که دچار عوارضی، چون دیابت یا فشار خون بالا هستند توصیه می‌شوند. در این مورد حتما از پزشکتان سوال کنید.

آیا غذا‌های خاصی وجود دارد که من باید از آن‌ها پرهیز کنم؟

برخی دارو‌ها اگر همراه با بعضی از غذا‌ها مصرف شوند از تاثیر گذاری‌شان کم می‌شود. مثلا به افرادی که دارو‌های کاهنده‌ی کلسترول مصرف می‌کنند توصیه می‌شود گریپ فروت نخورند. اگر پزشک دستور داد از غذا‌های خاصی پرهیز کنید، این لیست را جایی در خانه قرار دهید که هر روز ببینید.

آیا وضعیت سلامتی‌ام در حدی هست که بتوانم فعالیت بدنی سنگین انجام بدهم؟

مطمئن شوید آنقدر سالم هستید که بتوانید تمرینات هوازی و قدرتی در سطح نسبتا بالا انجام دهید. اگر پزشکتان محدودیت‌هایی برای‌تان تعیین کرد، آن‌ها را بنویسید تا فراموش نکنید و همیشه آن را مد نظرتان داشته باشید.

چگونه باید شدت ورزش و فعالیتم را چک کنم؟

بیشتر برنامه‌های ورزشی نیازمند این هستند که با شدت‌های متفاوتی انجام‌شان دهید، اما همه‌ی متد‌های کنترل شدت تمرین برای همه‌ی افراد مناسب نیستند. مثلا کنترل ضربان قلب برای افرادی که دارو‌هایی مصرف می‌کنند که ضربان قلب‌شان را پایین نگه می‌دارد مناسب و کارآمد نیست. پس حتما این سوال مهم را از پزشکتان بپرسید.

اولین جلسه‌ی ملاقات‌تان با پزشک باید تمام اطلاعاتی را که مهم‌اند و به آن‌ها نیاز دارید در اختیارتان قرار بدهد. طی برنامه‌ی کاهش وزن‌تان به طور منظم و روتین با پزشکتان در ارتباط باشید و اگر متوجه هر گونه علامت غیرعادی یا تغییری شدید، پزشک را در جریان بگذارید.

منبع : برترینها

انتهای پیام/

قبل از کاهش وزن این سوال‌ها را از پزشک بپرسید

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت کاهش وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۵۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در قم در حوزه پزشکان عمومی و متخصص( در تمام تخصص‌ها)کمبود وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مجید محبی در نشست خبری که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم، همزمان با هفته سلامت برگزار شد، اظهار داشت:  یک هزار و 520  تخت در بیمارستان‌های دولتی قم وجود دارد و بر اساس سرانه یک هزار  تخت درمانی در بیمارستان‌های دولتی قم کمبود وجود دارد.
 
وی افزود:  سرانه پرستار در قم یک و یک‌دهم پرستار به‌ازای هر تخت است، اما ایدئال یک و  چهار‌ دهم پرستار به ازای هر تخت نیاز  است که بر اساس این حدود  450 پرستار نسبت به هر تخت در استان قم کمبود وجود دارد.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: در قم در حوزه پزشکان عمومی و متخصص در تمام تخصص‌ها کمبود وجود دارد و حدود 200 متخصص و بیش از 300 پزشک عمومی کمبود در قم وجود دارد.
 
 محبی عنوان کرد: در خصوص وضعیت پرداخت‌ها به پزشکان و پرستاران باید گفت اگر مطالبات ما وصول شود همه مطالبات کادر درمان پرداخت خواهد شد 250 میلیارد تومان بدهی به پزشکان و پرستاران وجود دارد؛ اما بیش 400 میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه‌گر مطالبات داریم.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: پیگیری زیادی برای وصول مطالبات انجام شده است و اولین پولی که به علوم پزشکی استان قم واریز شود مطالبات پزشکان و پرستاران را پرداخت خواهیم کرد، با این شرایط اداره‌کردن بیمارستان‌ها سخت است بیشترین مطالبه دانشگاه علوم پزشکی از تأمین اجتماعی است که آنها هم می‌گویند دولت مطالبات آنها را نداده است.
 
وی با اشاره به اینکه کمبود پزشک متخصص در بیمارستان‌های قم وجود دارد، بیان کرد: پیگیری‌های زیادی  از وزارت بهداشت و درمان انجام دادیم؛ اما چون قم نزدیک تهران است، اعلام می‌کنند استان قم در اولویت تخصیص و سهمیه پزشک متخصص نیست و پزشکان متخصص به مناطق محروم اعزام می‌شوند.
 
 محبی خاطرنشان کرد: بیشترین متخصصان بانوان هستند در سال گذشته 27 متخصص به قم اختصاص داده شد که 19 متخصص خانم بودند که نصف این متخصصان خانم بنا به دلایلی از جمله زایمان نتوانستند در چرخه درمان قم باقی بمانند.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم با اشاره به اینکه در بحث برخورد با زیرمیزی‌ها، علوم پزشکی تنها مرجع رسیدگی نیست، گفت: برخورد با زیرمیزی پزشکان روند پیچیده‌ای دارند در گذشته تعدادی پزشک که در گرفتن زیرمیزی حرفه‌ای بودند به مقام قضایی معرفی شد که هر 6 نفر تبرئه شدند؛ چون شاکی خصوصی نداشتند. همچنین 6 پزشک که گرفتن زیرمیزی آنها برای دانشگاه علوم پزشکی محرز شده بود از بیمارستان‌های دولتی قم اخراج شدند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • کار گذاشتن ابزار جاسوسی در بدن داوطلبان کنکور توسط پزشک | ار فروش موبایل‌واره تا دستگیری ۳نفر به دلیل عکس گرفتن از سوال‌ها
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟
  • گشایش دو پایگاه سلامت در کیش
  • طرح پزشک خانواده طرحی برای ارتقای نظام سلامت
  • سنگ کیسه صفرا چیست و چگونه درمان می‌شود؟
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • (ویدئو) انتشار ویروس جدیدی به نام پزشک‌بلاگری
  • کاهش وزن ناگهانی سبب این بیماری می‌شود
  • کاهش وزن سریع چه بلایی سرتان می‌آورد
  • بی‌پولی، خیلی از پزشکان را بلاگر کرده است!