Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: یکی از برنامه‌های اصلی معاونت مالی شفاف‌سازی, انضباط مالی و سلامت اداری است و در این راستا یکی از ارکان تحقق این مهم, ذی‌حسابان هستند.

به گزارش ایمنا، عبدالحمید امامی در یکصد و چهل و هفتمین جلسه شورا که به انتخاب ذی‌حساب دو شهرداری تهران اختصاص داشت، اظهار کرد: یکی از برنامه‌های اصلی معاونت مالی شفاف‌سازی، انضباط مالی و سلامت اداری است و در این راستا یکی از ارکان تحقق این مهم ذی‌حسابان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما برای اینکه بخواهیم محیط شهرداری سالم‌تر از گذشته باشد باید دو مورد را مدنظر قرار دهیم؛ نخست انتخاب مدیران ارشد از سوی عالی‌ترین رده مدیریت شهرداری است که این انتخاب باید با حساسیت صورت گیرد تا افراد شایسته و ذی‌صلاح انتخاب شوند.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران ادامه داد: موضوع مهم دیگر، بدنه شهرداری است که این بخش باید به صورت سیستم محور و ضابطه‌مند  عمل کند تا هر چه بیشتر از نفوذ افراد و امضاهای طلایی جلوگیری به عمل آید و این امر از طریق نظارت مالی و ذی‌حسابی شهرداری صورت می‌پذیرد.

امامی افزود: در همین راستا در نظر داریم مثلثی بین سه مجموعه ذیحسابی، بازرسی و حراست تشکیل دهیم تا به طور جامع، مسائل مالی و دیگر موارد را در مناطق و شرکت‌ها کنترل کنند تا به این طریق به تحقق اهدافی که اشاره شد، کمک شود.

وی با اشاره به سوابق محمدرضا زارعلی در حوزه مالی گفت: زارعلی دارای سوابق طولانی در حوزه مالی اقتصادی و ذی‌حسابی بوده که نسبت به مدیرکل‌های قبلی خارج از مجموعه شهرداری، این نقص را می‌تواند جبران کند.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران ابراز امیدواری کرد: باید افراد شایسته و واجد شرایط به عنوان گزینه‌های ذی‌حسابی به شورای شهر معرفی شوند تا هر چه بیشتر در ارائه خدمات موردنظر موفق شویم.

در پایان این جلسه محمدرضا، زارعلی به‌عنوان ذی‌حساب دو شهرداری تهران با ۱۳ رای انتخاب شد.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تهران شفاف سازی شفافیت مالی شهرداري تهران مدیریت شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۶۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال پرونده تخلف صنفی در آذربایجان‌غربی تشکیل شد

ایرج مرندی معاون نظارت و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی گفت: در طول اجرای طرح نظارتی ویژه ماه رمضان و نوروز امسال در استان ۱۱ هزار و ۹۴۵ مورد بازرسی از واحد‌های صنفی، تولیدی، خدماتی، انبار و سردخانه‌ها، عمده‌فروشی‌ها، خرده‌فروشی‌ها انجام شد.

وی اضافه کرد: در طول این ایام بیشترین تخلفات پرونده‌های تشکیل شده مربوط به درج نکردن قیمت با هزار و ۱۰۷ مورد، گران‌فروشی با ۴۶۰ مورد و کم‌فروشی با ۱۰۱ مورد بود که پرونده‌های متخلفان پس از تکمیل برای رسیدگی و رای نهایی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

مرندی ادامه داد: در بازه زمانی اجرای طرح ویژه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۳ که از ۱۶ اسفندماه سال ۱۴۰۲ آغاز و در ۲۴ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ به پایان رسید، ۴۱ اکیپ بازرسی در سطح استان در ۲ شیفت صبح و بعدازظهر از واحد‌های مختلف صنفی بازرسی و اقدام به نظارت میدانی و تشکیل پرونده‌های مختلف تعزیراتی کردند.

معاون نظارت و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی در ادامه گفت: همچنین در راستای اجرای مصوبات جلسات ستاد خدمات سفر استان، اکیپ‌های مشترک بازرسی با حضور نمایندگان صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی و میراث‌فرهنگی تشکیل و نسبت به نظارت و بازرسی از رستوران‌های شهری و بین شهری، هتل‌ها، مهمان‌پذیری‌ها، غذاخوری‌ها و خدمات مورد نیاز مسافران نوروزی در طول تعطیلات نوروزی اقدام و با متخلفین برخورد قانونی صورت پذیرفت.

مرندی افزود: همشهریان در طول سال می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلفات صنفی از سوی واحد‌های صنفی و غیر صنفی اعم از احتکار، قاچاق، عدم فروش کالا، گران‌فروشی، کم‌فروشی، صادرنکردن فاکتور، عدم درج قیمت بر روی کالا و خدمات و ... را از طریق سامانه شبانه روزی ۱۲۴ ستاد خبری اداره کل صنعت، معدن وتجارت در میان بگذارند تا در اسرع وقت مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • ۵ واحد صنفی متخلف در مشهد پلمب شد
  • پلمب ۵ واحد متخلف صنفی در مشهد
  • پلمب پنج واحد صنفی متخلف در مشهد
  • ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال پرونده تخلف صنفی در آذربایجان‌غربی تشکیل شد
  • بررسی عملکرد تمامی پل‌های مکانیزه مناطق ۲۲ گانه تهران
  • شرط تحقق شعار سال نظارت و بازرسی بر بازار است
  • برخورد قاطع با پیمانکاران متخلف
  • تعویض یونیت پل‌های عابر مکانیزه پایتخت
  • تشکیل بیش از ۲ هزار پرونده تخلف صنفی در خوزستان
  • طرح ۱۵ روزه شهرداری برای ساماندهی آسیب‌های اجتماعی