Web Analytics Made Easy - Statcounter

غفوری با اشاره به خطوط قرمز اعتقادی خانواده شهدا در پایبندی به آرمان‌های انقلاب و امام و رهبری، اذعان داشت: تا زمانی که افراد به این آرمان‌ها معتقد و خطوط قرمز را رعایت کنند، مورد تایید خانواده شهدا خواهند بود در غیر این صورت، هرکس که باشد رد خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، خانم غفوری مادر شهید مدافع حرم «صادق عدالت اکبری» در گفت‌وگو با خبرنگار آناج ضمن واکنش به حواشی پیش آمده در مراسم رونمایی از کتاب صوتی «مرغ سحر» اظهار داشت: پیگیر این قضییه هستیم تا بدانیم که آیا دعوت نامه‌ای برای برخی از اشخاص صادر شده است یا خیر .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند به دلیل عمومی بودن برنامه و اطلاع رسانی آن در فضای مجازی هر فردی می‌توانست در برنامه حضور یابد.

وی افزود: لازم نیست دلیل حضور افراد در برنامه را جست‌وجو کنیم اما اینکه برخی از میهمانان بر روی سن برنامه دعوت می‌شوند جای سوال است.

مادر شهید عدالت اکبری با بیان اینکه ممنوعیتی برای حضور افراد در برنامه شهدا نیست، تاکید داشت: ما نمی‌توانیم به فردی بگوییم که چرا به به مراسم شهید آمده‌ای اما این موضوع را اعلام می‌کنیم که همه مهمانان حاضر در مراسم شهدا خصوصا شهید عدالت اکبری، مورد تایید خانواده شهید نیست.

وی ادامه داد: برخی از افراد به خاطر خود شهید در مراسم حضور میابند اما برخی دیگر قصد سو استفاده از فضا را دارند. به همین دلیل است که حضور همه افراد در چنین مراسمی مورد تایید ما نیست.

غفوری با اشاره به خطوط قرمز اعتقادی خانواده شهدا در پایبندی به آرمان‌های انقلاب و امام و رهبری، اذعان داشت: تا زمانی که افراد به این آرمان‌ها معتقد و خطوط قرمز را رعایت کنند، مورد تایید خانواده شهدا خواهند بود درغیر این صورت، هرکس که باشد رد خواهد شد.

مادر شهید عدالت اکبری با گلایه از برخی سیاسی کاری ها در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی عنوان داشت: ممکن است افرادی بخاطر سو استفاده از جایگاه خانواده شهدا، در کنارشان حاضر شوند و عکس یادگاری بیاندازند اما همه باید بدانند که چنین کارهایی مورد تایید خانواده شهدا نیست.

غفوری در پایان با تقدیر از همه گویندگانی که در کتاب صوتی «مرغ سحر» فعالیت کرده و در آماده سازی آن سهیم بوده‌اند، تاکید داشت: همه این عزیزان از جمله گویندگان سرشناس و انقلابی شهر تبریز بوده‌اند که جا دارد بنده از تک تکشان قدردانی نمایم و این را بدانند که هیچ چیزی ارزش کار این عزیزان را از بین نخواهد برد.

گفتنی است در مراسم رونمایی از کتاب صوتی شهید مدافع حرم صادق عدالت اکبری که روز چهارشنبه هفته گذشته در دانشگاه آزاد تبریز برگزار شد، حضور علی مصائبی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان آذربایجان شرقی که نامه در خواست پاداش میلیاردی چند ماه پیش وی مورد انتقاد فعالین رسانه‌ای و فرهنگی قرار گرفته بود، حاشیه ساز شد.

جزئیات خبر را اینجا بخوانید.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۷۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«اکثر خودکشی‌های اخیر در ایران مولود فقر و جیب خالی است»

برای کسی‌ که خودکشی می‌کند نباید مراسم یادبود گرفت؟ در یکی دو روز گذشته یک اظهارنظر درباره افرادی که دست به خودکشی می‌زنند، پربازدید شده است، «برگزاری مراسم یادبود برای فردی که خودکشی کرده اشتباه است و نباید تبدیل به یک فرهنگ عمومی شود.»

به گزارش ایلنا، این جمله را رئیس شبکه بهداشت شهرستان بویراحمد گفته است، بهنام نیازی در بخشی دیگری از گفت‌وگوی خود بیان کرده است: «چندی پیش کودکی ۱۱ ساله اقدام به خودکشی کرده بود، فرزند طلاق بود، پدرش از کار افتاده بود و دچار فقر خانوادگی بودند. آموزش و پرورش و مدرسه برای این دختر مراسم یادبود برگزار کردند، که به اعتقاد من این کار، باعث می‌شود الگوبرداری منفی برای دانش‌آموزان اتفاق افتد.»

در همین جمله بالا که توسط رئیس شبکه بهداشت شهرستان بویر احمد گفته شده چندین آسیب اجتماعی وجود دارد، آسیب‌هایی مانند طلاق، فقر، بیکاری، شاید اگر قرار باشد جلوی الگوبرداری منفی از خودکشی گرفته شود سیاست‌گذاری‌ها برای رفع این قبیل از آسیب‌های اجتماعی خیلی بنیادی‌تر از نگرفتن مراسم یادبود باشد.

درهمین‌باره فاضل میبدی، عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم می‌گوید: «اکثر خودکشی‌های اخیر در ایران مولود فقر، نداری و جیب خالی است، اینکه می‌گویند فقر از کفر بدتر است دقیقا به همین مسائل برمی‌گردد، در جامعه‌ای که تورم آن بالای ۴۰ درصد و درآمد اهالی آن کم است، حتی برخی از آن‌ها بیکار هم هستند، طبیعی است که وضعیت روحی برخی افراد به جایی برسد که دست به خودکشی بزنند بنابراین مراسم گرفتن و دفن کردن آن افراد نوعی احترام به خانواده او است.»

او ادامه می‌دهد: «برگزاری مراسم برای این افراد نوعی احترام و تکریم به خانواده است، این‌طور مواقع باید پرسید خانواده آن فرد چه گناهی کرده است، حتی، چون خانواده این افراد بیشتر داغدار هستند باید مراسم را به نحو احسنت انجام داد.»

افراد خودکشی کرده جدا از سایرین دفن شوند

رئیس شبکه بهداشت شهرستان بویراحمد در ادامه اظهار نظر بحث‌برانگیز خود گفته که: «قبلاً در استان کهگیلویه و بویراحمد اگر کسی خودکشی می‌کرد، حتی افراد در مراسم تشییع او حضور پیدا نمی‌کردند و در نقطه‌ای دور از قبرستان او را مدفون می‌کردند تا نشان دهند که این عمل زشت و تابو است، متاسفانه اکنون فضای فرهنگی تغییر کرده و می‌بینیم که مثل گذشته نیست.»

اما فاضل میبدی در پاسخ به این پرسش که آیا توصیه‌ای برای دفن کردن افراد خودکشی کرده خارج از قبرستان سایرین وجود دارد، می‌گوید: «از نظر شرعی هیچ توصیه‌ای نداریم که این افراد به دور از قبرستان سایرین دفن شوند. کسی که می‌گوید برای این افراد مراسم برگزار نکنیم نظرش خلاف منطق، عاطفه و وجدان است، دستور کلی شرع این است باید به خانواده متوفی احترام گذاشت تا برای او تسلای خاطر باشد.»

عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم بیان می‌کند: «کسی که خودکشی کرده حتما علتی داشته است، نمی‌شود گفت که او صد درصد مقصر است، کسی که دست به خودکشی می‌زند عوامل زیادی دارد لذا باید آن عوامل را بررسی کرد، هیچ کس در شرایط عادی دست به چنین کاری نمی‌زند، حتما تحت شرایط سخت و فشار‌های روحی قرار می‌گیرند که این کار را انجام می‌دهند. من بر این باورم که باید به خانواده افرادی که خودکشی کرده‌اند بیشتر تسلیت گفت و مراسم آن‌ها را مهم‌تر انجام داد تا بتوانند از آن وضعیت روحی سخت به سلامت عبور کنند.»

روند صعودی خودکشی در ایران

اظهار نظر درباره نگرفتن مراسم ترحیم برای افرادی که خودکشی کرده‌اند درحالی گفته می‌شود که برخی کارشناس‌ها معتقدند روند خودکشی در ایران صعودی است. قبل‌تر مصطفی معین، استاد بازنشسته دانشگاه تهران و وزیر علوم در دولت اصلاحات گفته بود: «اختلالات روانی در ایران از متوسط جهانی وضعیت بدتری دارد، درباره خودکشی ایران از میانگین جهانی پایین‌تر است با این تبصره که متاسفانه فرآیندی خودکشی رو به رشد است.»

دیگر خبرها

  • «اکثر خودکشی‌های اخیر در ایران مولود فقر و جیب خالی است»
  • «شهید کوچه ما، روشنایی شهر» در منطقه ۱۳ اصفهان
  • خون پاک شهدا نابودی رژیم جنایتکار صهیونیستی را تسریع می کند
  • افزایش حقوق ایثارگران و خانواده شهدا
  • تجلیل از خانواده شهدای ورزشکار فارس
  • قدردانی امیرعبداللهیان از خانواده شهید طهرانی مقدم
  • شهدا بزرگترین قدرت نرم در برابر دشمنان هستند
  • مناف هاشمی: افتخارآفرینان اصلی شهدا هستند
  • نسل جدید ورزش ایران باید با سیره و منش شهدای ورزشکار آشنا شوند
  • مراسم روز شهدای ورزشکار برگزار شد