Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر مجمع جهانی اهل‌بیت از اجرایی شدن طرح انتقال آب خزر به استان سمنان به عنوان یک ضرورت نام برد و گفت: اجرای این پروژه در راستای حفظ محیط‌زیست است نه تخریب آن. ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۶ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمدحسن اختری ظهر امروز در همایش ضرورت طرح انتقال آب دریای خزر به استان سمنان در تالار امیرکبیر دانشگاه سمنان اظهار داشت: استفاده دریا، امری قانونی و شرعی است و هیچ قوم و گروهی نباید مردم را از بهره‌برداری از این  ظرفیت الهی که خداوند در اختیار انسان‌ها قرار داده منع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمبود آب حوزه صنعت استان سمنان را با مشکل مواجه کرده استدفاع پروفسور کردوانی از انتقال آب خزر به سمنان؛ انتقال آب، غلظت نمک دریای خزر را افزایش نمی‌دهداجرای طرح انتقال آب دریای خزر به سمنان در ردیف بودجه قرار گرفت‌

وی با بیان اینکه خداوند در قرآن بر استفاده از منابع دریا تأکید دارند، افزود: طرح انتقال آب دریای خزر به استان سمنان یک طرح ملی و کشوری است و باید همه برای تحقق آن تلاش کنند.

دبیر مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) با بیان اینکه انتقال آب دریای خزر به استان سمنان سبب رشد و ترقی منطقه خواهد شد، ادامه داد: مخالفت و مانع‌تراشی سازمان‌ها با اجرای این طرح دلسوزی محسوب نمی‌شود.

وی با اشاره به نیازهای مردم استان سمنان به منابع آبی خاطرنشان کرد: باید در اجرایی شدن این طرح سراسری انتقال آب تسریع شود.

حجت‌الاسلام اختری با بیان اینکه امروزه بسیاری از کشورها با مشکل کم‌آبی روبه‌رو هستند افزود: بحران کم‌آبی محدود به کشور ما نیست و کم‌آبی امروز یک چالش و بحران بین‌المللی است.

وی با بیان اینکه بسیاری از کارشناسان در ابتدای این قرن از آن به عنوان قرن جنگ بر سر منابع آبی یاد می‌کردند، گفت: این به آن معناست که بحران آب چنان شدید خواهد شد که برخی ملت‌ها بر سر آن به جنگ با هم خواهند پرداخت.

دبیر مجمع جهانی اهل‌بیت با بیان اینکه مشکل کم‌آبی در استان سمنان در سفر رئیس‌ جمهور مطرح شد افزود: استان سمنان از ظرفیت‌های زیادی برخوردار است که با تأمین منابع آبی می‌تواند مورد استفاده مردم و کشور قرار گیرد.

وی با اشاره به بهره‌مندی همه مردم از ظرفیت‌های موجود در استان سمنان اضافه کرد: این همه اراضی و مراتع موجود در استان سمنان با تامین منابع آبی می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد. 

اختری با بیان اینکه تخریب محیط‌زیست از ناحیه انتقال آب سخن درستی نیست افزود: اجرایی شدن انتقال آب دریای خزر به استان از قضا می‌تواند در خدمت محیط‌زیست قرار گرفته و به بهبود آن کمک کند.

انتهای پیام/ ع

R41366/P/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۷۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال آرادکوه در دستور کار شهرداری تهران

مسئول تنظیف شهر تهران درباره انتقال آرادکوه گفت: انتقال این مجموعه بانگاهی زیست محیطی به منظور کاهش و بی خطر شدن آلاینده‌ها در دستور کار است. - اخبار اجتماعی -

رضا محمدی؛ مدیر عامل سازمان پسماند در گفت‌‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره موضوع انتقال آرادکوه اظهار کرد: چنین اقدامی نیازمند بسترسازی و تمهیدات پیچیده است. لذا انتقال آرادکوه با نگاهی زیست محیطی به منظور کاهش و بی‌خطر شدن آلاینده‌ها در دستور کار است.

وی با بیان اینکه قدمت فعالیت آرادکوه به قبل از انقلاب باز می‌گردد و زیرساخت و تاسیسات آن سال‌هاست استفاده مورد استفاده قرار می‌گیرد، افزود: مصوباتی برای اجرایی شدن این طرح وجود دارد، اما هنوز زمینی برای انتقال آرادکوه به شهرداری تهران تحویل داده نشده است.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری با بیان اینکه انتقال آرادکوه با چالش‌های متعددی همراه است، خاطرنشان کرد: حدود 70 سال است که زباله‌ها در این نقطه دفع می‌شوند؛ لذا یکی از مهمترین اقدامات در فرایند جابه‌جایی این است که آثار زیست محیطی ایجاد شده به حداقل برسد و این امر سال‌ها زمانبر است.

برخورد با پیمانکاران متخلف و عوامل غیرقانونی زباله‌گردی

محمدی، استهسال گاز متان و تسویه شیرابه زباله‌ها را مورد توجه دانست و تاکید کرد: در آرادکوه دیگر مورد حائز اهمیتی است که باید مورد توجه قرار بگیرد و این امر نیازمند انتخاب سرمایه‌گذار است البته کارهای مقدماتی انجام شده و تا پایان خرداد ماه سرمایه‌گذار واجد شرایط قرارداد جهت استهسال گاز متان انتخاب خواهد شد.

مدیر عامل سازمان پسماند شهرداری تهران ادامه داد: از آنجایی که محل قرارگیری دستگاه زباله‌سوز 6000 تنی در آرادکوه است، در صورتی که اقدامات جایگزینی و راه‌اندازی آن به سرانجام و نتیجه مطلوب برسد، اساس جابه جایی آرادکوه که علت اصلی ان مشکلات زیست محیطی است برطرف خواهد شد.

وی به احداث شهرک بازیافت در آرادکوه اشاره و اذعان کرد: قرارداد مربوطه منعقد شده است و تا پایان خرداد سال جاری این شهرک از لحاظ زیرساختی تامین می‌شود. از اینرو سرمایه‌گذارهایی که تمایل دارند در حوزه بازیافتی ثانویه فعالیت کنند بررسی خواهند شد با این اقدامات کارگاه‌های غیرمجاز نیز جمع‌آوری می‌شوند.

مسئول تنظیف شهر تهران همچنین درباره نظارت بر تفکیک زباله‌ها در فرآیندهای ثانویه عنوان کرد: روزانه در حدود 7500 تن زباله در شهر تهران تولید می‌شود، که حداقل 1500 تن زباله خشک است؛ که شرایطی خاص زباله‌های خشک در اطراف تهران درفرآیندهای ثانویه تفکیک می‌شود اما بر این مراکز که در اطراف تهران قرار دارند نظارت قانونی صورت نمی‌گیرد و مجوزی هم از سوی سازمان محیط زیست دریافت نکرده‌اند.

به گفته مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران، تاکنون بیش از 130 خودرو حمل زباله خشک توقیف و بیش از 85 مرکز جمع‌آوری زباله خشک پلمب شده است و این موارد تاثیر مثبتی در کاهش زباله‌گردی در شهر داشته است.

محمدی به کاهش 80 درصدی زباله‌گردی در شهر اشاره کرد و گفت:آنچه شهروندان در مورد تردد و فعالیت زباله‌گردها در شهر مشاهده می‌کنند همان 20 درصد مابقی است. واقعیت امر این است که روزانه در حدود 600 تن زباله خشک تولید می‌شود و همین امر موجب می‌شود زباله‌گردها درهر نقطه از شهر فعالیت کنند.

محمدی با بیان اینکه تعداد قابل توجهی از زباله‌گردها اتباع هم هستند و اکثراً رد مرز شده‌اند، ادامه داد: اگر بتوانیم شهروندان را نسبت به استفاده از طرح نوماند مجاب کنیم ظرفیت مخازن موجود برای جمع‌آوری زباله‌ها کفایت می‌کند چرا که بیش از 40 درصد زباله‌ها در طول روز به صورت پرتکرار و مستمر جمع‌آوری می‌شود.

مسئول تنظیف شهر تهران عنوان کرد: طرح مخازن زباله‌های زیربازشو در دستور کار و طراحی است اما در حال حاضر زیرساخت‌های این کار فراهم نیست. بنا داریم پس از اعمال زیرساخت به منظور پایلوت در چندین خیابان شهر این طرح را پیاده کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توقیف خودرو حاوی تریاک در گردنه آهوان/ ۲ نفر دستگیر شدند
  • دریای خزر عقب‌نشینی کرد
  • حذف کیسه‌های پلاستیکی در ایران | آب دریای خزر باز هم عقب‌نشینی کرد
  • توضیحات سلاجقه درباره موضوع حذف کیسه‌های پلاستیکی
  • عملیات وعده صادق در جهان بی نظیر بود
  • انتقال آرادکوه در دستور کار شهرداری تهران
  • افزایش اعتبارات محیط زیستی در راستای رفع چالش‌ها
  • نظارت بر ٣ هزار و ١٨٦ درخواست انتقال پسماند صنعتی و ویژه در کشور
  • (ویدئو) مدیریت «پت و مت» در زاینده‌رود؟!
  • رسالت دانشجویان در راستای اجرای اهداف برنامه‌های زمین پاک