Web Analytics Made Easy - Statcounter

رتبه‌بندی تایمز در تازه‌ترین بررسی خود بهترین دانشگاه‌های جهان و ایران را در رشته مهندسی برق و الکترونیک معرفی کرد.به گزارش بلاغ،رتبه‌بندی تایمز در تازه‌ترین بررسی خود برترین دانشگاه‌های جهان در رشته مهندسی برق و الکترونیک را معرفی کرد. این پایگاه یکی از مهمترین نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی است که دانشگاه‌های جهان را رتبه‌بندی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رتبه‌بندی تایمز سالانه از سوی مؤسسه تایمز بر اساس قضاوت و نظرات کارشناسان ارشد، اعضای آکادمیک و افرادی که بیشترین شناخت را از دانشگاه‌های جهان دارند تنظیم می‌شود؛ نقطه‌نظرات اعضای علمی و آکادمیک برجسته در دانشگاه‌ها نیز در این رتبه‌بندی دخیل است. 

بر اساس داده‌های سایت رسمی مؤسسه تایمزاجویکیشن، جایگاه نخست رتبه‌بندی دانشگاه‌های مشهور جهان در سال 2019 مربوط به دانشگاه‌های آمریکا و انگلیس است.

آنچه که تایمز بیان کرده حکایت از آن دارد که دانشگاه آکسفورد انگلیس و استنفورد آمریکا برترین دانشگاه‌های جهان در رشته مهندسی برق و الکترونیک در سال 2019 هستند؛ این بررسی یک هزار و 258 دانشگاه را براساس جایگاه علمی در این رشته رتبه بندی کرده و برترین‌ها را معرفی کرده است.

در لیست زیر به تعدادی از دانشگاه‌‌های برتر جهان در رشته مهندسی برق و الکترونیک اشاره می‌شود:

دانشگاه رتبه آکسفورد ۱ استنفورد ۳ مؤسسه فناوری ماساچوست ۴ مؤسسه فناوری کالیفرنیا ۵ هاروارد ۶ پرینستون ۷ ییل ۸ امپریال کالج لندن ۹ مؤسسه فناوری زوریخ ۱۱ جان‌هاپکینز ۱۲= پنسیلوانیا ۱۲= کالج دانشگاهی لندن ۱۴ کالیفرنیا، برکلی ۱۵ کلمبیا ۱۶ کالیفرنیا، لس‌آنجلس ۱۷ کرنل ۱۹ میشیگان ۲۰ تورنتو ۲۱ چینهوا ۲۲ ملی سنگاپور ۲۳ کارنگی ملون ۲۴ نورث‌وسترن ۲۵ نیویورک ۲۷ واشنگتن ۲۸ ادینبورگ ۲۹ کالیفرنیا، سن دیگو ۳۰ ملبورن ۳۲= مؤسسه فناوری جورجیا ۳۴ مؤسسه پلی‌تکنیک فدرال لوزان ۳۵ هنگ‌کنگ ۳۶ بریتیش کلمبیا ۳۷ کینگز لندن ۳۸ تگزاس درآستین ۳۹ علوم و تکنولوژی هنگ‌کنگ ۴۱

بر اساس رتبه‌بندی جدید تایمز 23 دانشگاه ایرانی در میان  یک هزار و 258 دانشگاه‌ جهان در رشته مهندسی برق و الکترونیک حضور داشته‌اند. در جدول زیر به برترین دانشگاه‌های ایران در این رشته اشاره می‌شود:

دانشگاه رتبه صنعتی بابل نوشیروانی ۳۵۱- ۴۰۰ صنعتی امیرکبیر ۵۰۱- ۶۰۰ علم و صنعت ایران ۶۰۱-۸۰۰ صنعتی اصفهان ۶۰۱-۸۰۰ صنعتی شریف ۶۰۱-۸۰۰ صنعتی شیراز ۶۰۱-۸۰۰ تبریز ۶۰۱-۸۰۰ تهران ۶۰۱-۸۰۰ فردوسی مشهد ۸۰۱-۱۰۰۰ گیلان ۸۰۱-۱۰۰۰ اصفهان ۸۰۱-۱۰۰۰ صنعتی خواجه‌ نصیرالدین طوسی ۸۰۱-۱۰۰۰ مازندران ۸۰۱-۱۰۰۰ شهید بهشتی ۸۰۱-۱۰۰۰ شیراز ۸۰۱-۱۰۰۰ الزهراء ۱۰۰۱+ بیرجند  ۱۰۰۱+ خوارزمی  ۱۰۰۱+ شهید باهنر کرمان ۱۰۰۱+ صنعتی شاهرود ۱۰۰۱+ ارومیه  ۱۰۰۱+ یزد ۱۰۰۱+ زنجان ۱۰۰۱+

 

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۸۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احکام رتبه‌بندی ۱۰۰ هزار معلم بازنشسته سال‌های اصلاح شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: احکام رتبه‌بندی ۱۰۰ هزار معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ اصلاح شد.

وی با اشاره به احکام افرادی که حکم بازنشستگی‌شان را بر اساس رتبه‌بندی گرفته‌اند اما در اعتراضات رتبه آنها تغییر کرده است، افزود: به زودی کسورات بازنشستگی آنها تأمین و به حساب صندوق واریز می‌شود که رتبه جدید برای آنها صادر شود.

فرهادی گفت: بازنشستگانی که از صندوق تأمین اجتماعی بازنشستگی را دریافت می‌کنند این افراد بر اساس آخرین حکم شأن، صندوق بازنشستگی آن را مورد توجه قرار می‌دهد و اسناد این افراد را در حال بررسی هستیم که اگر کسوراتی دارد تأمین کنیم.

کد خبر 6081881 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • احکام رتبه‌بندی ۱۰۰ هزار معلم بازنشسته اصلاح شد
  • احکام رتبه‌بندی ۱۰۰ هزار معلم بازنشسته اصلاح شد + فیلم
  • احکام رتبه‌بندی ۱۰۰ هزار معلم بازنشسته سال‌های اصلاح شد
  • اعتبار دانشگاه صنعتی شاهرود ۲۷ درصد بیشتر شد
  • کسب رتبه چهارم ایران در تولید علم طب سنتی در جهان
  • صنعت اسباب بازی، مسئله جدی دانشگاه‌های جهان
  • ۵۰ هزار میلیارد تومان برای رتبه بندی معلمان هزینه شد
  • پل طبیعت همرنگ پرچم ایران می‌شود
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تدوین می‌شود
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تهیه می شود