Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور تاجیکستان در دیدار همتای ایرانی خود، تاجیکستان را وطن دوم «حسن روحانی» خواند و گفت: شرکت شما در اجلاس سیکا به معنای حمایت است و باور کامل دارم مناسبات ما در چارچوب این سازمان گسترش خواهد یافت. به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری دانشجو، دقایقی پیش دیدار «امامعلی رحمان» رئیس جمهور تاجیکستان با حسن روحانی که برای حضور در پنجمین اجلاس تعامل و اعتمادسازی آسیا در تاجیکستان به سر می برد، آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رحمان با استقبال گرم و صمیمانه از رئیس جمهور ایران، از حضور ایشان در پنجمین اجلاس تعامل و اعتمادسازی آسیا که ظهر امروز به کار خود خاتمه داد قدردانی کرد.

رئیس جمهور تاجیکستان گفت: جناب آقای روحانی، مهمان گرامی؛ حضور شما را در جمهوری تاجیکستان – خانه دومتان خوش آمدید می گویم و بار دیگر برای شرکت فعالانه در اجلاس امروز سیکا تشکر می کنم. شرکت شما به معنای حمایت است و باور کامل دارم که مناسبات ما در چارچوب این سازمان گسترش خواهد یافت.

وی گفت که طی این دیدار پیرامون مسائل همکاری های دوجانبه و موضوعات منطقه ای تبادل نظر خواهد کرد.

حسن روحانی نیز از اینکه به دعوت رئیس جمهور تاجیکستان مهمان دولت و ملت این کشور بوده است اظهار خرسندی و رضایت کرد و افزود: در تاجیکستان احساس ما احساس در وطن بودن است. آداب و رسوم ملت تاجیکستان و ایران بسیار به هم نزدیک است.

وی با اشاره به برگزاری اجلاس سیکا، گفت: شما اجلاس مهمی را میزبانی کردید و اینگونه اجلاس ها برای حرکت به سمت ثبات و وحدت میان کشورهای دوست است.

روحانی اظهار داشت: بر این باورم که این سفر مایه تعمیق روابط دو کشور مسلمان، دوست و دارای علایق بسیار زیاد ایران و تاجیکستان خواهد شد. امیدوارم روز به روز روابط بین دو دولت و دو ملت بیشتر شود و ما شاهد همکاری های بسیار ارزشمند به نفع دو ملت و به نفع منطقه خواهیم بود.

سپس رحمان و روحانی و هیأت های رسمی تاجیکستان و ایران به بحث و بررسی وضعیت همکاری های دوجانبه پرداختند.

جزئیات بیشتر این دیدار متعاقبا گزارش خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تاجیکستان و برجام ایران و تاجیکستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۸۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌رئیس جمهور ایران چه درخواستی از رئیس جمهور ازبکستان داشت؟

‌سفیر ازبکستان گفت: رئیس جمهوری اسلامی ایران در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری اقتصادی اکو در دیدار با رئیس جمهور ازبکستان بر گسترش همکاری‌ها، مشارکت فعالان بخش خصوصی و افزایش تعاملات اقتصادی دو کشور تأکید کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، فریدالدین نصریوف ظهر امروز در نشست با استاندار بوشهر با اشاره به توسعه ارتباط ازبکستان با جمهوری اسلامی در ابعاد مختلف اظهار داشت: ارتباط تجاری، اقتصادی، سیاسی و سرمایه‌گذاری بین دو کشور جمهوری اسلامی ایران و ازبکستان توسعه یافته است.

سفیر ازبکستان در جمهوری اسلامی ایران با اشاره به دیدار رئیس جمهوری ایران و ازبکستان گفت: رئیس جمهوری اسلامی ایران در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری اقتصادی اکو در دیدار با رئیس جمهور ازبکستان بر گسترش همکاری‌ها، مشارکت فعالان بخش خصوصی و افزایش تعاملات اقتصادی دو کشور تأکید کردند.

وی از افزایش حجم مبادلات تجاری ایران ازبکستان خبر داد و بیان کرد: حجم مبادلات تجاری جمهوری اسلامی ایران و ازبکستان سال گذشته به 500 میلیون دلار رسید و امسال به یک میلیارد دلار افزایش می‌یابد.

نصریوف نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اکسپو را فرصت مهمی در توسعه مبادلات تجاری نام برد و گفت: هدف سفر به استان بوشهر توسعه روابط اقتصادی و تجاری، ازبکستان با این استان است.

سفیر ازبکستان در جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه توسعه روابط اقتصادی و تجاری با استان بوشهر در دستور کار قرار دارد گفت: اکنون میزان مبادلات تجاری ازبکستان با کشورهای افغانستان یک میلیارد، روسیه 10 و چین 10 میلیارد دلار است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های مهم ازبکستان در عرصه اقتصادی اضافه کرد: یک منطقه ویژه اقتصادی در ازبکستان با 200 هکتار مساحت ظرفیت مهمی برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف است.

نصریوف  ظرفیت استان بوشهر در بخش‌های مختلف اقتصادی، سرمایه‌گذاری و تجاری را قابل توجه دانست و تأکید کرد: با توجه به ارتقا سطح روابط جمهوری اسلامی و ازبکستان توسعه همکاری با استان‌های مختلف ایران از جمله بوشهر در دستور کار قرار دارد.

آمادگی توسعه روابط اقتصادی و تجاری استان بوشهر با ازبکستان

استاندار بوشهر هم با تشریح ظرفیت‌های مختلف اقتصادی و تجاری استان گفت: این استان ضمن اینکه در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی از ظرفیت‌های مهمی برخوردار است در بخش تولید محصولات صنعتی و کشاورزی دارای ظرفیت بالایی است.

احمد محمدی‌زاده تولید 40 نوع محصول خرما در استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و گفت: استان بوشهر 50 درصد میگو پرورشی کشور را تولید می‌کند که این دو محصول بازار خوبی در ازبکستان دارد.

وی از آمادگی توسعه روابط اقتصادی و تجاری استان بوشهر با ازبکستان خبر داد و بیان کرد: اعزام هیئت‌های تجاری ایران و ازبکستان به دو کشور و ایجاد نمایشگاه ارائه محصولات در بوشهر و تاشکند می‌توان در توسعه ارتباط و معادلات تجاری اثربخش باشد.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • نخست وزیر گرجستان: به دنبال توسعه روابط با ایران هستیم
  • سفر رئیس جمهور ایران به پاکستان نگاهی رو به جلو در گسترش روابط میان دو کشور است
  • واکنش بانک مرکزی به چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی/ مدیرعامل اسبق بانک صادرات: ارز باید تک نرخی شود/ معاون رئیس جمهور: تلاش دولت این است که شاهد کاهش بیشتر در نرخ تورم باشیم
  • روابط اقتصادی و تجاری استان بوشهر با ازبکستان توسعه یابد
  • رئیس‌جمهور: اگر اسرائیل خطا ‌کند پاسخی خواهیم داد که ‌پشیمان ‌شوند
  • استان بوشهر آماده توسعه روابط با تاجیکستان است
  • ‌رئیس جمهور ایران چه درخواستی از رئیس جمهور ازبکستان داشت؟
  • تاکید سئول و توکیو بر گسترش روابط با واشنگتن
  • آقای احمدی نژاد! اسرائیل، کشور است؟ /ناگفته هایی درباره واکنش معنادار رئیس جمهور پیشین به حمله موشکی سپاه
  • روند توسعه دیپلماسی منطقه‌ای تداوم می‌یابد