Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اردبیل در پی اعلام برنامه‌های امور فرهنگی این مجموعه در خصوص کاهش آسیب‌های اجتماعی گفت: کلی‌گویی در کاهش آسیب‌ها پذیرفته نیست و هیچ مبانی در برنامه‌ها دیده نمی‌شود. ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۶ استانها اردیبل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم در اردبیل، اکبر بهنام جو عصر امروز در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان اردبیل اظهار داشت: باید کاهش آسیب‌های اجتماعی برای جوانان مبانی درستی داشته باشد و این مبانی در برنامه‌ها دیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای برنامه ریزی استان گفت: عنوان می‌شود که برنامه‌هایی برای توانمندسازی جوانان در امر ازدواج تعریف شده اما عملا مبنایی در برنامه‌ها دیده نمی‌شود و وضعیت اجرا و میزان موفقیت مشخص نیست.

بیش از 220 پایان‌نامه در زمینه مسائل و آسیب‌های اجتماعی ثبت شداردبیل| کاهش آسیب‌های اجتماعی مؤلفه اصلی دستگاه‌های اجرایی باشدسبد غذایی و غذای گرم بین اقشار آسیب‌پذیر در اردبیل توزیع می‌شود

بهنام جو با بیان اینکه در هر اقدامی باید بر اساس برنامه پیش رفت، گفت: در آسیب‌های اجتماعی نیز لازم است با برنامه‌ریزی پیش رفت و از هدر رفت سرمایه و بودجه خودداری کرد.

وی با ضرورت مشخص سازی جامعه هدف برنامه‌ها گفت: باید شاخص‌های کاهش آسیب مشخص شود و بر اساس آن گام برداریم به غیر از این شرایط برنامه‌ها خروجی مطلوبی نخواهد داشت.

وی با ذکر مثالی به برنامه‌های پیش‌بینی شده کاهش اعتیاد اشاره کرد و گفت: لازم است نقش تمامی دستگاه‌ها در کاهش آسیب‌ها مشخص شود.به ویژه در امر پیشگیری باید از مقطع دانش آموزی اقدام کرد.

این در حالی است که مدیر کل امور فرهنگی استانداری اردبیل اظهار داشت: 10 محور فعالیت کاهش آسیب‌های اجتماعی حوزه جوانان برای دستگاه‌های اجرایی مشخص شده است  که به منظور ارتقا شاخص‌های اجتماعی و تقویت شور و نشاط عمومی تعریف شده است.

شفیع شفیعی  با بیان اینکه با ارزیابی ادارات وهمزمان اجرای برنامه‌ها، برنامه‌های جدید نیز تعریف می‌شود، گفت: به عنوان مثال در حوزه ازدواج توانمندسازی مد نظر است و برای دانشجویان و جوانان در شرف ازدواج، جوانان متاهل بالای 30 سال و جوانان متاهل 15 تا 29 سال برنامه‌هایی پیش بینی شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل نیز به ضرورت تدوین برنامه استراتژیک جهت کاهش آسیبها اشاره کرد و گفت: در کاهش آسیب ها تمامی دستگاهها باید نقش ایفا کنند و تا زمانی که راهبردها مشخص نشده برنامه ها خروجی مطلوب نخواهند داشت.

حجت الاسلام مهدی ستوده افزود: لازم است برنامه میان مدت و بلند مدت تعریف شده و تمامی دستگاهها در کاهش آسیبها مشارکت داشته باشند.

انتهای  پیام/ن

R41374/P/S6,49/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۸۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی گفت: برنامه پیشگیری از تنبلی چشم سال گذشته در بین ۱۶۲ هزار و ۶۸۲ نفر از کودکان ۳ تا ۶ استان اجرا شد.

پروین محمدپوری، با اشاره به برنامه های اجرایی معاونت پیشگیری بهزیستی استان در سال گذشته افزود: در این مدت پنج هزار و ۱۲۳ تماس با دفتر مشاوره و خدمات روانشناختی بهزیستی برای مشاوره تلفنی با خط ۱۴۸۰ انجام و همچنین طرح آگاه‌سازی با تأکید ویژه بر خود مراقبتی برای یکهزار و ۳۳۱ نفر از دختران و زنان استان از سوی دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اجرا شد.

محمدپوری، با بیان اینکه مأموریت اصلی دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی، توانمندسازی افراد در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی است،گفت: ارائه خدمات تخصصی به موقع به گروههای هدف، مطالعه و تحلیل وضعیت موجود آسیبهای اجتماعی، ارائه راهکار لازم به نهادهای مربوطه و شناسایی مناطق آسیب زا در انجام مداخلات لازم را از اهداف دفتر آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی اعلام کرد.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی، با اشاره به فعالیت اورژانس اجتماعی استان در سال گذشته هم گفت: در این مدت 9 هزار و ۶۵۳ تماس شامل اختلالات حاد خانوادگی، کودک آزاری، سالمند آزاری، همسرآزاری و معلول آزاری با اورژانس اجتماعی استان برقرار شده که از این تعداد سه هزار مورد پذیرش مداخله انجام و پنج هزار نفر از خدمات سیار بهره مند شدند.

دیگر خبرها

  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • کاهش آسیب‌ های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • ترویج معارف قرآنی، دلیلی بر کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار به راه‌آهن اردبیل - میانه اختصاص یافت
  • مشاوره به جای مجادله، گام مهم انتظامی استان کرمانشاه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • صیانت از همه کودکان وظیفه مرجع ملی حقوق کودک است
  • بررسی بهره برداری از ظرفیت‌های مردمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی