Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، فرماندار آستارا روز شنبه در این آئین در روستای سیبلی گفت: رونق صنایع تبدیلی کشاورزی به جهت موقعیت مرزی این شهرستان، بسترهای صادرات و تولید را فراهم می‌کند.

حسن رستم زاد اظهار داشت: شهرستان آستارا قطب صادرات محصولات کشاورزی است و برای جذب مشتری در بازار کشورهای جمهوری آذربایجان و روسیه، باید محصولات در بسته بندی‌های زیبا عرضه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای رونق تولیدات روستایی، ثبات اقتصاد و اشتغال به تغییر رویکرد و توجه به ارزش افزوده با ایجاد صنایع تبدیلی کشاورزی نیاز داریم.

وی ادامه داد: بازنگری در روش‌ها و برنامه ریزی برای برند سازی محصولات کشاورزی ضروری و برای صادرات محصولات کشاورزی به کشورهای منطقه حائز اهمیت است.
رستم زاد خاطرنشان کرد: علت تجاری نشدن محصولات کشاورزی برند نشدن آنهاست و باید برای برندسازی محصولاتی نظیر برنج، کیوی و عسل برنامه ریزی شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آستارا هم گفت: این مرکز در زمینی به وسعت یکهزار متر مربع با ظرفیت بسته بندی سالانه یکهزار و ۲۰۰ تن محصول با ۳۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری بخش خصوصی ساخته شد.

ایرج شیارکار افزود: حبوبات، برنج، غلات و میوه خشک در این مرکز بسته بندی می‌شود و دارای آزمایشگاه و انبار نگهداری کالاست و ۱۵ نفر به صورت مستقیم در آن شاغل هستند.

وی با اشاره به اینکه برای توسعه مرکز صنایع تبدیلی، ۳۰ میلیارد ریال تسهیلات نیاز است و در سال گذشته ۳۲۴ هزار تن محصول کشاورزی از مرز آستارا به کشورهای خارجی صادر شد خاطرنشان کرد: توسعه این مرکز باعث رونق صادرات خواهد شد.

۲۱ تا ۲۷ خرداد ماه هفته جهاد کشاورزی است.

شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت و هفت هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی کشاورزی در غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد.

۷۱۰۵ / ۷۱۲۴ /‏۶۰۳۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشاورزی آستارا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۹۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوجی: پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است

وزیر نفت از علاقه‌مندی اسلام‌آباد برای بهره‌برداری سریع خط لوله صادراتی گاز ایران به پاکستان (آی‌پی) خبر داد.

به گزارش شانا، جواد اوجی روز دوشنبه (سوم اردیبهشت‌ماه) در حاشیه سفر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری به اسلام‌آباد با بیان اینکه طرف پاکستانی مشتاق است هرچه زودتر تزریق گاز به خط لوله آی‌پی انجام شود، گفت: پاکستان برای تسریع در این کار در حال تنظیم قرارداد با شرکت‌های مختلف است.

وی افزود: با اقدام‌هایی که انجام خواهد شد، امیدواریم طبق قرارداد بین‌المللی که بین ایران و پاکستان امضا شده است، در دوران فعالیت دولت سیزدهم شاهد صادرات گاز به پاکستان باشیم.

وزیر نفت که به همراه رئیس‌جمهوری به پاکستان سفر کرده است دیروز با مصدق مسعود ملک، وزیر نفت پاکستان دیدار و گفت‌وگو کرد؛ تحکیم روابط دو کشور به‌ویژه در بخش انرژی و نفت و گاز از مهمترین محورهای مورد تأکید در این دیدار بود.

توسعه همکاری‌های دوجانبه در حوزه انرژی و صدور خدمات فنی و مهندسی نیز از محورهای مذاکرات روز دوشنبه وزیران نفت ایران و پاکستان به شمار می‌آید.

وزیر نفت پاکستان هم پس از این ملاقات در گفت‌وگویی با اشاره به اینکه فرصت‌هایی خیره‌کننده بین دو کشور برای تعمیق همکاری‌های تجاری و اقتصادی وجود دارد، گفت: ما از سفر جناب رئیسی، رئیس‌جمهوری و هیئت ایرانی در پاکستان بسیار خرسندیم و میزبانی از دوستان ایرانی افتخار بزرگی برای ماست.

وی ادامه داد:  مرحله نخست مذاکرات ما مرتبط با همه محورها برگزار شد و ما این روند را در مراحل بعدی ادامه خواهیم داد.

وزیر نفت پاکستان تأکید کرد: ایران و پاکستان به همکاری برای رفاه منطقه و تأمین منافع ملت‌های یکدیگر ادامه می‌دهند.

مهمترین پروژه در حوزه انرژی بین دو کشور، احداث خط لوله صادرات گاز از ایران به پاکستان (خط لوله آی‌پی) است، طرح انتقال گاز ایران به پاکستان از حدود ۱۵ سال پیش طراحی و اجرا شده که به دلایل مختلفی تاکنون عملیاتی نشده است؛ هم‌اکنون خط لوله لازم برای صادرات گاز ایران به پاکستان احداث شده و با ساخت خط لوله مورد نیاز در سمت پاکستان امکان صادرات گاز فراهم خواهد بود.

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی کمک می‌کند؟
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی به کمک می‌کند؟
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • صادرات محصولات کشاورزی مراغه به ۲۰ کشور جهان
  • وزیر نفت: پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است
  • پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است
  • اوجی: پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است
  • صادرات صنایع‌ دستی رونق می‌‌گیرد