Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-24@12:35:41 GMT

کشاورزان در طرح رایگان برق شرکت کنند

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۷۰۱۲۹

کشاورزان در طرح رایگان برق شرکت کنند

بویین میاندشت- مدیر اداره برق بویین میاندشت گفت: خردادماه سال گذشته میزان پیک مصرف ۱۲.۴ دهم مگاوات بود در حالی که خردادماه امسال ۱۵ مگاوات مصرف برق را در شهرستان بویین میاندشت تجربه کردیم که ۲۰ درصد افزایش مصرف برق را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان بویین میاندشت، روح الله حجازی امروز(شنبه) در جلسه شورای اداری شهرستان با اشاره به اینکه با افزایش ۲۰ درصدی مصرف برق در شهرستان به شاخص مصرف استان رسیدیم، اظهار کرد: اگر این میزان افزایش مصرف در زمینه تولید و ارزش افزوده باشد افتخاری برای شهرستان و کشور است اما متأسفانه شاهد سومدیریت در مصرف بهینه برق هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به مشترکان برق کاهش مصرف را توصیه کرد و گفت: مصرف بی رویه برق به بخش‌های مختلف آسیب وارد می‌کند و اگر میزان مصرف برق از مصرف کشوری افزایش پیدا کند چاره جز قطع برق نخواهیم داشت.

میزان خسارت مصرف برق سال گذشته نجومی است

مدیر اداره برق بویین میاندشت تصریح کرد: سال گذشته به دلیل عدم تکاپوی منابع آبی کشور و عدم تولید تکاپوی برق وزارت نیرو مجبور به برنامه ریزی برای خاموشی ناخواسته شد که طبق برآوردهای وزارت نیرو میزان خسارت‌ مصرف برق در کشور نجومی است.

وی گفت: سال جاری با توجه به افزایش بارندگی‌ها و سرریز شدن سدهای جنوب کشور و استان خوزستان مشکل تأمین برق کمتر شده است، اما باید کاهش مصرف برق را سرلوحه قرار دهیم.

حجازی تأکید کرد: هر گونه سومدیریت در مصرف برق بخش خانگی و تولیدی، تأمین برق را دچار مشکل می‌کند و چنانچه به بخش‌های مختلف نیز تسری پیدا کند تولید ملی را تحت شعاع قرار می‌دهد.

وی گفت: خردادماه سال گذشته میزان پیک مصرف ۱۲.۴ دهم مگاوات بود در حالی که خردادماه امسال ۱۵ مگاوات مصرف برق را در شهرستان بویین میاندشت تجربه کردیم که حدود ۲۰ درصد افزایش مصرف برق را نشان می‌دهد، در هیچ سیستم افزایش ۲۰ درصدی برق قابل پوشش دادن نیست و در بهترین شرایط بین ۵ تا ۷ درصد افزایش برق را می توان جبران کرد.

۶۰ درصد برق مصرفی در بخش کشاورزی شهرستان

مدیر اداره برق بویین میاندشت با بیان اینکه حدود ۶۰ درصد برق شهرستان در بخش کشاورزی مصرف می‌شود و ضروری است کشاورزان مصرف برق را کاهش دهند، افزود: اداره برق بیشترین یارانه هزینه برق را به کشاورزان اختصاص می‌دهد بنابراین کشاورزان برای صرفه جویی در مصرف برق در طرح برق رایگان شرکت کنند.

وی افزود: پیک مصرف برق در شبکه‌های سراسری از ساعت ۱۱ صبح تا ۱۵ عصر تعیین شده است و اگر در این چهار ساعت، از برق استفاده نکنند از مزایای ۲۰ ساعت برق رایگان استفاده خواهند کرد، فیش صفر ریال برای آنها صادر می‌شود و همچنین از ۱۵ شهریورماه از تخفیف ویژه برخوردار می‌شوند.

حجازی گفت: تعدادی از کشاورزان با استقبال از طرح برق رایگان تفاهم نامه‌ آن را امضا و در ساعات پیک از مصرف برق خودداری کردند، به کشاورزان دیگر توصیه می‌شود در این طرح شرکت و از خدمات آن بهره‌مند شوند.

ادارت پر مصرف معرفی می‌شوند

وی با بیان اینکه طبق هماهنگی با فرماندار مصرف روزانه برق ادارات کنترل می‌شود بنابراین در صورتی که مصرف برق در ادارت شهرستان افزایش پیدا کند در شورای اداری اسامی آنان مطرح خواهد شد، افزود: ممکن مصرف برق ادارات شهرستان کمتر بخش خانگی باشد اما فرهنگ مصرف در مکان‌های عمومی باید رعایت شود تا الگویی برای مردم باشد، در نتیجه برقی که با سرانه مردم تأمین می‌شود بیهوده مصرف نخواهد شد.

مدیر اداره برق بویین میاندشت تأکید کرد: استفاده از وسائل خانگی برقی در ساعات پیک مصرف برق یعنی از ساعت ۱۱ صبح تا ۱۵ عصر عمر مفید وسائل برقی را به نصف کاهش می‌دهد.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بوئین میاندشت پیک مصرف برق خاموشی برق کشاورزی وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۰۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۷ درصدی میزان بارندگی‌های استان نسبت به متوسط دوره آماری بلند مدت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، جواد محجوبی مدیر عامل این شرکت گفت: در سال آبی جاری یعنی از ابتدای مهرماه ۱۴۰۲ تا امروز، ۱۰۹.۵ میلی متر بارندگی در سطح استان یزد داشتیم که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۸.۶ درصد و نسبت به متوسط دوره آماری بلندمدت ۲۷.۲ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: این در حالی است که متوسط بارندگی کشور ۱۹۰ میلی متر بوده و استان یزد به لحاظ بارندگی رتبه ۲۷ را در بین ۳۱ استان داشته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای یزد ادامه داد: تفت با ۲۵۳.۲ میلی متر و بافق با ۶۶.۲ میلی متر بیشترین و کمترین بارندگی را به خود اختصاص داده اند. بیشترین آمار بارندگی در ایستگاه منشاد با ۳۹۸ میلی متر ثبت شده و کمترین میزان نیز مرتبط به بافق بوده است.

محجوبی با اشاره به تاثیر بارش باران بر کاهش برداشت از سفره‌های زیرزمینی تصریح کرد: این بارش‌ها سبب پر شدن چشمه‌ها و قنوات می‌شود، اما نباید انتظار داشت که سبب بالا آمدن دائمی سطح آب می‌شود.

رئیس هیئت مدیره شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد ابراز کرد: با وجود بارندگی‌های خوبی که اتفاق افتاده است به دلیل افت بالای کسر حجم مخازن تجمعی، اثرات این بارش‌ها به صورت موقت است.

محجوبی گفت: در سطح استان یزد ۲۵ پروژه تغذیه مصنوعی با حجم ۲۷ میلیون متر مکعب وجود دارد که علاوه بر کنترل سیلاب، تغذیه مصنوعی سفره‌های آب زیرزمینی را انجام می‌دهد.

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد در پایان بر صیانت از سفره‌های آب زیرزمینی و جلوگیری از برداشت‌های بی رویه از آبخوان‌ها و اجرای برنامه سازگاری با کم آبی تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۷ درصدی میزان بارندگی‌ها در استان یزد
  • افزایش ۲۷ درصدی میزان بارندگی‌های استان نسبت به متوسط دوره آماری بلند مدت
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فرسوده در بویین زهرا
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فروسوده در بویین زهرا
  • تجلیل از نانوایان و کشاورزان نمونه در مرند
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • خواص میوه خشک برای کودکان
  • آغاز کشت پنبه در استان گلستان / کشاورزان به توصیه کارشناسان جهاد کشاورزی توجه کنند
  • آغاز کشت پنبه در استان گلستان / کشاورزان به توصیه کارشناسان جهادکشاورزی توجه کنند
  • بازگشت ۲ هکتار از اراضی کشاورزی بویین زهرا به چرخه تولید