Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن متخصصان محیط زیست کشور گفت: امروز مدیریت پسماند به یکی از اصلی ترین دغدغه های مدیران شهری در کشور تبدیل شده است. ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۵۷ استانها قزوین نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، مجید عباسپور ظهر امروز در همایش ملی محیط زیست، مشارکت اجتماعی و فرهنگی که با حضور اسکندر امیدی‌نیا معاون آموزش و پژوهش سازمان محیط زیست، حسن پسندیده مدیرکل محیط زیست استان و جمعی از مدیران استانی برگزار شد، بیان کرد: در شرایطی که پسماند به یک معضل و دغدغه اصلی در کشور تبدیل شده آموزش های مناسب در این موضوع به مردم ارائه نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حالی که دنیا به سمت شهرهای مدرن و هوشمند در حرکت است ما و کشورهایی نظیر ما با مشکلاتی نظیر پسماند و مدیریت شهری مواجه هستیم.

رئیس انجمن متخصصان محیط زیست کشور بیان کرد: محیط های شهری، طبیعی و اقتصادی سه بخش زیست شهری محسوب می شود که امروز معضلات در هر سه حوزه در کشور به خوبی به چشم می خورد.

عباسپور عنوان کرد: اجرای پروژه های بدون پیوست زیست محیطی، کاهش اختیارات متولیان قانونی در حوزه محیط زیست و پسماند و در نهایت عدم آگاهی بخشی به مردم سبب شده است تا شاهد معضلات بزرگ زیست محیطی در حوزه آب و خاک و انواع آلودگی ها در کشور باشیم.

حجت‌الاسلام اختری: انتقال آب خزر به سمنان در راستای حفظ محیط زیست استاصفهان| جای خالی «پیش‌بینی» در بحران‌های محیط زیستی؛ وقتی همه خواب بودیمانتقاد فعال محیط زیست از عملکرد مدیریت بحران؛ در زمان وقوع ریزگردها مدیریت بحران معنایی ندارد

وی گفت: تقابل بامحیط زیست در سال ها زندگی بشر در کره زمین سبب شده تا امروز شاهد آثار سوء شهرها بر زیست کرده زمین و مشکلات فراوان در حوزه انرژی، آب و خاک در کره زمین باشیم و این تقابل و خسارات شاید در برخی از کشورها نظیر ایران بیشتر هم بوده است.

رئیس انجمن متخصصان محیط زیست کشور گفت: سالها در خصوص مشکلات زیست محیطی کره زمین، مدیریت انرژی های نو، تفکیک زباله و مدیریت پسماندها صحبت شده ولی تا زمانی که از ظرفیت نیروی انسانی عظیم در شهرها، افزایش اختیارات به متولیات حوزه پسماند و برنامه ریزی درست برای حفظ محیط زیست استفاده نشده است نمیتوان به بهبود شرایط امیدوار شد.

عباسپور گفت: در سال های گذشته علاقمندی مردم به محیط زیست افزایش پیدا کرده و در برخی از مقاطع شاهد حضور شهروندان و فعالیت های زیست محیطی مثبت از سوی علاقمندان هستیم.

وی خاطرنشان کرد: مدیریت شهری نیاز به عزمی ملی و ارائه ای جمعی دارد و این که گمان کنیم یک دستگاه وظیفه دارد در هم موارد ورود پیدا کرده و راهکار ارائه کند از توان امروز دستگاه ها خارج است.

رئیس انجمن متخصصان محیط زیست کشور همچنین با اشاره به لزوم تهیه پیوست زیست محیطی در اجرای طرح ها در شهرها گفت: ارائه پیوست های زیست محیطی قبل از اجرای پروژه ها میتواند تا حد زیادی تضمین کننده سلامت محیط زیست با اجرای طرح های جدید در شهرها باشد.

انتهای پیام/ن

R41364/P/S6,63/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۰۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی ایران برای جلوگیری از فجایع زیست محیطی

سفیر ایران در کویت در دیدار با دبیرکل جدید سازمان منطقه‌ای حفظ محیط زیست دریایی از آمادگی ایران برای همه گونه کمک و همیاری با این سازمان در جهت جلوگیری از فجایع زیست محیطی خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، سفیر کشورمان در دیدار با دبیرکل جدید سازمان منطقه‌ای حفظ محیط زیست دریایی مهم‌ترین محورهای گسترش همکاری زیست محیطی دو کشور همسایه جمهوری اسلامی ایران و کویت را مورد بحث و بررسی قرار داد.

محمد توتونچی در این دیدار گفت: مدیریت چالش‌های منطقه‌ای محیط زیست و رسیدگی به آلاینده‌های زیست محیطی به ویژه با تردد روزانه ده‌ها نفتکش از خلیج فارس همواره مورد توجه جمهوری اسلامی ایران بوده که نه تنها حیات آبزیان بلکه حتی ساکنان مناطق ساحلی در معرض خطر قرار داده است.

سفیر کشورمان افزود: با تلاش سازمان حفظ محیط زیست دریایی (راپمی) امیدواریم میزان آلاینده‌ها کاهش یابد و جمهوری اسلامی برای همه گونه کمک و همیاری با این سازمان در جهت جلوگیری از فجایع زیست محیطی و انجام پروژه‌های تحقیقاتی و کارگاه‌های آموزشی به منظور اندازه گیری آلاینده‌ها و ایجاد ایستگاه‌های پایش آمادگی دارد.

محمد داود الاحمد، دبیرکل جدید سازمان راپمی ضمن تاکید بر نقش کلیدی جمهوری اسلامی ایران که بر نیمی از کل ساحل خلیج فارس و دریای عمان اشراف دارد، گفت: سازمان راپمی طی 45 سال فعالیت شبانه روزی و نظارت مستمر بر عبور و مرور نفتکش‌ها می‌کوشد از آلودگی محیط زیست خلیج فارس بکاهد.

وی ابراز امیدواری کرد با تشریک مساعی کشورهای عضو و بهره گیری از تجربیات متخصصان و دست اندرکاران ایرانی بتوان طرح های مفیدی برای مقابله با آلودگی و پاکسازی سواحل و محیط زیست دریایی انجام داد.

واکنش سفیر ایران در سوریه به تهدیدات توخالی رژیم صهیونیستیبررسی مناسبات ایران و ترکیه در دیدار سفیر با امیرعبداللهیان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید روزانه ۱۲۰ تن کمپوست در قم/ احداث کمربند سبز سایت پردازش پسماند شهر
  • بررسی آخرین راهکارهای رفع مشکلات زیست‌محیطی اصفهان در جلسه مشترک شهرداری و استانداری
  • ۱۴۴ متخلف زیست محیطی دستگیر شدند
  • ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیک رایگان در فروشگاه‌ های زنجیره‌ای
  • آمادگی ایران برای جلوگیری از فجایع زیست محیطی
  • مبارزه با جوندگان شهری با راهکار‌های جدید شهرداری مشهد
  • پایش زیست محیطی مشترک واحد تولیدآلیاژ در شوط
  • ورود دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران به تحقق اقتصاد چرخشی با مشارکت دو صنعت بزرگ کشور
  • دستگیری ۷۰۳ شکارچی و صیاد متخلف در سال گذشته
  • اجرای ۲۰ برنامه در هفته زمین پاک استان