Web Analytics Made Easy - Statcounter

هند در واکنش به اقدام آمریکا در خروج از سیستم تعرفه ترجیحی با دهلی نو، بر ۲۸ کالای وارداتی از آمریکا تعرفه بیشتر اعمال می‌کند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در پی اقدام واشنگتن در خارج شدن از توافق تجاری با دهلی نو، هند در حال آماده شدن برای اعمال تعرفه‌های بیشتر بر برخی کالاهای آمریکایی از جمله بادام، بادام زمینی و سیب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اسپوتنیک، دولت هند روز شنبه بیانیه‌ای صادر و اعلام کرد که این کشور آسیایی از روز یکشنبه تعرفه‌های بالاتری بر 28 کالای آمریکایی از جمله بادام، سیب و بادام زمینی اعمال خواهد کرد.

اواخر ماه مه بود که دولت ترامپ اعلام کرد که وضعیت ویژه‌ای که هند در تجارت با آمریکا دارد را متوقف خواهد کرد. هند بر اساس این وضعیت ویژه از پرداخت میلیاردها دلار تعرفه واردات به آمریکا معاف بود.

هند بزرگترین بهره‌مند از سیستم تعرفه ترجیحی با آمریکا طی سال 2017 با 5.7 میلارد دلار در واردات به آمریکا با وضعیت مالیات آزاد بوده است. هند بزرگترین صادر کننده به آمریکا تحت سیستم تعرفه ترجیحی در سال 2017 بوده که این صادرات شامل قطعات وسایل نقلیه، آلیاژهای فولادی، فلزات گرانبها، سنگ‌های ساختمانی، کابل‌های عایق، محصولات چرمی و سیم بوده است.

ترامپ بارها هند را برای باز کردن بازارهایش در تجارت با آمریکا تحت فشار قرار داده تا کسری تجاری 27.3 میلیارد دلاری با واشنگتن را کاهش دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اعمال تعرفه تجاری توافق تجاری کالاهای آمریکایی هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۱۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه مردانی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند؟

آفتاب‌‌نیوز :

یک مطالعه جدید که میزان و شدت سرطان پروستات را در میان مردان آفریقایی آمریکایی بررسی می‌کند، دسترسی نابرابر به مراقبت‌های بهداشتی را یک عامل محتمل برای ابتلا می‌داند.

احتمال ابتلا به سرطان پروستات در مردان آفریقایی آمریکایی ۱.۷ برابر بیشتر از سایر مردان رنگین پوست یا مردان اروپایی است. 

آن‌ها همچنین ۲.۱ برابر بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از این بیماری هستند. 
این اختلاف ممکن است تا حدی با عدم دسترسی برابر به مراقبت‌های بهداشتی که بسیاری از آمریکایی‌های آفریقایی تبار تجربه می‌کنند توضیح داده شود، اما به طور کامل توجیه کننده نیست.

یک مطالعه جدید علل بیولوژیکی احتمالی این نابرابری را بررسی می‌کند و نشان می‌دهد که ممکن است با ملانین پوست و روشی که مردان آفریقایی آمریکایی ویتامین D را از نور خورشید دریافت می‌کنند، مرتبط باشد. 

محققان در Cedars-Sinai Cancer کالیفرنیا، به این مطالعه کمک کردند.

همان طور که می‌دانید ویتامین D، یک ریز مغذی حیاتی است که با افزایش جذب کلسیم باعث سلامت استخوان‌ها می‌شود و همچنین به محافظت در برابر سرطان پروستات کمک می‌کند. 

مطالعه جدید نشان داد به نظر می‌رسد کمبود ویتامین D باعث ایجاد بیماری می‌شود. 

طبق اطلاعات فعلی حدود ۴۰ درصد از آمریکایی‌ها کمبود ویتامین D دارند. 

یک مطالعه جدید از انستیتو کوپر گزارش می‌دهد که این رقم برای آمریکایی‌های آفریقایی تبار ممکن است به ۷۶ درصد برسد. 

بدن انسان ویتامین D را با کمک نور خورشید تولید می‌کند. 

یک متخصص اورولوژی گفت: ویتامین D تمایز سلولی را تقویت می‌کند، فرآیندی که طی آن سلول‌ها به جای تبدیل شدن به سرطان، بالغ و تخصصی می‌شوند.

این مطالعه و تحقیقات در آینده ممکن است در نهایت منجر به دستورالعمل‌های تغذیه‌ای جدید در رابطه با مصرف ویتامین D شود.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • روزی که پل شریدر فیلمساز معروف آمریکایی به تهران آمد
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
  • آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد
  • اعمال تحریم های جدید آمریکا علیه ایران
  • چه مردانی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند؟
  • بایدن اثر تحریم های ضد ایرانی را خنثی می‌کند
  • نیوزویک: آمریکا رو به افول است
  • توقیف و اعمال قانون ۵۷۴ خودروی شوتی و تغییر وضعیت در بم
  • کلید ۹۵ میلیارد دلاری برای دو جنگ؟
  • ارسال سلاح به کی‌یف و اعمال تحریم‌های بیشتر علیه تهران