Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-19@03:33:23 GMT

ساعت کارتهرانی‌ها تغییرخواهدکرد؟

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۷۱۶۰۸

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری پایتخت درباره ساعت کار تهرانی‌ها توضیحاتی ارائه داد. ناطقان: «فعلاً خبری از تغییر ساعات کاری ادارات در تهران نیست!» این خبر را معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری تهران اعلام کرده و آب پاکی را روی دست همه کسانی که در انتظار این جابه‌جایی نشسته‌اند، می‌ریزد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



افزایش دمای هوا و قطعی شدن جابه‌جایی ساعات اداری در برخی استان‌ها همچون خوزستان و یزد، زمزمه‌های تغییر ساعات اداری در تهران را از چند روز پیش بلند کرده است، برخی شهروندان بدون آنکه از قطعی شدن این تصمیم مطمئن شده باشند، از تغییر ساعات اداری از اوایل این هفته خبر داده‌اند، درحالی که بنا به گفته غلامرضا عباس پاشا، وضعیت مدیریت منابع انرژی در تهران تا این لحظه مطلوب بوده و اگر از این پس هم اوج مصرف در ساعات پیک افزایش یابد، کمیته‌ای برای تصمیم‌گیری درباره تغییر ساعات کاری تشکیل می‌شود. کارشناسان حوزه انرژی ساعت ۱۱ تا ۱۶ را اوج مصرف انرژی یا پیک مصرف اعلام می‌کنند و دستگاه‌های اجرایی موظفند مصرف انرژی را تا ۴۰ درصد مدیریت کنند. قانون، هرگونه جابه‌جایی و تغییر ساعات کاری را برعهده استانداران گذاشته است، آن‌ها می‌توانند با توجه به شرایط هر استان که می‌تواند گرمای هوا یا مصرف بالای انرژی تعریف شود، درباره همان استان جداگانه تصمیم‌گیری کنند.

استان‌های مازندران، هرمزگان و بوشهر نیز در صف این تغییرات قرار دارند. کاهش ساعات کاری، اما در حیطه وظایف هیأت دولت است و فعلاً هیچ بحث و صحبتی درباره کاهش ساعات اداری در پایتخت پیش نیامده است. تغییر ساعات کاری ادارات در تهران البته در سال گذشته نه در خرداد ماه که در سیزدهم تیرماه به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد. صرفه‌جویی در مصرف انرژی دلیل اصلی تغییر ساعات کار ادارات مستقر به استثنای مراکز خدمات رسان در تهران بود. ساعات کاری بر مبنای بخشنامه سال گذشته از ۶ صبح تا ۱۴ بعدازظهر تعیین شد و البته تا پایان مرداد هم ادامه یافت.

این جابه‌جایی ساعت، اگرچه در سال گذشته موافقانی داشت، اما تعداد مخالفان آن هم کم نبود. اغلب مراجعان به ادارت، جزو مخالفان این طرح بودند. چه آنکه برخی کارمندان به رویه معمول گذشته، آمادگی بیدار شدن در ساعات اولیه صبح را نداشتند و با اعلام مرخصی، در واقع در همان ساعت ۸ صبح در اداره حاضر می‌شدند، اما هنگام خروج دقیقاً طبق بخشنامه عمل می‌کردند. همین موضوع موجب شده بود تا ساعات مفید کاهش یافته و به‌دنبال آن نارضایتی ارباب رجوع افزایش یابد. از طرفی هماهنگ نبودن مهدکودک‌ها با ادارات، مشکلات زیادی را برای مادران شاغل به وجود آورده بود. خاموش کردن اجباری دستگاه‌های خنک‌کننده در ساعت یک و نیم بعدازظهر هم به بهانه صرفه جویی، دلیل دیگری بود که کارمندان را به خروج زودتر تشویق می‌کرد. کاهش حجم ترافیک و صرفه‌جویی در زمان و انرژی، اما از دلایل محکم مثبت خواندن این طرح بود.

آن‌طور که مسئولان اعلام کرده‌اند در سال ۹۷، از محل تغییر ساعات کاری ادارات فقط در تهران، ۴۵۰ مگاوات صرفه‌جویی صورت گرفته که به اندازه یک نیروگاه تولید برق برای پایتخت مفید بوده است.

این درحالی است که ۲۸ خرداد پارسال با ثبت مصرف ۵۰ هزار مگاوات برق، رکورد پیک لحظه‌ای مصرف برق را به‌نام خود ثبت کرده بود.

معاون توسعه، مدیریت و منابع انسانی استانداری تهران با بیان اینکه تا زمانی که وضعیت به مرحله اضطرار نرسد، ساعات کاری ادارات در پایتخت تغییر نخواهد کرد می‌گوید: خوشبختانه براساس گزارشاتی که به‌دست ما رسیده، وضعیت مصرف انرژی تا این لحظه خوب بوده و انحرافات بیش از حد انرژی در پیک مصرف اعلام نشده است و از آنجا که خللی در فعالیت جاری کارکنان ایجاد نشده، پس ما هم در ورود و خروج آن‌ها دخالتی نمی‌کنیم. اما ممکن است این وضعیت تداوم نداشته باشد و با توجه به شرایط آینده تغییر کند. در اینصورت ما تشکیل جلسه داده و درباره تغییر ساعات اداری تصمیم‌گیری می‌کنیم. البته در شرایط اضطرار همه عوامل از جمله گرمای هوا دخالت دارد.

پاشا با بیان اینکه تیم‌های بررسی، نظارت بر نحوه مصرف انرژی در ادارات را بشدت دنبال می‌کنند، می‌گوید: در نخستین جلسه شورای اداری استان تهران در سال جدید، طرح مصرف بهینه در دستگاه‌های اجرایی مصوب شد و دستگاه‌ها موظف به صرفه‌جویی ۴۰ درصدی شدند. اگر این موضوع از سوی آن‌ها رعایت نشود، قطعاً مصرف انرژی افزایش می‌یابد و پیش زمینه جابه‌جایی ساعات اداری فراهم می‌شود، البته امیدواریم که این چنین نشود.

بارندگی‌های سیل آسای امسال که در بعضی استان‌ها تا هفته پیش هم ادامه داشت، البته تصویر متفاوتی از بحران آب و به‌دنبال آن، قطعی برق را پیش روی مردم گشود. اغلب شهروندان به خیال آنکه امسال بحران قطعی برق را پشت سر گذاشته ایم، بوِیژه با نگاه به تأکید برخی مسئولان که گفته بودند امسال بحران آب نخواهیم داشت، انرژی‌ها را بدون دغدغه و نگرانی مصرف می‌کردند، اما تبخیر شدید آب رودخانه‌ها و تالاب‌ها و حتی خشک شدن آب بعضی رودخانه‌ها نشان داد که نمی‌توان به بارندگی‌های اخیر دلخوش کرد و اگر این روند ادامه یابد و مردم در مصرف انرژی صرفه‌جویی نکنند، احتمال خاموشی‌ها همچون سال‌های گذشته پررنگ خواهد بود!

با ابلاغ استاندار یزد ساعت کاری ادارات استان یزد از تاریخ ۲۵ خرداد تغییر می‌کند.

 استاندار یزد با ابلاغ به مدیران دستگاه‌ها و سازمان‌های این استان، تغییر ساعت کاری را از تاریخ ۲۵ خرداد ماه لغایت ۳۱ مرداد ماه سال‌جاری اعلام کرد. بر این اساس، تغییر ساعت کاری ادارات استان شامل بیمارستان‌ها، مراکز خدمات درمانی، امداد‌رسانی و آتش‌نشانی نمی‌شود و این تغییر ساعت مربوط به تمام ادارات، سازمان‌ها، بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی است.

ساعت کاری ادارات و دستگاه‌های دولتی استان از روز شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۶ صبح تا ۱۳:۳۰ و ساعت کاری پنجشنبه‌ها نیز از ساعت ۶ صبح الی ۱۲:۳۰ خواهد بود و ورود و خروج کارمندان بر اساس این ساعت‌ها محاسبه می‌شود. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: ساعت کار ، تهرانی ها ، تغییر

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ساعت کار تهرانی ها تغییر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۱۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای بهینه‌سازی مصرف انرژی در برنامه هفتم درآمد صد میلیارد دلاری برای کشور دارد

رمضانعلی سنگدوینی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره ممنوعیت تبلیغ کولر گازی گفت: در برنامه هفتم یک حکمی آوردیم به نام بهینه‌سازی مصرف انرژی که شامل نفت، گاز، برق و ... است که اگر دولت آن را اجرایی کند سالانه بیش از صد میلیارد دلار درآمد برای کشور ایجاد می‌شود.

وی اظهار کرد: ما چقدر از آب باران استفاده می‌کنیم و آن را ذخیره می‌کنیم و باید پرسید در کجای کشور از آب باران استفاده می‌شود و آب این سیل‌هایی که می‌آید در کجا ذخیره می‌شود.

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا بیان کرد: در قدیم در روستا‌ها و بعضی از شهر‌ها حتی کریدور‌های جاده‌ای خزینه آب وجود داشت و از آن برای آب شرب استفاده می‌شد، اما الان چرا از آن استفاده نمی‌کنیم. 

سنگدوینی ادامه داد: الان برای استفاده از دستشویی و حمام از آب شرب استفاده می‌کنیم لذا باید به سمت استفاده از آب باران برویم.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: اگر از نعمت‌های خدادادی مثل آب باران استفاده کنیم خیلی از مشکلات کشور حل می‌شود.

وی اظهار کرد: در بخش کشاورزی پنج تا هفت درصد مصرف، آب شرب است و بالای ۹۰ درصد آب کشاورزی استفاده می‌شود، اما کشاورزی ما بهینه نیست، چون غرقابی است و کشور ما برای این نوع آبیاری مناسب نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • اجرای بهینه‌سازی مصرف انرژی در برنامه هفتم درآمد صد میلیارد دلاری برای کشور دارد
  • صنایع و سازمان‎ها قسمتی از برق مصرفی را خودشان تولید کنند
  • شکست بزرگ‌ترین پروژه انرژی تجدیدپذیر تاریخ
  • ۴۳۰۰ مگاوات صرفه جوی برق از محل افزایش بهره وری کولر‌های آبی
  • بازتعریف یارانه بنزین به فرد جهت بهینه کردن مصرف بنزین، کاهش هدررفت و مقابله با قاچاق
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها از کی اجرا می‌شود؟
  • ایران در جایگاه بیست و پنجم طولانی‌ترین ساعات کاری در جهان
  • طولانی‌ترین ساعات کاری در جهان
  • ایران در جایگاه بیست و پنجم طولانی‌ترین ساعات کاری در جهان (اینفوگرافی)
  • کاهش مصرف انرژی در فرودگاه شهید باکری ارومیه