Web Analytics Made Easy - Statcounter

شایان شعبان مدیر روابط عمومی جشنواره ملی آرتنگ در گفتگو با خبرنگار حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: انجمن علمی نقاشی دانشگاه علم و فرهنگ در تیرماه نخستین جشنواره ملی نقاشی اَرتَنگ شامل دو بخش نمایشگاهی و پژوهشی برگزار می شود. همچنین در سوم تیرماه یک پنل پژوهشی بر مبنای نقاشی معاصر ایران از ساعت ۱۴ الی ۱۹ در سالن همایش‌های فرهنگستان هنر برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هدف از برگزاری این پنل پژوهشی تبیین جایگاه فعلی نقاشی ایران با محوریت انسان است. مناسبات شهر، شهروند و بازنمود آن در آثار نقاشان معاصر ایران، تداوم سنت نگارگری در نقاشی معاصر ایران، مفهوم انسان در فلسفه و بازتاب آن در نقاشی معاصر ایران و جامعه شناسی بدن در نقاشی معاصر ایران ۴محور این پنل را شامل می‌شوند.

شعبان بیان کرد: یک پنل به عنوان بحث آزاد با عنوان بررسی مسائل و چالش‌های نقاشی معاصر ایران نیز از بخش‌های جنبی این پنل پژوهشی است که در آن علی اصغر میرزایی مهر، جواد علیمحمدی اردکانی، سعید اسدی، فواد نجم الدین، مسعود ناصری، مهدی انصاری، رضا صمیم، زروان روح بخشان و آرش حیدری استادان این پنل هستند.

وی ادامه داد: برگزاری نمایشگاه نقاشی با موضوع انسان؛ بازپیدایی، از بخش‌های دیگر این همایش است که در تاریخ ۱ تیر ساعت ۱۵ الی ۱۹ در گالری فرشچیان موسسه فرهنگی هنری صبا افتتاح خواهد شد. بازدید از آثار این نمایشگاه تا ۷ تیر ماه از ساعت ۱۰ الی ۱۹ است.

مدیر روابط عمومی در خصوص تیم داوران گفت: داوران این جشنواره در بخش نمایشگاهی را کاظم چلیپا، جوادعلیمحمدی اردکانی، زروان روحبخشان، امیرحسین زنجانی و مهدی فرهادیان و در بخش پژوهشی مهدی اخویان، علی اصغر میرزایی مهر، جواد آقاجانی، فواد نجم الدین و مهدی انصاری بر عهده دارند.

برگزیدگان این جشنواره در پنل علمی پژوهشی ۳ تیرماه در سالن همایش‌های فرهنگستان هنر اعلام خواهند شد.

گفتنی است جشنواره ملی آرتنگ با همکاری وزارت علوم تحقیقات و فناوری، معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ، دانشکده هنر علم و فرهنگ، فرهنگستان هنر، موسسه فرهنگی هنری صبا، موسسه فرهنگی هنری آکادمی هنر شمسه و انجمن علمی دانشجویی نقاشی علم و فرهنگ برگزار می‌ شود.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هنرهای تجسمی نقاشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۱۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پورابراهیمی: ضرورت تشکیل جلسه فوق‌العاده برای بررسی مسائل ارزی/ قالیباف: این جلسه هفته آینده برگزار می‌شود

به گزارش «نماینده»، محمدرضا پورابراهیمی در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳) مجلس شورای اسلامی، با استناد به مواد ۱۸۰ و ۱۸۲ آیین‌نامه داخلی مجلس گفت: بر اساس اصلاحاتی که در آیین‌نامه داخلی صورت گرفت مقرر شد پس از اینکه سقف بودجه و احکام آن در مجلس مصوب شد، دولت جداول مرتبط را متناسب با آنها به مجلس ارائه کند، اما تفاوت‌های زیادی بین عددهایی که در احکام و سقف بودجه داشتیم و آنچه اکنون در جداول آمده است، وجود دارد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه موضوع مالیات یکی از این تفاوت‌ها است، ادامه داد: عددی که در سقف بودجه برای این موضوع پیش‌بینی شده با آنچه در جداول آمده کاملاً متفاوت است و این موضوع موجب شده عملاً امکان طرح پیشنهادات درباره جداول وجود نداشته باشد. این موضوع درباره فروش محصولات فرعی گاز مانند اتان، پروپان و گاز مایع که دولت منابع آن را در تبصره ۸ دیده بود اما ما آن را حذف کردیم نیز دیده می‌شود به این معنا که دولت این موضوع را در جداول بر اساس آنچه در لایحه آمده بود تنظیم کرده است. همچنین این موضوع درباره فروش صادراتی فرآورده‌های نفتی نیز وجود دارد.

وی همچنین با اشاره به مسائل ارزی کشور افزود: به دلیل مسائلی که در موضوع رژیم صهیونیستی پیش آمد، جلسه‌ای که درباره این موضوع قرار بود برگزار شود به تعویق افتاد. ما نگران هستیم و روز گذشته نیز در کمیسیون اقتصادی مجلس با وزیر اقتصاد درباره سیاست‌های ارزی صحبت کردیم. اگر در همین مسیر حرکت کنیم و سیاست‌های بانک مرکزی ادامه داشته باشد نگرانی ما ماه‌های آینده از وضعیت کنونی بدتر می‌شود.

پورابراهیمی تصریح کرد: خواستار تشکیل جلسه فوق‌العاده برای این موضوع هستیم، مباحث ما کارشناسی است و پیشنهادهایی نیز داریم، با ادبیات عوامفریبانه نمی‌توان مسائل ارزی کشور را حل کرد. اخیراً متأسفانه اظهارنظرهایی مطرح شده حتی در این اظهارنظرها علیه وزارت اقتصاد نیز صحبت شده است.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر این نماینده گفت: بر اساس بند (ب) ماده ۱۸۲ درباره بررسی بودجه ما در مرحله دوم هستیم و در این مرحله به هیچ عنوان نمی‌توانیم احکام جدیدی را نه در کمیسیون تلفیق، نه در صحن و نه در پیشنهاد دولت به مجلس مطرح کنیم لذا این موضوعی که درباره LPG و مالیات گفته شده، حکم جدید است و در مرحله دوم امکان طرح حکم جدید نیست لذا کمیسیون تلفیق نمی‌تواند وارد این بحث شود. کما اینکه صحن در بررسی نمی‌تواند وارد این موضوع شود و اینکه در پیشنهاد دولت حکم جدید آمده، خلاف قانون است و قابل طرح نیست.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما میزان منابع و مصارف را مشخص کردیم و این موضوع به قانون تبدیل شد، افزود: دولت بر اساس ماده ۱۸۲ آیین‌نامه لایحه را به مجلس داد و مجلس نیز آن را تصویب کرد، شورای نگهبان نیز آن را تأیید کرد و مجلس قبل از عید بخش اول را به عنوان قانون ابلاغ کرده است و نه دولت و نه کمیسیون تلفیق و نه مجلس حق تغییر منابع و مصارف در کلان را ندارد اما جابه‌جایی بین جداول امکانپذیر است.

وی اضافه کرد: ما این موضوع را در بارگذاری هم انجام دادیم و این دقت صورت گرفته و سیستم این تغییرات را نمی‌پذیرد و کسی نمی‌تواند این تغییرات را بدهد. به دوستان کمیسیون تلفیق نیز این نکته را گفتم.

رئیس قوه مقننه تصریح کرد: شاید آنچه دولت فرستاده عمدتا جداول را بر اساس لایحه‌ای که فرستاده بود، تنظیم کرده که اکنون باید بر اساس اصلاحاتی که در مجلس انجام شده این کار صورت پذیرد که کمیسیون تلفیق به این موضوع رسیدگی می‌کند.

دکتر قالیباف همچنین درباره برگزاری جلسه فوق‌العاده درخصوص بررسی مسائل ارزی گفت: جلسه قبلی به تأخیر افتاد اما در هفته دیگر حتما این جلسه کارشناسی را برگزار می‌کنیم و در خدمت دوستان هستیم.

دیگر خبرها

  • بررسی مسائل و مشکلات کوی امام علی(ع) اراک
  • بررسی مسائل و مشکلات مرکز علم و فناوری خوی
  • بررسی مشکلات و مسائل مردم دستجرد با حضور منتخبان مجلس
  • برنامه «ماه‌ترین پلاس» از شبکه دو سیما
  • بررسی مسائل و مشکلات خانواده با «مشاور»
  • فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • سازمان سینمایی فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد
  • پورابراهیمی: ضرورت تشکیل جلسه فوق‌العاده برای بررسی مسائل ارزی/ قالیباف: این جلسه هفته آینده برگزار می‌شود
  • دارابی: چالش‌های جهان معاصر تهدیدی جدی برای میراث فرهنگی هستند!
  • چالش‌های رژیم صهیونیستی در تجاوز به ایران