Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد مدارس آمریکا تجهیزات لازم و کافی را در هنگام وقوع تیراندازی جمعی ندارند. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، بر اساس گزارش منتشر شده از سوی موسسه حسابرسی دولتی توماس دی ناپولی، مدارس آمریکا از لحاظ تجهیزات آمادگی لازم برای حفاظت از جان دانش آموزان در برابر تیراندازی‌های جمعی را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این گزارش می‎گوید محوطه‌های مدارس آمریکا مجهز به سیستم‌های هشدار معیوب بوده و همچنین برنامه‌های امنیتی مدارس قدیمی و به روز نیستند.       این موسسه اعلام کرد، در حالی که آموزش و پرورش شهر نیویورک برقراری امنیت مدارس را جدی گرفته است، اما همچنان شکاف‌هایی وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد. تمامی مدارس کوچک و بزرگ بایستی برای حفاظت از جان دانش آموزان و معلمان در برابر حوادث غیر قابل پیش بینی از هر اقدامی دست برندارند.
این موسسه عملکرد یک نمونه از ۲۵ مدارس دولتی که از قانون SAVE تبعیت کرده و در حدود ۲۰ سال از سال ۲۰۰۰ آن را به کار بسته مورد بررسی قرار داده است.     بیشتر بخوانید: بحران خشونت‌های ناشی از حمل سلاح گرم در آمریکا؛ تیراندازی‎هایی که جان هزاران نفر را گرفت   
در واقع این قانون مدارس آمریکا را مستلزم می‌کند تا برنامه‌های ایمنی سالانه را اول ماه سپتامبر درست قبل از شروع سال تحصیلی ارائه دهند.       این در حالی است که برخی از مدارس آمریکا برنامه‌ها را در زمان مقرر ارائه نداده و حتی پس از تحویل، گزارش‌ها پر از اشتباه است.
بر اساس این گزارش در یکی از برنامه‌های ارائه شده شماره تماس مدرسه نادرست وارد شده و همچنین اسامی کارکنانی که در گذشته در مدرسه فعالیت می‌کردند به عنوان اسامی پرسنل مشغول به کار نوشته شده است. در برخی از مدارس تجهیزات معیوب و شکسته شده گزارش شده است.
این تحقیق نشان می‌دهد که یک پنجم از مدارس مانور زلزله و تخلیه را انجام نداده و از میان ۲۵ مدرسه ۳ مورد از مدارس موفق به انجام مانور‌ها در زمان مقرر نشده اند.       به گزارش نیویورک پست، در سال ۲۰۱۲ یک دانش آموز اقدام به تیراندازی جمعی در مدرسه ابتدایی در منطقه نیوتون کرد که در پی این حادثه مرگبار ۲۶ نفر کشته شدند؛ در میان قربانیان ۲۰ کودک زیر ۸ سال وجود داشته است.
بر اساس گزارش‎ها، از سال ۲۰۱۳ در مدارس آمریکا دست کم ۴۵۶ مورد تیراندازی به ثبت رسیده که بر اثر آن ۱۸۰ نفر کشته و بیش از ۳۵۰ نفر زخمی شدند.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تیراندازی مدارس امریکا کشته زخمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۱۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«روس‌ها آمدند و ما رفتیم»؛ گزارش پالتیکو از شکست آمریکا در آفریقا

نشریه آمریکایی گزارش داد رهبران آفریقایی دیگر نمی‌خواهند شاهد تحمیل ارزش‌های به‌اصطلاح «دموکراتیک» غرب باشند و آمریکا در این مسئله به شکست سیاست‌های خود پی برده است.

به گزارش مشرق، رسانه آمریکایی پالتیکو گزارش داد مقامات ایالات متحده دریافته‌اند که اعمال فشار به «نیجر» و دیگر کشورهای جنگ‌زده آفریقا برای قطع ارتباط با مسکو و اتخاذ ارزش‌های غربی شکست خورده است.

با وجود تلاش‌های آمریکا، کشورهایی مانند مالی، چاد، جمهوری آفریقای مرکزی و لیبی برای تامین امنیت خود به روسیه روی آورده‌اند. حالا نیروها و پیمانکاران نظامی روسیه در آفریقا مستقر شده و با کم‌رنگ کردن نقش آمریکا، طرح خروج ۱۱۰۰ نظامی آمریکایی را در ماه‌های آتی رقم خواهند زد.

در این گزارش آمده است: «اجرای عملیات در کشوری که دولت آن روابط نظامی نزدیکی با روسیه دارد، مقامات آمریکایی را بسیار نگران می‌کند.»

ورود سربازان روس به نیجر در ماه میلادی جاری

شورای نظامی حاکم بر نیجر خواستار انحلال توافق‌های نظامی با آمریکا و خروج نظامیان این کشور از نیجر شده، اما هنوز تاریخ دقیقی برای خروج آمریکایی‌ها تعیین نشده است.

نشریه آمریکا با اشاره به پایگاه پهپادی آمریکا در نیجر که نقشی کلیدی در جمع‌آوری اطلاعات دارد، گزارش داد اگر نظامیان آمریکا از این کشور خارج شوند، دسترسی خود را به این پایگاه حیاتی از دست داده و در عملیات‌های خود در منطقه به مشکل خواهند خورد.

دو منبع آگاه که خواستند نامشان فاش نشود، به پالتیکو گفتند سردشدن روابط نیجر با آمریکا باعث شده تا کابینه «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در سیاست‌هایش در قبال متحدان خود در آفریقا بازنگری کند.

«کامرون هادسون» افسر اطلاعاتی سابق آمریکا در سازمان سیا که امور مربوط به آفریقا را بر عهده داشت، به پالتیکو گفت: «وقتی همه کشورها فرانسه را بیرون کردند، ما سعی کردیم نقش صلح‌بان را ایفا کنیم، با این امید که بتوانیم حضور خود را در آنجا مستحکم کنیم. روشن است که این طرح‌ها شکست خورد. ما خارج شدیم و روسیه آمده است.»

به گزارش پالتیکو، کشورهای آفریقایی از مداخله آمریکا در امور داخلی خود به تنگ آمده و دیگر نمی‌خواهند شاهد تحمیل ارزش‌های آمریکایی به سیاست‌های داخلی خود باشند. یک مقام آمریکایی ناشناس در این باره گفت: «بیشتر این کشورها نمی‌خواهند به آن‌ها امر و نهی شود. غرب از سال‌ها پیش به کشورهای آفریقایی شیوه حکمرانی را دیکته می‌کرد و آن‌ها حالا دارند می‌گویند که دیگر بس است.»

برخی رهبران آفریقایی از مداخله روسیه راضی هستند و می‌گویند مسکو بر خلاف واشنگتن، از عهده ارائه حمایت‌های سریع امنیتی برمی‌آید. بسیاری هم با درخواست آمریکا برای اجرای اصلاحات به‌اصطلاح «دموکراتیک» مخالفت کرده و می‌گویند غرب حق ندارد درباره دموکراسی برای آن‌ها سخنرانی کند، آن هم وقتی غربی‌ها در مورد متحدان خود در دیگر نقاط جهان چنین رویکردی نداشته و ارزش‌های «دموکراتیک» خود را نادیده می‌گیرند.

در گزارش پالتیکو آمده است: «این پس‌زدن‌ها در کشورهایی مانند نیجر برای مقامات آمریکایی مشکل‌ساز شده است؛ مقاماتی که سعی دارند راهی برای حفظ همکاری دیرینه واشنگتن با کشورهای سرشار از منابع بیابند.»

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • آمریکا: به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
  • صدور مجوز حمل سلاح برای معلمان مدارس در تنسی آمریکا
  • ناتوانی مردم آمریکا در پرداخت اقساط وام‌ها
  • «روس‌ها آمدند و ما رفتیم»؛ گزارش پالتیکو از شکست آمریکا در آفریقا
  • چه مردانی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند؟
  • انتقاد کوبا از گزارش ۲۰۲۳ آمریکا درباره حقوق بشر کشورها
  • تظاهرات‌ها در آمریکا در حمایت از ایران نگران‌کننده است
  • (ویدیو) هدف قرار گرفتن دو پایگاه آمریکایی در سوریه
  • هدف قرار گرفتن دو پایگاه آمریکایی در سوریه
  • دومین پایگاه آمریکا در سوریه طی کمتر از یک ساعت هدف قرار گرفت