Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@05:13:48 GMT

رمز سرخوردگی ترامپ

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۷۲۳۰۹

رمز سرخوردگی ترامپ

روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله‌ای، آورده است: درخواست عجولانه آمریکای ترامپ برای تشکیل اجلاس اضطراری شورای امنیت جهت بررسی فوری انفجار دو نفتکش در دریای عمان با نتایج معکوسی مواجه شد و نتوانست نظر اعضای شورای امنیت را جلب کند. روسیه رسماً اعلام کرد هنوز بسیار زود است که بدون هیچگونه تحقیقی عامل این حوادث را مشخص کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرانسه متحد اروپایی واشنگتن هم از دیدگاه مشابهی سخن گفت و تاکید کرد که اساساً فرصتی برای تحقیق و دستیابی به یک جمع‌بندی اطمینان بخش وجود ندارد و باید به تحقیقات بدون پیشداوری فرصت داد.


نکته جالب توجه آنکه مایک پمپئو در یک موضع‌گیری عجولانه تلاش کرد انگشت اتهام را به سوی ایران نشانه بگیرد و جالب‌تر آنکه «سوابق قبلی» را بعنوان شاهد مثال مطرح سازد درحالی که انفجار چهار کشتی در بندر فجیره نمی‌توانست کار ایران باشد. چرا که این بندر به‌شدت در میان حلقه‌های امنیتی بسیار دقیق محافظت می‌شود. بعلاوه پس از ناکامی آمریکا در شورای امنیت هم ترامپ وارد صحنه شد و انگشت اتهام را به سوی ایران گرفت. همچنین سرپرست پنتاگون، وزارت دفاع آمریکا ناشیانه فاش کرد آمریکا سرگرم ایجاد اجماع جهانی علیه ایران است!


تصادفی نیست که سریعاً رژیم فاسد عربی و انگلیس که اکنون دولتی ندارد و برخی رژیم‌های مفلوک دست چندم علیه ایران موضع گرفتند و تصریح کردند از موضع آمریکا حمایت می‌کنند. ترامپ همین اشتباه را در حمله خمپاره‌ای مشکوک به منطقه سبز بغداد هم عیناً مرتکب شده و حتی به تهدیدات شدیدی علیه ایران پرداخت ولی ساعتی بعد مجبور شد حرف خود را پس بگیرد و آنرا طوری رفع و رجوع کند که بوی جنگ ندهد.


واقعیت اینست که در هفته‌های اخیر صهیونیست‌ها و برخی رژیم‌های فاسد عربی ازجمله عربستان و امارات اصرار داشته و دارند که به نحوی ایران و آمریکا را رو در روی یکدیگر قرار دهند و فضا را تعمداً بحرانی جلوه دهند و بر تنش‌ها بیفزایند. این نکته مهمی است که چگونه ممکن است ایران میزبان نخست‌وزیر ژاپن باشد ولی به‌طور همزمان به دو کشتی ژاپنی حمله کند؟ به‌راستی چه نفعی برای ایران در این حمله یا هر حمله دیگری به نفتکش‌ها متصور است که تا این اندازه بر روی آن تبلیغات رسانه‌ای می‌شود و با شتاب جنون‌آمیزی حتی قبل از آنکه فرصتی برای تحقیق باشد، انگشت اتهام را به سمت و سوی ایران نشانه‌گیری می‌کنند؟


صهیونیست‌ها و ژریم‌های فاسد عربی مرتباً تلاش کرده‌اند زمینه‌ای برای درگیری ایران و آمریکا فراهم سازند و برای آنها بسیار تلخ است که منطقه به سمت و سوی کاهش تنش‌ها و تشنج به پیش برود.‌دار و دسته ترامپ هم با رفتار شتاب‌زده و بی‌منطق خود نشان داده‌اند که به‌راحتی فریب می‌خورند و چه راحت از ایران‌هراسی استقبال می‌کنند. به‌راستی اگر دلایل و مدارک ارجاعی آمریکا به شورای امنیت در آنجا خریداری نداشت و پذیرفته نشد، چگونه ممکن است در خارج شورای امنیت مبنای تشکیل اجماع جهانی علیه ایران قرار گیرد. یک احتمال دیگر هم وجود دارد و آن اینکه ترامپ امیدوار بود ارائه شماره تلفن و ارسال پیام، فرصتی برای ازسرگیری مذاکره پدید آید. اما رفتار به‌شدت غیرمنطقی وی تمامی زمینه‌ها را از میان برد. او ملت بزرگ ایران را تروریست نامید و به همه ملت اهانت کرد ولی به‌طور همزمان ادعا داشت که این تحریم‌های حداکثری را به نفع مردم ایران برقرار کرده است!


خشم ترامپ و اطرافیانش از اینست که چرا جمهوری اسلامی ایران در منطقه نفوذ کلام دارد؟ موضوع مهمتر شکست سنگین طرح‌های شوم آمریکا و متحدانش در ایجاد – تجهیز – آموزش و هدایت شبکه‌های تروریستی در منطقه بود که آنها هرگز تصور شکست آنها را نمی‌کردند. باید پرسید کشوری که «مادر تروریسم‌» است و کشوری که تروریست‌ها را تیمار می‌کند و کشوری که به هلی‌برد، تجهیز و سازماندهی تروریست‌ها پرداخته، عامل ناامنی و بی‌ثباتی منطقه است یا کشوری که به درخواست رسمی عراق و سوریه برای مقابله جدی و نفس‌گیر با تروریست‌ها وارد عمل شده و آنها را تارومار کرده است؟ آمریکا هرگز از تحریف واقعیت‌ها سودی عایدش نخواهد شد. آمریکا و اذنابش نمی‌توانند با این بازی‌های رسوا بر واقعیت‌های عینی و ملموس منطقه سرپوش بگذارند و آنها را وارونه جلوه دهند. ترامپ همان کسی است که در مناظرات انتخاباتی اعتراف کرد داعش را آمریکا به وجود آورده است. ترامپ به دروغ در فکر خروج نیروهای آمریکایی از سوریه بود ولی عملاً به تقویت آنها پرداخت. اینهمه فریبکاری از خاطر ملت‌ها محو نمی‌شود.
حمایت وحشیانه بمباران گسترده مرکز تجمع نظامیان سوری و عراقی و همچنین محل استقرار حشدالشعبی که تروریست‌های داعش را همگی محاصره کرده بودند ولی توسط نظامیان آمریکایی همگی به شهادت رسیدند، چگونه قابل فراموش کردن است؟


ترامپ تلاش نکند آمریکا را با این کارنامه سیاه، طرفدار و مدافع صلح و امنیت و ثبات در منطقه معرفی کند. نظامیان آمریکایی اعتراف کرده‌اند که بر روی قتل شهروندان عابر عراقی با یکدیگر شرط‌بندی می‌کرده‌اند ولی نهایتاً تبرئه شده‌اند. ترامپ چنین ارتش انسان‌ستیزی را ناجی بشریت معرفی نکند که بسیار تمسخرآمیز است. نه نظامیان آمریکایی کارنامه موجهی دارند و نه صهیونیست‌ها و رژیم‌های فاسد عربی از تلاش برای درگیر ساختن ایران و آمریکا منصرف شده‌اند. درک این مطلب حتی برای ترامپ چندان سخت است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: واشنگتن ایران ژاپن دولت ترامپ جمهوری اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۲۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردید درباره ادامه کمک به اوکراین در صورت پیروزی ترامپ

یک سناتور آمریکایی اظهار کرد اگر ترامپ بار دیگر به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود، او نمی‌تواند ادامه کمک‌ها به اوکراین را تضمین کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سناتور جمهوری خواه دن سالیوان از ایالت آلاسکا اظهار کرد او نمی تواند ادامه کمک رسانی به اوکراین را تضمین کند اگر ترامپ بار دیگر در ماه نوامبر به عنوان رئیس جمهور کشور انتخاب شود.

وی در مصاحبه با شبکه سی بی اس در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا او می تواند تضمین کند که آمریکا همچنان در کنار اوکراین می ماند اگر ترامپ بار دیگر به کاخ سفید بازگردد؟ گفت: من نمی توانم هیچ چیزی را تضمین کنم اما به راستی خوب است که رئیس جمهور زلنسکی نگاهی به افغانستان بیاندازد زیرا این کشور چیزهای زیادی را از دست داد.

اشاره سالیوان به اظهارات اخیر ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین پس از تصویب بودجه کمکی حدود 61 میلیارد دلاری در کنگره آمریکا برای این کشور در مقابله با روسیه است. زلنسکی پس از تصویب این بودجه گفته بود: اختصاص بودجه برای کمک به اوکراین، نشان می دهد که کشورش افغانستان دوم نیست و آمریکا در کنار اوکراین ایستاده است.

سالیوان ادامه داد من فکر می کنم ما باید به شرایط اوکراین نگاه کنیم. من قویا معتقدم به دلیل ضعف دولت بایدن، آنها هر ساله هزینه های دفاعی را در بودجه کشور کاهش دادند. سیاست های انرژی آنها نیز منعکس کننده ضعف آنهاست و خروج ناشیانه آمریکا از افغانستان، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه را به حمله به اوکراین، تشویق کرد.

این در حالی است که مجلس نمایندگان با 311 رای موافق و 112 رای مخالف در نهایت کمک 60.84 میلیارد دلاری به اوکراین را تصویب کرد.

این لایحه اکنون به مجلس سنا که تحت کنترل دموکرات‌ها است فرستاده خواهد شد و به احتمال زیاد در آنجا مورد تایید متحدان دولت جو بایدن قرار خواهد گرفت.

این طرح ماه‌هاست به دلیل مخالفت شدید برخی قانون‌گذاران جمهوری‌خواه در کنگره بلاتکلیف مانده بود.

این کمک‌ها به معنی تامین مهمات توپخانه و موشک‌های دفاع هوایی خواهد بود. دولت کی‌یف، که به شدت به این کمک‌ها نیاز دارد، بارها از کنگره آمریکا خواسته آن را تصویب کند چرا که این کمک‌ها را مسئله مرگ و زندگی برای اوکراین اعلام کرده است.

همچنین مجلس نمایندگان آمریکا کمک 26.38 میلیارد دلاری به رژیم صهیونیستی را با 366 رای موافقت در مقابل 58 رای مخالف به تصویب رساند. علاوه بر این، 8 میلیارد دلار برای کشورهای دوست و متحد آمریکا در حوزه هند-اقیانوس آرام شامل تایوان، و مبلغی نیز برای کمک های بشردوستانه برای غیرنظامیان غزه و دیگر مناطق درگیر جنگ اختصاص داده شد. همچنین قوانینی مربوط به امنیت ملی آمریکا از جمله ممنوعیت احتمالی شبکه اجتماعی تیک تاک، تصویب شد.

در همین حال سناتور جمهوری خواه ران جانسون از ایالت ویسکانسین، مجلس نمایندگان آمریکا را به دلیل تصویب لوایح کمک های خارجی مورد انتقاد قرار داد و گفت: کنگره پولی را برای این لوایح اختصاص داده که ما نداریم.

وی در جریان یک مصاحبه افزود: آمریکا به جای ارسال کمک های خارجی به کشورهای دیگر باید بر تضمین امنیت مرزهای خود تمرکز کند.

این در حالی است که دونالد ترامپ نیز در ماه های اخیر درباره ارسال کمک ها به اوکراین ابراز تردید کرده  و اظهار داشته که حمایت از اوکراین منافع حیاتی آمریکایی ها نیست. با این حال ترامپ در دیدار با مایک جانسون رئیس مجلس نمایندگان موافقت خود را با اعطای کمک ها به اوکراین به صورت وام، اعلام کرده است.

پیشتازی اندک ترامپ نسبت به بایدن در جدیدترین نظرسنجیپیامد تردید نسبت به یکی از متهمان پرونده 6 ژانویه برای ترامپبهبود دیدگاه‌ها نسبت به ریاست جمهوری ترامپ در آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سناریوی زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • سناریو زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • طرح سرویس مخفی آمریکا برای محافظت از ترامپ در صورت زندانی شدن
  • کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی است
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • ترامپ اوکراین را بخشی از روسیه می‌داند
  • آکسیوس: دیدار ترامپ و رئیس‌جمهور آرژانتین، کاخ سفید را خشمگین کرد
  • تردید درباره ادامه کمک به اوکراین در صورت پیروزی ترامپ