Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل سیاسی گفت: رئیس جمهور آمریکا سیاست درستی را در خصوص ایران دنبال نمی کند و همواره در گفتمان و رفتار آمریکایی ها را در تضاد جدی با ایران می بینیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدحسن آصفری، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با راه آرمان؛ با اشاره به دیدار مقام معظم رهبری با نخست وزیر ژاپن گفت: با نگاه با سوابق گذشته ارتباط ایران با ژاپن مشاهده می کنیم این دو دولت روابط خوب و تعامل سازنده بدون دخالت داخلی در امور یکدیگر دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دیدار شینزو آبه و سفر او به ایران پس از گذشت چهل سال از پیروزی انقلاب اسلامی برای اولین بار شکل گرفته است و لذا از جهات مختلف دارای اهمیت است.

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به ملاقات ترامپ با نخست وزیر ژاپن پیش از سفر او به ایران اظهار کرد: رئیس جمهور آمریکا سیاست درستی را در خصوص ایران دنبال نمی کند و همواره در گفتمان و رفتار آمریکایی ها را در تضاد جدی با ایران می بینیم؛ به این صورت که از یک سو دولت آمریکا صحبت از مذاکره با ایران می زند و از سوی دیگر در هر زمان سیاست های فشار خود را علیه کشورمان افزایش می دهد.

آصفری افزود: آمریکایی ها از ابتدای پیروزی شکوهند انقلاب اسلامی ایران سعی داشتند تا مشکلاتی را برای ما ایجاد کنند؛ از حمایت از رژیم طاغوت و ایستادگی در مقابل ملت ایران تا بلوکه کردن اموال و پول های ایران در بانک های آمریکایی، سرنگونی هواپیما مسافربری و حمایت از جریان منافقین مجاهدین خلق که همه این موارد نشان از سیاست خصمانه آمریکا علیه ایران دارد.

وی بیان کرد: پیش از حضور آبه در ایران؛ روسای جمهور قبلی آمریکا نیز از طرق مختلف سعی در ارتباط با کشورمان بوده اند و در این راستا با اعمال فشار، دخالت در امور داخلی و محکوم کردن کشور در مجامع بین المللی اقداماتی را انجام می دادند.

این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه این اقدامات نشان از رفتار دو گانه آمریکا دارد که نمی توان به سادگی از کنار آن عبور کرد، تصریح کرد: دیدار رهبر معظم انقلاب با شینزو آبه در حالی انجام شد که رئیس جمهور آمریکا پیام مذاکره مستقیم با ایران را مطرح می کند.

آصفری افزود: این در حالی است که ترامپ و دولت او نسبت به تعهدات خود در برجام هیچ اقدامی را انجام ندادند و از اعمال فشار و دخالت در امرو داخلی کشورمان کوتاه نمی آیند و رئیس جمهور آمریکا پس از سفر خود به ژاپن تحریم ها را علیه جمهوری اسلامی ایران تشدید می کند.

وی با تأکید بر اینکه اقدامات رئیس جمهور آمریکا در سال هایی است که زنگ انتخابات به صدا در آمده است، گفت: سطح اقبال عمومی ترامپ در بین ملت آمریکا کاهش یافته است و او تحت فشار از ناحیه سیاستمداران، سناتورها، نخبگان و فرهیختگان آمریکایی است.

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به فضاحت وزرای آمریکایی در جاسوسی دولت روسیه گفت: ترامپ برای کاهش فشاری که از ناحیه کنگره آمریکا برای سیاست های یک جانبه گرایانه انجام می گیرد؛ فرار رو به جلو را اتخاذ کرده است تا اذهان عمومی را نسبت به این موضوع منحرف کند.

آصفری ادامه داد: اقدامات رئیس جمهور آمریکا به منظور این است که برگ برنده ای را برای انتخابات داشته باشد که او توانسته با ایران مذاکره کنند و دولت های دیگر نتوانسته اند؛ چرا که ارتباط با ایران برای سیاستمداران آمریکایی امتیازی ویژه است.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران با زور، فشار و تهدید حاضر به مذاکره با آمریکا نیست، عنوان کرد: ایران دارای تمدن کهن هزاران ساله و اهل گفتگو و مذاکره است؛ گفتگویی که طرف مقابل از جایگاه زور قدرت نمایی نخواهد وارد مذاکره شود بلکه از جایگاهی که عقلانیت، منطق و اصول مذاکره را رعایت کند.

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به مذاکرات مختلف با آمریکا اظهارکرد: آخرین مورد مذاکره با این دولت در خصوص برجام بود اما شاهد بودیم که به تعهدات خود عمل نکردند؛ چگونه می توان بار دیگر به این دولت اعتماد کرد و با انها وارد مذاکره شد؟

آصفری در پایان خاطر نشان کرد: آمریکایی ها ابتدا باید تکلیف خود را نسبت به برجام، اموال بلوکه شده ایران، وضعیتشان نسبت به سازمان منافقین روشن کنند و بعد صحبت از مذاکره داشته باشند؛ البته به شرطی که اصول مذاکره در آن رعایت شود.

انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۲۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای بولتون: پوتین برای آتش‌بس با اوکراین منتظر نتیجه انتخابات آمریکا است

هفته نامه نیوزویک نوشت: سفیر اسبق آمریکا در سازمان ملل متحد که هم چنین به عنوان مشاور امنیت ملی بین سال‌های ۲۰۱۸ تا ۲۰۱۹ در دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین آمریکاخدمت کرده، در گفت‌وگوی تلفنی با این رسانه دیدگاه خود را درباره مسیر احتمالی پایان جنگ اوکراین مطرح کرد.

وی پیش بینی کرد که نیرو‌های روسیه در ماه‌های بعد از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که احتمالا صحنه رقابت بین دونالد ترامپ جمهوری خواه و جو بایدن رئیس جمهور دموکرات آمریکا خواهد بود، به جنگ ادامه دهند.

این سیاستمدار آمریکایی در این گفتگو هر گونه تهدید روسیه برای استفاده از سلاح‌های هسته‌ای را «بلوف» خواند و گفت بعید می‌دانم در این مقطع، استفاده روسیه از سلاح‌های هسته‌ای جدی باشد.

بولتون خطر واقعی را فقدان مهمات کافی در اوکراین و بن بست در این جنگ توصیف و اذعان کرد که اکنون نیرو‌های روسیه پیشرفت بیشتری داشته اند و این امر در مذاکرات، پوتین را در موضعی قوی قرار می‌دهد.

این مقام آمریکایی گفت: پوتین ممکن است منتظر نتایج انتخابات نوامبر و شخص پیروز در انتخابات بماند. اگر ترامپ نامزد جمهوری‌خواهان پیروز این انتخابات شود، از آنجایی که فکر می‌کنم پوتین بر این باور است که می‌تواند معامله بهتری با او داشته باشد، ممکن است خواستار آتش بس شود.

وی مدعی شد که اوکراینی‌ها کار برجسته‌ای را در غرق کردن کشتی‌های روسی در دریای سیاه انجام داده اند و این نشان داد که توان دفاع دریایی روسیه ضعیف است، اما آزمون واقعی در جبهه زمینی جنگ است. در این جبهه اوکراین بیشتر در موضع دفاعی قرار داشته است.

بولتون در پاسخ به این پرسش که آیا پایان جنگ را در آینده نزدیک می‌بیند یا خیر، گفت امیدوار نیست آتش بس قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برقرار شود.

مشاور پیشین امنیت ملی آمریکا درباره کمک بیشتر واشنگتن به اوکراین و مشارکت این کشور در این جنگ از اعضای کنگره خواست به عنوان اولین گام، بسته کمک به اوکراین را هر چه سریع‌تر امضا کنند.

این مقام آمریکایی با این حال گفت بعید می‌داند که موضوع کمک به اوکراین در صورت پیروزی بایدن یا ترامپ در انتخابات نوامبر تغییر کند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ادعای بولتون: پوتین منتظر نتیجه انتخابات آمریکا است
  • «بازگرداندن آمریکا» به سبک بایدن
  • ادعای بولتون: پوتین برای آتش‌بس با اوکراین منتظر نتیجه انتخابات آمریکا است
  • معاریو: نتانیاهو همانند یک کودک پرخاشگر رفتار می‌کند
  • پوتین برای آتش‌بس با اوکراین منتظر نتیجه انتخابات آمریکا است
  • عاقبت کسی که برای هموطنانش از ترامپ درخواست تحریم کرد+عکس
  • آخرین پیش‌بینی‌ها درباره انتخابات آمریکا
  • چه بر سر سیاست بایدن در قبال ایران آمده؟ / واشنگتن دیگر باید با تهران به عنوان یک قدرت هسته‌ای رفتار کند
  • پیشنهادی برای احیای برجام از طریق پوتین به ترامپ داده شد (فیلم)
  • آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران، یمن و لبنان وضع کرد