Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@09:22:46 GMT

۵۶۴ کیلومتر سامانه نوین آبیاری در سربیشه اجرا شد

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۷۲۷۷۸

۵۶۴ کیلومتر سامانه نوین آبیاری در سربیشه اجرا شد

مریم جوادی بایگی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این مقدار ۱۶۹ کیلومتر سیستم آبیاری تحت فشار با کمک بلاعوض ۲۲ میلیارد و ۳۸ میلیون ریال و ۳۹۵ کیلومتر آبیاری کم فشار با کمک بلاعوض ۲۲ میلیارد و ۹۲۰ میلیون ریال اجرا شد.

وی اضافه کرد: در مجموع با اجرای این طرح‌ها سالانه ۲ میلیارد و ۴۸۴ میلیون مترمکعب در مصرف آب بخش کشاورزی شهرستان صرفه جویی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جواد بایگی با بیان اینکه از ابتدای سال ۹۷ تاکنون یکهزار و ۵۲ مترمکعب استخر ذخیره آب کشاورزی با کمک بلاعوض ۸۴۱ میلیون ریال احداث شده است، افزود: همچنین در این مدت یکهزار و ۵۳۶ متر کانال کشاورزی با کمک بلاعوض یک میلیارد و ۸۹۵ میلیون ریال در سربیشه احداث شد.

وی عنوان کرد: از محل اعتبارات سال گذشته ۱۱ رشته قنات با پرداخت ۶ میلیارد و ۶۳۲ میلیون ریال کمک بلاعوض در شهرستان احیا و مرمت شد، همچنین چهار رشته قنات در روستاهای شیرگ آقا، باغستان و میانکوه نیز بازگشایی شد.

مدیر جهاد کشاورزی سربیشه بیان کرد: سربیشه با دارا بودن واحد مرغ تخم گذار ۲۴۰ هزار قطعه‌ای نخستین تولید کننده تخم مرغ استان است و سالانه در این شهرستان سه هزار و ۶۰۰ تن تخم مرغ تولید می‌شود.

جوادی بایگی ادامه داد: این شهرستان با تولید سالانه ۶ هزار و ۵۸ تن سومین تولیدکننده گوشت سفید استان است.

وی با اشاره به اینکه سربیشه با سطح زیرکشت ۸۵ هکتار نخستن تولید کننده گل محمدی در استان است، اضافه کرد: سال گذشته سطح زیرکشت این محصول ۳۰ هکتار توسعه یافت، همچنین در این مدت توسعه گیاهان دارویی نیز در سطح ۶۰ هکتار انجام شد.

جوادی بایگی عنوان کرد: امسال کشت نشایی محصولات مختلف در سطح ۳۵ هکتار انجام شد که نسبت به سال ۹۷ بیش از هفت برابر افزایش یافته است.

وی در خصوص جذب تسهیلات از محل منابع مختلف هم گفت: سال گذشته از محل تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری ۳۹ طرح به مبلغ ۱۱۴ میلیارد ریال، از محل صندوق توسعه ملی ۴۳ طرح به مبلغ ۱۷ میلیارد ریال و از محل طرح‌های مشاغل خانگی مستقل و پشتیبان ۱۲ طرح به مبلغ ۲ میلیارد ریال طرح اجرا شد.

مدیر جهادکشاورزی سربیشه افزود: همچنین سال گذشته ۹۰ میلیارد ریال تسهیلات جبران خسارت سیل در شهرستان جذب و پرداخت شد.

جوادی بایگی عنوان کرد: پارسال سه صندوق خرد زنان روستایی در شهرستان راه اندازی شده است و برای بیش از ۹۰ نفر در بخش کشاورزی شغل ایجاد شد.

وی اظهار داشت: در هفته جهاد کشاورزی امسال نیز ۲۱ طرح در بخش کشاورزی با اعتبار ۱۸ میلیارد و ۵۲۴ میلیون ریال به بهره برداری خواهد رسید که ۸۱۰ نفر از مزایای آن برخوردار و اشتغال ۲۶۶ نفر تثبیت خواهد شد.

۷۵۵۶ * ۶۰۵۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سامانه آبیاری نوین کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۲۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت گسترده سیلاب به کشاورزیِ جنوب سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، بارش شدید باران در اواخر سال گذشته و ابتدای سال نو کشاورزان جنوب سیستان و بلوچستان را غافلگیر کرد و کشت و کار آنها را با خود برد.
رئیس شورای اسلامی زرآباد می‌گوید: در سیل ابتدای امسال بارش ۴۰۹ میلی‌متری باران، هفت هزار و ۱۶۰ میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی شهرستان وارد کرده است.
نهنگی گفت: بیش از ۱۲۰ کیلومتر جاده بین مزارع کشاورزی در شهرستان زرآباد تخریب شده و امکان تردد نیست.
وی می‌افزاید: جاده دسترسی به اراضی کشاورزی خیلی ضروری است، چون اگر آب به محصول نرسد و رسوب برداشته نشود کشاورزی اندک بجا مانده نیز از بین می‌رود.
وی همچنین خبر از تخریب ۶۰۰ حلقه چاه کشاورزی و موتور پمپ می‌دهد.
همچنین مدیر جهادکشاورزی قصرقند گفت: براساس برآورد اولیه بارندگی و سیلاب اخیر در فروردین ماه سالجاری بیش از ۲ هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال به تاسیسات و زیربنا‌های بخش کشاورزی، باغات و مزارع، قنوات و بند سار‌های این شهرستان خسارت وارد کرد.
رئیسی افزود: سیلاب به بیش از ۲ هزار هکتار اراضی آبی و دیم زیر کشت محصولات زراعی و باغی مختلف، ۹۶ رشته قنات، ۶۵۰ هزار متر مکعب بندسار‌های دیمی، ۱۱۰ حلقه چاه آب کشاورزی، ۲۳ کیلومتر لوله انتقال آب کشاورزی، ۲۰ کیلومتر کانال آبیاری، ۳۲۰ کلنی زنبور عسل و ۳۰ واحد دامداری روستایی صدمات جدی وارد کرده است.

بارش‌های دو ماه گذشته جنوب سیستان و بلوچستان در نیم قرن اخیر بی سابقه بوده و و اعزام ماشین آلات راه‌سازی و تانکر آبرسانی اولویت این مناطق است.

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین
  • ۶۰ کیلومتر کانال آبیاری دشت قزوین لایروبی شد
  • طرح ملی زراعت چوب در لالی اجرا شد
  • اجرای آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در تاکستان‌های شیروان
  • لایروبی بیش از نیمی از انهار کشاورزی شهرستان رشت
  • پاکسازی محیط زیست از زباله در سربیشه
  • خسارت گسترده سیلاب به کشاورزیِ جنوب سیستان و بلوچستان
  • پرداخت ۵۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات غیرحضوری ازطریق سامانه «آسان» بانک کشاورزی
  • بازگشت ۲ هکتار از اراضی کشاورزی بویین زهرا به چرخه تولید
  • پرداخت 55 هزار میلیارد ریال تسهیلات غیرحضوری ازطریق سامانه «آسان» بانک کشاورزی