Web Analytics Made Easy - Statcounter

آسوشیتدپرس بامداد یکشنبه با اعلام این خبر افزود که قدرت های اروپایی می خواهند این تحریم را علیه نیکلاس مادورو رئیس جمهوری ونزوئلا و چندین مقام ارشد دولت او اعمال کنند، اما به دلیل در جریان بودن مذاکرات میان دولت و مخالفان برسر زمان اعمال آن اختلاف دارند.

به گفته دیپلمات های اروپایی و منابع آگاه در مخالفان دولت مادورو، آلمان، اسپانیا، انگلیس، فرانسه و هلند پنج کشوری که در حال بررسی محدودیت های مالی و مسافرتی هستند تا آن را به شورای اروپایی تسلیم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از اختلاف های اروپایی ها این است که کدام مقام های تحریم شوند، اما آنطور که آسوشیتدپرس در تارنمای خود نوشته، اجماع روی مقام های ارتش و قوه قضائیه ونزوئلا است که در دستگیری مخالفان دولت نقش داشته اند.

ولادیمیر پادرینو وزیر دفاع، خورخه رودریگز وزیر ارتباطات و فرستاده مادورو به مذاکرات نروژ و خورخه مارکز رئیس شرکت ارتباطاتی که در قطع دو شبکه بین المللی اسپانیایی و انگلیسی در ونزوئلا نقش داشت، در میان مقام هایی هستند که اروپایی ها پیرامون تحریم آنها به توافق رسیده اند.

تاکنون دو دور مذاکرات میان نمایندگان دولت مادورو و مخالفان به سرکردگی خوان گوایدو در نروژ انجام شده، اما به گفته سه دیپلمات، مخالفان هنوز برای برگزاری دور سوم مذاکرات که برای هفته آینده در جزیره باربادوس برنامه ریزی شده، موافقت خود را اعلام نکرده اند.

گوایدو گفته است تا زمانی که مادورو آمادگی خود را برای برگزاری انتخابات زودهنگام اعلام نکند، در مذاکرات حل بحران ونزوئلا شرکت نخواهد کرد.

آمریکا دو سال پیش شخص مادورو را تحریم کرد و از آن زمان تاکنون ۱۰۰ نفر دیگر از مقام های دولت ونزوئلا را به این فهرست افزوده است. این در حالی است که اتحادیه اروپا به نگرانی از تاثیرگذاری منفی بر مذاکرات حل بحران، در اعمال تحریم علیه ونزوئلا تعجیل نکرده است.

گوایدو پس از مراسم تحلیف مادورو برای آغاز دومین دوره ریاست جمهوری اش، وی را غاصب قدرت و خود را رئیس جمهوری قانونی ونزوئلا خواند.

آمریکا بلافاصله پس از اعلام گوایدو وی را به عنوان رئیس جمهوری ونزوئلا به رسمیت شناخت و برخی کشورهای آمریکای شمالی و جنوبی و اروپا از واشنگتن در این موضوع تبعیت کردند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۲۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن درباره تحریم نفت ایران تصمیم جدید گرفت؟

دولت بایدن تمایلی به تشدید تحریم‌ها علیه صادرات نفت ایران ندارد و دلیل آن نگرانی نسبت به بالا رفتن قیمت نفت و عصبانی کردن چین به عنوان بزرگترین خریدار نفت ایران است.

به گزارش تسنیم، پاسخ موشکی و پهپادی ایران به رژیم صهیونیستی احتمالاً باعث نمی‌شود دولت بایدن تحریم‌های شدیدتری علیه صادرات نفت این کشور وضع کند و دلیل آن نگرانی نسبت به بالا رفتن قیمت نفت و عصبانی کردن چین به عنوان بزرگترین خریدار نفت ایران است.

بلافاصله پس از پاسخ موشکی ایران به رژیم صهیونیستی به خاطر حمله این رژیم به سفارتخانه ایران در دمشق، نمایندگان جمهوری‌خواه آمریکا بایدن را متهم به شکست در اجرای تحریم‌های موجود علیه ایران کرده و اعلام کردند تحریم‌ها علیه این کشور باید تشدید شود.

استیو اسکالیس از نمایندگان جمهوری‌خواه آمریکا گفت: دولت این کشور فروش نفت را برای ایران آسان‌تر کرده و باعث درآمدزایی ایران جهت فعالیت‌های این کشور شده است.

فشار سیاسی برای تنبیه کردن ایران تبدیل به یک مشکل بزرگ برای دولت آمریکا شده است. آمریکا چطور می‌تواند مانع تشدید درگیری‌های در خاورمیانه بدون بالا رفتن قیمت نفت و عصبانی کردن چین به عنوان بزرگترین خریدار نفت ایران شود؟

واشنگتن ماه‌هاست اعلام می‌کند اصلی‌ترین هدف آن ممانعت از تبدیل شدن جنگ بین رژیم صهیونیستی و غزه به یک جنگ منطقه‌ای و در حاشیه نگه داشتن تهران است.

مجلس نمایندگان آمریکا در روز دوشنبه لایحه‌ای وضع کرد با عنوان قانون تحریم‌های انرژی ایران و چین. طبق این لایحه تحریم‌ها علیه ایران گسترش می‌یابد و گزارش‌های سالانه‌ای باید برای مشخص شدن مداخله موسسات مالی چین در نقل و انتقال نفت ایران ارائه شود. بدین ترتیب هیچ موسسه مالی در آمریکا نمی‌تواند برای هیچ نهاد چینی درگیر معامله نفت ایران حساب باز کند.

البته وضعیت این لایحه در سنا که تحت کنترل دموکرات‌های حامی بایدن قرار دارد مشخص نیست. دولت بایدن مخالف بالا رفتن قیمت نفت است.

بسیاری از تحلیلگران منطقه‌ای عقیده دارند دولت بایدن اقدام قابل توجهی جهت تشدید تحریم‌های فعلی علیه صادرات نفت ایران انجام نمی‌دهد.

اسکات مدل، رئیس گروه راپیدان انرژی عقیده دارد حتی اگر این لایحه تصویب شود، دولت بایدن تلاش معناداری برای اجرای تحریم‌های فعلی یا اعمال تحریم‌های جدید جهت محدود کردن صادرات نفت ایران نخواهد کرد.

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در ۲۰۱۸ پس از خارج شدن از قرارداد هسته‌ای ایران، تحریم‌های جدیدی علیه صنعت نفت این کشور وضع کرد و دولت بایدن تلاش کرد با تحریم شرکت‌هایی در چین، امارات و مناطق دیگر مانع دور زدن این تحریم‌ها شود.

با وجود این تلاش‌ها، راپیدان تخمین می‌زند صادرات نفت ایران بدون محاسبه میعانات گازی به ۱.۶ تا ۱.۸ میلیون بشکه در روز رسیده باشد که نزدیک به ۲ میلیون بشکه صادر شده قبل از اعمال تحریم‌هاست.

یکی از دلایل مخالفت بایدن برای محدود کردن صادرات نفت ایران تاثیر احتمالی آن بر قیمت بنزین است. قیمت نفت و در نهایت قیمت بنزین یک عامل حیاتی در آستانه انتخابات آمریکاست.

تشدید تحریم‌ها علیه ایران همچنین رابطه بین آمریکا و چین را خراب می‌کند. تقریبا تمام نفتی که از سوی ایران وارد چین می‌شود با مبدا مالزی یا سایر کشور‌های خاورمیانه ثبت شده و توسط ناوگانی از نفتکش‌های قدیمی‌تر که فرستنده‌های خود را هنگام بارگیری در بنادر ایران خاموش می‌کنند، منتقل می‌شود.

اطلاعات ردیابی نفتکش‌های شرکت ورتکسا نشان می‌دهد چین ۵۵.۶ میلیون تن معادل ۱.۱۱ میلیون بشکه در روز نفت ایران را در سال گذشته میلادی خریداری کرده است. این رقم معادل ۹۰ درصد از صادرات نفت ایران و ۱۰ درصد از واردات نفت چین است.

دیگر خبرها

  • آمریکا معافیت ونزوئلا از تحریم‌های نفت و گاز را تمدید نخواهد کرد
  • آمریکا به بهانه حمایت از مخالفان مادورو تحریم‌های نفتی ونزوئلا را تمدید می‌کند
  • بایدن درباره تحریم نفت ایران تصمیم جدید گرفت؟
  • دیدنی های امروز؛ از سیل دوبی تا آتشفشان ایسلند
  • رویارویی حامیان و مخالفان رژیم صهیونیستی در مجلس انگلیس
  • مادورو دفاتر دیپلماتیک ونزوئلا در اکوادور را تعطیل کرد
  • درخواست کوبا از واشنگتن برای کاهش تحریم‌ها
  • هشدار مادورو درباره جنگ افروزی رژیم صهیونیستی در منطقه
  • هشدار مادورو نسبت به ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران
  • هشدار مادورو نسبت به ماجراجویی جدید «نتانیاهو دیوانه» علیه ایران