Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون انرژی مجلس با تاکید بر اینکه توسعه ظرفیت پالایشگاهی و پتروپالایشگاه‌ها ازجمله راهکار‌های مقابله با تحریم‌های نفتی محسوب می‌شود، گفت: تحریم‌های آمریکا را می‌توان با رفتن به سمت تولید فراورده‌های نفتی بی اثر کرد. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، غلامرضا شرفی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی  درخصوص پتروپالایشگاه‌ها به عنوان ابزاری جهت مقابله با تحریم‌های نفتی گفت: افزایش حجم تولید و تکمیل زنجیره ارزش یعنی تولید فرآورده‌های نفتی ازجمله مهم‌ترین مولفه‌های هستند که کشور‌های دارای منابع نفتی همچون ایران باید به آن توجه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مهم‌ترین پیش‌نیاز‌های تولید فراورده‌های نفتی و جلوگیری از خام فروشی ساخت پالایشگاه و توسعه پتروپالایشگاه‌ها در کشور است.

وی ادامه داد: توسعه ظرفیت پالایشگاهی و پتروپالایشگاه‌ها ازجمله راهکار‌های مقابله با تحریم‌های نفتی هم محسوب می‌شود. تحریم‌های امریکا علیه ایران از مکانیسم‌های جامدی برخوردار هستند که می‌توان آن‌ها را با انعطاف و رفتن به سمت تولید فراورده‌های نفتی بی اثر کرد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس درخصوص راهکار‌های پیشنهادی خود برای جذب سرمایه‌گذاری جهت توسعه پتروپالایشگاه‌ها در کشور گفت: توسعه پتروپالایشگاه‌ها نیازمند سرمایه‌گذاری سنگینی هستند. دولت قطعا باید تسهیلاتی دراین خصوص پیش‌بینی کند. تسویه غیر نقدی و یکی دو ساله خوراک، تخفیف‌های مالیاتی، هدایت نقدینگی جامعه به سوی این قبیل پروژه‌ها، ایجاد کنسرسیوم‌های مالی و ... ازجمله این تسهیلات هستند.

وی ادامه داد: خواب سرمایه در پروژه‌های پالایشگاهی و پتروپالایشگاه‌ها امری بدیهی است. سود حاصل از سرمایه‌گذاری در این بخش معمولاً بعد از چند ساله محقق می‌شود. در همین راستا دولت باید تسهیلاتی را برای مردم فراهم کند.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی درباره طرح تنفس خوراک پالایشگاه و پتروپالایشگاه‌ها گفت: در این طرح یک سری مشوق‌های جهت جذب سرمایه‌گذاری برای توسعه پتروپالایشگاه پیش‌بینی شده است. پرداخت اقساطی هزینه خوراک با تاخیر یکساله و یکسری تسهیلات جهت اطمینان خاطر سرمایه‌گذاران از مهم‌ترین محور‌های این طرح هستند.

وی در پایان تصریح کرد: با توسعه پتروپالایشگاه‌ها ظرفیت تولید فراورده‌های نفتی به لحاظ کیفیت و کمیت افزایش پیدا می‌کند. جریان مالی پایداری برای این موضوع باید وجود داشته باشد. بخشی از این جریان مالی در اختیار مردم و بخشی دیگر در اختیار بانک‌ها است. دستورالعملی باید نوشته شود تا بانک‌ها ملزم شوند حداقل سه چهارم سرمایه‌های خود را به پروژه‌های تولیدی همچون پتروپالایشگاه‌ها اختصاص دهند. منبع: فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تحریم های نفتی توسعه پتروپالایشگاه ها مقابله با تحریم ها تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۳۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم های جدید ایران تا چه حد جدی است؟

به گزارش همشهری آنلاین، افزایش تنش‌های نظامی در منطقه بحث برسر تحریم‌های نفتی ایران را افزایش داده و حتی جمهوری‌خواهان در آمریکا در تدارک طرحی برای افزایش تحریم‌های نفتی ایران هستند، اما روز گذشته بلومبرگ اعلام کرد بایدن تمایلی به افزایش تحریم‌های نفتی ایران ندارد.

بلومبرگ همچنین توضیح داد: درحالی‌که قانونگذاران آمریکایی در واکنش به پاسخ ایران به حمله رژیم صهیونیستی، در تلاش برای اقدامات جدیدی هستند، بازار انتظار ندارد هرگونه تحریم جدیدی، تأثیری روی صادرات نفت ایران داشته باشد. تحلیلگران بازار نفت می‌گویند که بایدن از انجام هرگونه حرکتی که قیمت نفت خام یا بنزین را افزایش دهد، بیزار است. آمارها نیز نشان می‌دهد شیب قیمت نفت نزولی شده و دیروز حتی قیمت نفت به مرز ۸۶دلار رسیده است.

سایر خبرها در حوزه انرژی نیز نشان می‌دهد با وجود بازگشت تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ونزوئلا فروش نفت ونزوئلا با کمک ارزهای دیجیتال شتاب گرفته است. به‌زعم برخی تحلیلگران ایران نیز می‌تواند با استفاده از مکانیسم ارزهای دیجیتال تجارت خارجی خود را به‌ویژه در حوزه انرژی افزایش دهد.

بیشتر بخوانید

صادرات گاز به پاکستان از سرگرفته می شود؟ | مذاکره وزرای نفت ایران و پاکستان راه بی بازگشت پاکستان در تکمیل خط لوله گاز | سفر رئیسی صادرات انرژی ایران را تسهیل می کند؟

آمارهای موجود از بازار فروش موبایل درجهان نیز نشان می‌دهد فروش آیفون اپل در چین طی ۳ماهه اول سال میلادی جاری، ۱۹.۱درصد کاهش یافته است؛ درحالی‌که فروش هوآوی ۶۹.۱درصد افزایش داشته است.

کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا هم دیروز با بیان اینکه اقتصاد جهان در یک نقطه عطف قرار گرفته است، گفت: واقعیت‌های گذشته با عدم‌قطعیت‌های جدید جایگزین شده‌اند، اما برخی موارد به‌طور قطع ثابت باقی خواهند ماند.

دیروز در عین حال مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی ایران از عزم ایران و پاکستان برای توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای و بندری به‌منظور دستیابی به تجارت ۱۰میلیارد دلاری ۲ کشور خبر داد.

کد خبر 846768 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها نفت قیمت نفت و گاز ایران و آمریکا بایدن تحریم هسته‌ای - انرژی

دیگر خبرها

  • مردمی سازی اقتصاد در استان بوشهر عملیاتی شده است
  • طرح‌های پرورش ماهی در استان بوشهر حمایت می‌شود
  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • مخاطرات عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی
  • تحریم های جدید ایران تا چه حد جدی است؟
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران