Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

دکتر علیرضا رئیسی_معاون بهداشت وزارت بهداشت با ابراز خرسندی نسبت به نحوه همکاری بین بخشی در زمینه پیشگیری از بروز بیماری‌ها در مناطق سیل‌زده، گفت: خوشبختانه پس از وقوع سیل همکاران ما در سراسر کشور بر اساس پروتکل‌های موجود بسیار مناسب عمل کردند. اقدامات صورت گرفته در دو فاز قابل تشریح است؛ مرحله اول زمان وقوع سیل بود که اوضاع حاد بود و همزمان با جاری بودن سیل حتی بسیاری از مراکز بهداشتی درمانی نیز تحت تأثیر سیل قرار گرفته بودند، اما خدمات خود لازم در کمپ‌ها و یا چادرها به مردم ارائه شد و خوشبختانه با تمام مشکلات، این مرحله به خوبی سپری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون نیز مراکز خسارت دیده، یا جایگزین شده‌اند و یا در کانکس‌ها در حال ارائه خدمت به مردم هستیم.

وی افزود: از اواخر فروردین‌ماه برنامه فاز دوم یعنی برنامه‌های پساسیل آغاز شد. برنامه‌ریزی‌هایی در ارتباط با موضوعات بهداشتی پس از فروکش کردن آب‌ها و نیز آب‌های راکد و خطراتی که با راکد ماندن آب می‌تواند سلامتی مردم را تهدید کند، داشتیم. پیشگیری از بیماری‌هایی که قابل پیش‌بینی نیز بودند مانند تجمع ناقلین بیماری، پشه‌ها و…در دستور کار ما قرار گرفت و به این ترتیب تا کنون با اقدامات مؤثری که انجام شده، هیچ بیماری اپیدمی ناشی از سیل در این مناطق گزارش نشده است.

رئیسی با تاکید بر نظارت مستقیم بر آب‌های مصرفی، کلرزنی و انجام آزمایش‌های میکروبی بر آب گفت: تیم‌های علمی به منطقه اعزام شدند و در بحث حشره شناسی، شناخت ناقلین و برنامه‌های جونده‌کش اقداماتی انجام دادند که این اقدامات همچنان هم ادامه دارد. اما مهمترین نکته نظارت بر کیفیت آب، کلر زنی و آزمایش‌های میکروبی است که باید برای سلامت آب‌ آشامیدنی انجام شود. همچنین نظارت بر توزیع آب و غذا از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت برای جلوگیری از ایجاد بیماری‌های اپیدمی در منطقه است.

وی با اشاره به مرگ تعداد زیادی از دام و طیور در مناطق سیل زده گفت: نکته بعدی که ما بیشترین مشکل را با آن داشتیم، وجود مردارها و لاشه دام و طیور در مناطق سیل زده به ویژه در استان گلستان بود. در این راستا نیز اقدامات خوبی با همکاری وزارت کشور، شهرداری و دامپزشکی انجام شد. البته در سایر مناطق سیل‌زده مانند مناطق غربی کشور نیز این برنامه‌ها اجرا شد، اما شدت تلفات دام‌ها به اندازه استان گلستان نبود. همچنان نیز نظارت بر موضوعات بهداشتی در منطقه برقرار است و تیم‌های ما مرتباً در حال رصد اوضاع هستند تا از مشکلات پیش رو پیشگیری کنند.

رئیسی در پایان با تاکید بر اینکه تا امروز هیچ مشکلی در تأمین دارو در مناطق سیل‌زده به وجود نیامده، افزود: در حال حاضر در زمینه تأمین داروهای روتین و داروهای مربوط به بیماری‌های عفونی خاص در هر منطقه مانند تب مالت، مالاریا و…هیچ مشکلی نداریم و تمام داروها و واکسن‌ها تأمین است.

انتهای پیام

 

منبع: وانا

کلیدواژه: بیماری های عفونی بیماری واگیردار سیل سیل خوزستان سیل گلستان کلرزنی آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۳۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند

حسین فرشیدی درخصوص تزریق واکسن «گارداسیل»، وضعیت شیوع بیماری HPV درکشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالیانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور، واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان، صرفه اقتصادی دارد. بنابراین در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم؛ به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.  

وی ادامه داد: به‌طور مثال ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات، لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، اظهار کرد: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند؛ اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در خصوص ضرورت استفاده از این واکسن گفت: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد که تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان خاطرنشان کرد: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی شش ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پایش سلامت روان در کشور؛ دومین اختلال روانی درمیان ایرانیان چیست؟
  • پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ وضعیت افسردگی در کشور
  • اعلام رسمی نتایج «پیمایش ملی سلامت روان» در ابتدای تابستان
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • اجرای طرح خانواده سالم در ۳۶۰۰ مرکز بهداشت | خانواده‌ها در این طرح چه آموزش‌هایی می‌بینند؟ | انجام غربالگریِ روان برای متقاضیان
  • بازسازی اورژانس‌ها در اولویت قرار گرفت
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند