Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@10:03:04 GMT

‌سند جامع جوانان نباید به تشکیل جلسات محدود شود

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۷۴۷۸۱

‌سند جامع جوانان نباید به تشکیل جلسات محدود شود

استاندار اردبیل گفت: سند جامع جوانان نباید در حد برگزاری جلسات و کارگاه‌ها و یا برنامه‌ریزی‌های معمول باقی بماند بلکه ضرورت دارد تا برنامه‌های عملیاتی و اجرایی مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش ایسنا، اکبر بهنامجو در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان در اردبیل با انتقاد از تدوین‌کنندگان برنامه و سند جامع جوانان در عدم توجه به نیاز واقعی جوانان و راهکار اساسی برای حل مشکلات آنها اظهار کرد: بعد از ماه‌ها انتظار برنامه‌ای که در حوزه جوانان تدوین شده اصلاً متناسب با نیاز آنها نیست چرا که باید بهتر و بیشتر از این در حوزه حل مشکلات جوانان نظیر آسیب‌های اجتماعی ورود شده و نیاز آنها به امر ازدواج، اشتغال و مسکن با همکاری همه دستگاه‌ها رفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: با احصای آمار و اطلاعات دقیق باید مبدا حرکت ما و همچنین مقصد مشخص شود تا دچار بی‌برنامگی و پریشان‌گویی‌ها نشویم و یا نخواهیم کار اجرایی را با برگزاری جلسات بی‌نتیجه و کارگاه‌های معمولی به نوعی پر کنیم.


رئیس شورای اداری استان اردبیل پرهیز از کارهای دیمی و زودگذر را در حوزه جوانان یادآور شد و بیان کرد: اینگونه برنامه‌ریزی کردن برای جوانان سم مهلک است چرا که در حوزه جوانان و تدوین سند جامع برای آنها باید مطالبات حقیقی جوانان با در نظر گرفتن شاخص‌های موجود مورد توجه قرار گیرد تا یک حرکت منسجمی را در حوزه جوانان شاهد باشیم.

بهنامجو ورود همه دستگاه‌ها را برای تدوین این برنامه‌های راهبردی مهم دانست و تصریح کرد: فلسفه این جلسات و دور هم نشستن‌ها و به اصطلاح کار دسته‌جمعی رفع موانع و مشکلات پیش روی جوانان است که در گروه سنی ۱۸ تا ۳۵ سال باید همه نهادها از تبلیغات و اوقاف گرفته تا صداوسیما، دانشگاه، آموزش و پرورش و … به این حوزه ورود پیدا کنند تا خروجی کار به دور از نگاه‌های سیاسی، حزبی و جناحی در حل مشکلات و موانع جوانان نمود پیدا کند.

رئیس شورای ورزش و جوانان استان اردبیل به عضویت ۳۰ دستگاه در جلسات ستاد ساماندهی جوانان اشاره کرد و گفت: ما به زودی جلسات مجمع جوانان استان را راه‌اندازی خواهیم کرد و در کنار آن انتظار داریم تا برنامه‌های پیشگیرانه در جلوگیری از ورود جوانان به آسیب‌ها و تهدیدهای مختلف مورد دقت قرار گرفته و اولی‌تر از برنامه‌های عمرانی و اقتصادی مسائل فرهنگی و شاخص‌های مطلوب در این زمینه مورد حمایت باشد.

در این جلسه مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل نیز به تدوین سند جامع جوانان در ۱۱ محور اعم از ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، افزایش سرمایه اجتماعی، فضای مجازی، اوقات فراغت و … اشاره کرد و گفت: قرار است هر ماه یک برنامه شاخص به صورت استانی و شهرستانی برای مخاطبان گروه سنی ۱۸ تا ۳۵ سال اجرا شود و در کنار آن کمیته‌های تخصصی روند اجرای مصوبات را مورد توجه قرار می‌دهند.

شفیع شفیعی خاطرنشان کرد: با تدارک برنامه‌های آموزشی و کارگاهی نسبت به آگاه‌سازی جوانان در حوزه ازدواج و انتخاب همسر، پیشگیری از طلاق‌های زودهنگام و شتابزده و توجه به استحکام خانواده‌ها بر مبنای الگوهای اسلامی و دینی اقدام می‌کنیم که در این زمینه از ظرفیت همه دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط استفاده خواهیم کرد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان اردبیل نیز به نمونه کار اجرایی در این اداره کل در حوزه خودکشی نوجوانان و دانش‌آموزان اشاره کرد و افزود: ما در دو سال اخیر روی این موضوع حساس بودیم و تیمی تخصصی را برای بررسی علل خودکشی نوجوانان فعال کردیم تا با مراقبت‌هایی که انجام می‌شود از میزان خودکشی نوجوانان جلوگیری شود.

احمد ناصری بیان کرد: ما با محدودیت‌هایی در ورود به مدارس برای افراد غیر دانش‌آموز و معلم روبرو هستیم ولی سمن‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد در تحلیل برخی از آمار و بررسی وضعیت آسیب‌های اجتماعی در بین نوجوانان باید هماهنگی‌های لازم را با رؤسای نواحی و مناطق آموزش و پرورش به عمل آورند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل نیز در این جلسه بیان کرد: در امور کیفی نمی‌توان فعالیت‌های انجام شده را مورد سنجش عددی قرار داد بلکه در امور کیفی آنچه که باید مورد توجه قرار گیرد خروجی کار بعد از مراحل مختلف انجام آن است.

حجت‌الاسلام مهدی ستوده بیان کرد: در تدوین سند باید از ظرفیت دانشگاه‌ها و مراکز علمی بیشتر استفاده شود تا براساس اولویت درون و برون‌دستگاهی و احصای نقاط ضعف و قوت زمینه تثبیت و تقویت اجرایی در این برنامه‌ها لحاظ شود.

در این جلسه تعدادی از جوانان با بیان مطالبات قشر جوان از مسئولان برای تدارک زیرساخت‌های مناسب در پیشبرد اهداف و برنامه‌ها به نفع جوانان خواستار برگزاری مجمع جوانان استان، توجه به بحث اعتیاد نوجوانان و دانش‌آموزان و ارائه راهکار برای حل آنها، فضاسازی برای حضور سمن‌ها در اجرای سند جامع جوانان و همچنین پرهیز از کارهای نمادین و توجه به برنامه‌های اجرایی شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سند جامع جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۴۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان بررسی شد

مهرداد عرب اول بیان کرد: با توجه به دستور استاندار مبنی بر ضرورت بررسی عملکرد اقدامات دستگاه‌های اجرایی استان در سال ۱۴۰۲ و برنامه ریزی برای پیشبرد اهداف در سال ۱۴۰۳ جلسات بررسی عملکرد دستگاه های اجرایی در این سازمان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در این جلسات عملکرد و اقدامات دستگاه‌های اجرایی از نظر پیشرفت ریالی و فیزیکی طرح‌های استانی و طرح‌های به بهره برداری رسیده به تفکیک شهرستان‌ها و تحقق مصوبات سفر رئیس جمهور به استان بررسی می‌شود.

این مقام مسوول گفت: نتایج پیگیری‌های به عمل آمده در زمینه جذب منابع مالی و ردیف‌های متمرکز بودجه سال ۱۴۰۲، عملکرد بازدیدهای میدانی و جلسات برگزار شده با فرمانداران نیز در این جلسات بررسی و برنامه‌های پیشنهادی دستگاه‌ها برای بودجه ۱۴۰۳ ارائه می‌شود.

وی، میزان مشارکت دستگاه‌های اجرایی در جذب سرمایه گذار و بهره برداری از طرح‌های تعهدی را از دیگر شاخص‌های ارزیابی دستگاه‌های اجرایی اعلام کرد.

 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • نساجی: ساکت باشید، ساکت حرف می‌زند
  • عملکرد دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان بررسی شد
  • اجرای طرح کتابخانه‌ بدون کتاب در کشور/۱۰شهر کردستان فاقد کتابخانه
  • روز‌های برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد
  • روزهای جلسات علنی مجلس تغییر کرد +جزئیات
  • لزوم تدبیر جدی برای پرداخت مطالبات پزشکان خانواده
  • جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند
  • نبود آموزش‌های شهروندی در حوزه فرهنگی و اجتماعی/ فعالیت‌های پردوام و فاخر محدود است
  • موسسه جوانان آستان قدس رضوی، دوره جامع تربیت مربی برگزار می کند
  • اجرای طرح جامع مدیریت دریاچه نمک قم در دوره پنج ساله