Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، در راستای تعیین نرخ حمل و جابه‌جایی گندم سال ۹۸ از مراکز خرید تعاون روستایی به سیلوی تاکستان صبح یکشنبه جلسه‌ای با حضور محمود محمودی رئیس سازمان تعاون روستایی استان، نماینده اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، نمایندگان شرکت بازرگانی دولتی، رئیس انجمن کارفرمایان شرکت‌های حمل و نقل استان و تعدادی از مدیران عامل تشکل‌های تعاون روستایی در دفتر مدیریت این سازمان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود محمودی در این جلسه با اعلام اینکه تمامی مراکز خرید تضمینی شرکت‌های تعاونی روستایی آمادگی کامل برای خرید گندم را دارند تصریح کرد: امسال ۸ مرکز اصلی از سوی تعاونی روستایی در راستای خرید گندم در نظر گرفته شده است.

این مسئول حمایت از کشاورزان و تقویت تولید داخلی را از اهداف دولت در زمینه خرید تضمینی گندم دانست و اظهار کرد: به منظور کاهش هزینه‌ها و دسترسی آسان تولید کنندگان، مراکز خرید گندم در استان قزوین در محدوده مزارع کشت محصول مستقر شده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه تمامی وقایع ورود و خروج در مراکز خرید ثبت و مستندسازی شود، اظهار کرد: تعاونی روستایی به عنوان نماینده دولت، حافظ بیت المال و حامی کشاورزان است.

رئیس سازمان تعاون روستایی استان قزوین با اشاره به فضای استاندارد و ذخیره سازی سیلوها تصریح کرد: شبکه تعاون روستایی با جدیت تمام در حوزه خرید محصولات کشاورزان قدم برداشته است.

در این جلسه نرخ حمل گندم از مرکز خرید به سیلو به ازای هر تن بر کیلومتر تعیین و صورتجلسه شد.

کد خبر 4641960

منبع: مهر

کلیدواژه: تعاون روستایی قزوین خرید تضمینی گندم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۵۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح نخستین مرکز عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در بندرعباس

به گزارش خبرنگار مهر، در راستای دستورالعمل ابلاغی از سوی وزرات کشور، مبنی بر راه‌اندازی بازارچه‌های عرضه‌ی مستقیم محصولات کشاورزی و تولیدی و همچنین پیرو جلسه‌ی مصوبه ستاد تنظیم بازار استان، نخستین روستا بازار استان بنام تعاون روستایی خلیج فارس هرمزگان ظهر پنجشنبه در محوطه جهاد کشاورزی شهرستان بندرعباس واقع در بلوار امام خمینی افتتاح شد.

مدیر تعاون روستایی هرمزگان در آیین افتتاحیه گفت: با توجه به سیاست‌های ابلاغی وزرات کشورو سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران احداث مراکز عرضه مستقیم محصولات کشاورزی «روستا بازار» در سطح استان در دستور کار قرار گرفته است که از چهار مرکز تایید شده ستاد تنظیم بازار امروز نخستین بازارچه عرضه‌ی محصولات کشاورزی و کالاهای اساسی جهت خدمات‌رسانی به مردم به بهره‌برداری رسید.

عیسی برخورداری پور افزود: به همین منظور، این بازارچه ها با هدف حذف واسطه‌های غیر ضروری بین تولیدکنندگان محصولات‌کشاورزی و مصرف‌کنندگان با حمایت و پشتیبانی معاونت اقتصادی استانداری، سازمان جهاد کشاورزی استان، شهرداری شهرستان بندرعباس و سازمان صمت در دستور کار قرار گرفت.

وی هدف از راه‌اندازی این بازارچه را عرضه‌ی محصولات کشاورزی (میوه، تره‌بار، خشکبار، محصولات لبنی و پروتئینی) با حداقل ۲۰ درصد زیر قیمت بازار عنوان و تصریح کرد: شبکه تعاون روستایی با توجه به ظرفیت و توانمندی موجود جهت تجهیز و راه اندازی فازهای بعدی این بازارچه ها را در مرکز استان و سایر شهرستان ها آمادگی لازم دارد.

مهاجر معاون وزیر جهادکشاورزی در حاشیه این مراسم اظهار داشت: یکی از اقداماتی که وزارت جهاد کشاورزی جهت ارائه محصولات کشاورزی برای شهروندان در نظر گرفته است، ایجاد بازارچه‌هایی تحت عنوان روستابازار بوده تا به صورت مستقیم و بدون واسطه محصولات کشاورزی به شهروندان ارائه شود.

علیرضا مهاجر افزود: کاهش قیمت محصولات، افزایش فراوانی کالا و محصولات کشاورزی در بازارچه‌ها و افزایش رضایتمندی مردم، تقویت اقتصادی کشاورزان، روستاییان و عشایر و حذف واسطه‌ها از مهمترین اهداف تشکیل این بازارچه‌ها در سطح استان ها باید باشد.

به گفته وی، توجه به جایگاه تولیدات کشاورزان و روستاییان، عشایر و اشتغال‌های خُرد خانگی در این بازارچه‌ها مورد تاکید است که بتوان زمینه اشتغال پایدار این قشر و همچنین رفع مشکلات اقتصادی آنها را فراهم کرد.

در ادامه این مراسم رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، اظهار کرد؛ با توجه به تأثیر مثبتی که عرضه محصولات کشاورزی به صورت مستقیم در حمایت از تولیدکنندگان بخش کشاورزی و معیشت جامعه مصرف کنندگان خواهد داشت، راه اندازی بازارچه های عرضه مستقیم محصولات کشاورزی و کالاهای اساسی به عنوان یکی از کارهای راهبردی سازمان جهاد کشاورزی استان در دستور کار قرار دارد و همه دستگاه‌های تابعه موظف اند نهایت همکاری را برای رفع موانع و تسهیل امور با تعاون روستایی استان داشته باشد.

مدیرعامل اتحادیه تعاون روستایی خلیج فارس هرمزگان نیز اظهار کرد: بازارچه عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در سطح ۳۶۰ متر مربع و با اعتباری بالغ بر ۴۵ میلیارد ریال بنا شده است.

سجاد مهدیانفر تصریح کرد: این مجموعه برای ۱۸ نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم اشتغال ایجاد کرده و در این بازارچه محصولات پروتئنی، میوه و تره بار زیر قیمت بازار و با کیفیت عرضه می‌شود.

کد خبر 6064259

دیگر خبرها

  • افتتاح نخستین مرکز عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در بندرعباس
  • افتتاح مرکز عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در بندرعباس
  • بیش از هزار و ۱۰۰ مرکز خرید تضمینی در کشور آماده تحویل گندم کشاورزان است
  • پیشین پرچمدار برداشت اولین خوشه‌های طلایی گندم در سیستان و بلوچستان
  • یشین پرچمدار برداشت اولین خوشه‌های طلایی گندم در سیستان و بلوچستان
  • پیشین پرچمدار برداشت اولین خوشه های طلایی گندم در سیستان و بلوچستان
  • پیش بینی تولید ۱۳.۵ میلیون تن گندم در سال جدید
  • آمادگی ۴ مرکز برای خرید تضمینی گندم در شادگان
  • شروع برداشت گندم در مناطق گرمسیری کشور
  • نخستین برداشت گندم کشور در هرمزگان