Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن خودروسازان با بیان این که حدود ۹۰ درصد از قطعات الکترونیکی خودرو از جمله ECU وارداتی است گفت: شاید برخی از قطعه‌سازان داخلی بتوانند این قطعات را تولید کنند اما میزان تولید قطعات کفاف نیازمندی شرکت‌های خودروساز را نمی‌دهد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، احمد نعمت‌بخش در رابطه با تصاویر منتشر شده در خصوص انبار خودروهای ایران خودرو اظهار داشت: اکثر خودروهای موجود در انبار این شرکت دارای کسری قطعات الکترونیک هستند و این شرکت در تلاش است تا این مشکل را برطرف نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این که حدود 90 درصد از قطعات الکترونیکی خودرو از جمله ECU وارداتی است، افزود: شاید برخی از قطعه‌سازان داخلی بتوانند این قطعات الکترونیکی را تولید کنند اما میزان تولید قطعات کفاف نیازمندی شرکت‌های خودروساز را نمی‌دهد.

رئیس انجمن خودروسازان اضافه کرد: در حال حاضر بدهی دو شرکت خودروساز به قطعه‌سازان به دلیل سرکوب‌ قیمت‌ها 15 هزار میلیارد تومان است و این مبلغ هنوز تسویه نشده است. این موضوع نشان می‌دهد قطعه‌ساز نیز منابع کافی برای تولید قطعات شرکت‌های خودروساز ندارد.

نعمت‌بخش در خصوص این که چرا خودروهای موجود در انبار ایران خودرو تکمیل و به دست مصرف‌کننده نمی‌رسد تا بازار تا حدودی با کاهش تقاضا روبرو شود، گفت: شش ماه پیش شایعه احتکار خودرو توسط شرکت‌های خودروساز از سوی برخی مطرح شد که در نهایت آقای سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بررسی‌های انجام شده این موضوع را رد کردند. در حال حاضر بنده نیز تاکید می‌کنم احتکاری در شرکت‌های خودروساز وجود ندارد.

وی با تاکید بر این که روزانه 1800 دستگاه خودرو توسط هر یک از شرکت های ایران خودرو و سایپا تولید می‌شود بیان کرد: متاسفانه 50 درصد این حجم تولید تجاری‌سازی نشده و به دلیل کمبود قطعه راهی انبارها می‌شود. ما باید تلاش کنیم تا کمبود قطعه را جبران و خودروها را راهی بازار نماییم.

رئیس انجمن خودروسازان با اعلام این که امروز قیمت تمام شده پراید برای شرکت‌های خودروسازی 39 میلیون تومان است اما آنها مجبورند این خودروها را 37 میلیون تومان به فروش برسانند، گفت: خودروساز در حال حاضر با زیان محصول تولید می‌کند و هیچکس پاسخگوی زیان آنها نیست.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رئیس انجمن خودروسازان قیمت تمام شده پراید احتکار خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۶۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت خدمات و تیراژ قطعات یدکی سایپا افزایش می یابد

مدیرعامل سایپایدک گفت: برای حفظ و افزایش رضایتمندی مشتریان و رساندن گروه خودروسازی سایپا به جایگاه واقعی خود در صنعت خودرو، کیفیت خدمات و تیراژ قطعات یدکی افزایش می یابد.

اردلان حسینی در نشستی با مدیران عامل شرکت‌های زیر مجموعه سایپایدک (سایپاخزر، سنان شیمی، همراه خودرو و امداد خودرو) با بیان این مطلب تاکید کرد: با توجه به ظرفیت بالای شرکت‌های زیر مجموعه سایپایدک، موضوع تنوع خدمات و تولیدات همراه با افزایش کیفیت، باید در برنامه‌های سال جاری مد نظر قرار گیرد.

او افزود: تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم تا در سال جدید، همراستا با سیاست‌ها و برنامه‌های گروه سایپا در مسیر جهش تولید حرکت کنیم. قطعا با همدلی و یکدلی و با کمک خداوند متعال، سایپا را به جایگاه بزرگ و شایسته خود خواهیم رساند.

مدیرعامل سایپایدک با تاکید بر ضرورت افزایش تولید و کیفیت خدمات، گفت: توجه به کسب و کار‌های جدید بر مبنای نیاز و خواسته مشتریان، ضامن موفقیت ما در دنیای رقابتی امروز است، به همین منظور باید نگاهی هم به عملکرد رقبا داشته باشیم تا بتوانیم سهم بازار خود را گسترش دهیم.

حسینی یادآور شد: هدف ما کار و توسعه است که با همت و تلاش همکارانمان در سایپایدک و شرکت‌های زیر مجموعه و با برنامه ریزی درست و پیگیری اجرای برنامه ها، قطعا موفق خواهیم شد.

دیگر خبرها

  • خودروسازان از قیمت گذاری دستوری معاف می شوند؟
  • لاشه این خودرو ۳۰۰ میلیون تومان قیمت خورد/ قیمت عجیب پراید تصادفی را ببینید
  • خصوصی‌ها، کم‌کاری دو خودروساز بزرگ را جبران کردند...
  • تزریق پول بن‌سلمان به یک خودروساز معروف!
  • کیفیت خدمات و تیراژ قطعات یدکی سایپا افزایش می یابد
  • ایجاد فضای رقابتی و تنظیم‌گری در صنعت خودرو با تسهیل در واردات
  • بازار خودرو قابل پیش‌بینی نیست
  • ترخیص ۱۱ هزار و ۲۳۶ خودروی وارداتی در سال ۱۴۰۲
  • با گران‌ترین و لوکس‌ترین خودروساز خاورمیانه آشنا شوید +تصاویر
  • ۸۰ درصد کیت‌های آزمایشگاهی مورد استفاده تولید داخل هستند