Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از یزد، محمدرضا علمدار یزدی در جلسه کارگروه ستاد تنظیم بازار استان یزد که به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد برگزار شد، در مورد آخرین وضعیت توزیع شکر تنظیم بازار استان یزد اظهار داشت: از ابتدای طرح تنظیم بازار توزیع شکر تاکنون بیش از ۱۶ هزار تن شکر در بخش صنف و صنعت و خانوار استان توزیع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۵ هزار تن شکر با قیمت تنظیم بازار در بین صنف و صنعت و نیز میزان ۵۷۰ تن برای بخش میان خانوارها از طریق فروشگاه‌های سطح استان توزیع شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد خاطرنشان کرد: طی گزارش بازرسان و بازدیدهای میدانی، شکر آزاد به قیمت ۴ هزار و ۷۰۰ تومان در استان در حال فروش است که نسبت به هفته‌های گذشته کاهش محسوسی داشته است.

علمدار یزدی در مورد قیمت مرغ نیز بیان کرد: نرخ کشوری مرغ ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام شده که در یزد به ثبات خوبی در زمینه قیمت رسیدیم و حتی گزارشاتی داریم که در استان پایین‌تر از مصوبه کشوری در حال فروش است.

وی ادامه داد: در مورد میوه و تره بار شهرداری اعلام آمادگی می‌کنیم که بازارچه یا غرفه‌های عرضه مستقیم میوه و تره بار را در سطح شهرستان مرکز استان ایجاد کنند و میوه‌های تنظیم بازار را با نرخ مصوب به فروش برسانند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تنظیم بازار سازمان صنعت معدن و تجارت استان شکر صنعت یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۶۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجاره‏‏ بها «کنترل» شد یا «رکورد» زد؟

صبح روز گذشته احسان خاندوزی، سخنگوی اقتصادی دولت در نشست با خبرنگاران، سراغ بازار مسکن رفت و در واکنش به «اوضاع اجاره نشین‌ها در کشور» گفت: دولت‌های دهه ۹۰ در بازار مسکن غایب بودند و نقش تنظیم گری نداشتند، اما دولت سیزدهم این رویکرد را تغییر داد و سیاست تنظیم اجاره بها را تصویب کرد.

به گزارش دنیای اقتصاد، این ادعای عضو کابینه دولت درباره «تنظیم اجاره بها در کشور»، تا چه حد با «واقعیت اوضاع اجاره نشین ها» سازگار است؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد، «بازار اجاره مسکن در دولت سیزدهم، رکورد بیشترین رشد اجاره بها را در تاریخ ثبت داده‌های رسمی از اجاره، به ثبت رسانده است.»

ماجرا چیست؟

ارقام رسمی مربوط به تورم اجاره مسکن در تهران نشان می‌دهد، از سال ۱۴۰۰ تا پایان ۱۴۰۲، «اجاره بها، سالانه به ترتیب ۴۵ درصد، ۴۴‌ درصد و ۵۲‌ درصد جهش کرد.»

از سال ۱۳۷۰ تا ۱۴۰۰، «بالاترین رشد سالانه اجاره بها، برای سال ۷۵ بود و به میزان ۴۱.۵درصد.» بنابراین، «ملتهب‌ترین دوره اجاره نشینی» برای سال‌های دولت سیزدهم بوده است و نه دولت‌های قبل تر. پس اگر از روی «داده رسمی»، قرار باشد کارنامه دولت رئیسی در بازار اجاره مسکن مورد قضاوت نسبی قرار بگیرد، این دولت در «تنظیم اجاره بها»، موفقیتی نداشته است.

همچنین تورم اجاره در کشور نیز طی دو سال گذشته، از «متوسط سالانه دوره‌های قبل»، سبقت گرفت. نسبت تورم عمومی به تورم اجاره در کشور، همیشه عدد ۱.۵ بوده است. اما سال گذشته به علت «رشد تاریخی اجاره بها در کشور»، این نسبت به مرز عدد یک رسید.

دولت تاکنون اقدام موثری برای تنظیم تورم مسکن و تورم اجاره به این معنا که باعث «بازگشت قیمت‌ها به سطح متعارف شود» انجام نداده است.

دیگر خبرها

  • توزیع ۲۰۳ تن کالای اساسی در بیضا طی سالی که گذشت
  • ثبات بازار طلا بعد از نوسانات اخیر
  • کلید گرانی بلیت هواپیما در دستان ستاد تنظیم بازار
  • ۱۲۰۰ تن شکر در سکوهای تنظیم بازار یزد توزیع می‌شود
  • قیمت بلیت هواپیما افزایش می‌یابد؟!
  • کلید افزایش قیمت بلیت هواپیما در دستان ستاد تنظیم بازار
  • ثبات قیمت دلار و سکه در معاملات امروز بازار
  • اجاره ‏‏‌بها «کنترل» شد یا «رکورد» زد؟
  • سایه جنگ در بازار خریدار ندارد | توزیع کالاهای اساسی بدون مشکل ادامه دارد
  • اجاره‏‏ بها «کنترل» شد یا «رکورد» زد؟