Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@07:21:10 GMT

مصرف برق دربروجرد حدود ۱۰ درصد افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۷۶۵۶۳

مصرف برق دربروجرد حدود ۱۰ درصد افزایش یافت

محمدعلی خسروی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میزان برق مصرفی در این شهرستان از سوی مشترکان رو به افزایش است و در صورت ادامه این روند شرکت توزیع برق با مشکل مواجه خواهد شد.

وی بیان کرد: درصورت افزایش گرما و عدم صرفه جویی مصرف برق درشهرستان در تیرماه افزایش بیشتری خواهد یافت.
خسروی با اشاره به اینکه کولرهای آبی وگازی حدود ۴۰ درصد مصرف برق را به خود اختصاص می‌دهند، اضافه کرد: در صورتی که مشترکان از دورکند کولرهای آبی و برنامه ۲۵ کولرهای گازی در این ایام استفاده کنند مصرف برق حدود ۵۰ درصد کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: همچنین اگر هر مشترک اقدام به خاموش کردن حداقل روزانه یک لامپ ۱۰۰ مگاوات درساعات اوج مصرف (۱۱ تا ۱۶ و ۱۹ تا ۲۳) نماید مشکل خاموشی نخواهیم داشت و شاهد صرفه جویی روزانه ۱۴ مگاوات برق معادل ۱۵ تا ۲۰ درصد کاهش تعرفه برق مصرفی درتابستان خواهیم بود.
مدیرامورتوزیع برق بروجرد گفت: شهرستان بروجرد دارای ۱۴۲ هزار مشترک برق شهری، روستایی و صنعتی است.
۶۰۵۲/۷۲۷۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صرفه جویی شرکت توزیع نیروی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۶۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵ برابری صادرات شرکت‌های دانش بنیان در سال‌های ۹۹ تا ۱۴۰۱

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، بر اساس گزارشی تحلیلی از ۱۷۷ هزار کوتاژ صادرات و واردات و بیش از ۵/۵ میلیون داده گمرک جمهوری اسلامی ایران و معاونت توسعه شرکت های دانش بنیان، شرکت های نوآور با سهم حدود ۲۰ درصدی از کل شرکت های دانش بنیان، ۶۷ درصد درآمد و بیش از ۷۵ درصد صادرات و واردات این حوزه را در اختیار دارند. این در حالی است که شرکت های فناور با سهم کمتر از ۷ درصد از کل شرکت های دانش بنیان حدود ۳۰ درصد درآمد و بیش از ۲۰ درصد تجارت خارجی دانش بنیان را در کارنامه خود دارند.

بنابر این گزارش، در این سال ها، حوزه فناوری مواد شیمیایی بیشترین سهم از صادرات را با حداقل ۵۰ درصد دارا بوده اند و این نسبت هر ساله افزایش داشته است، حوزه فناوری‌های ماشین آلات، برق و الکترونیک و دارویی به ترتیب در رتبه های بعدی صادرات قرار دارند. تنها حوزه فناوری که تراز تجاری مثبت دارد، حوزه پیشرفته شیمیایی است.

گفتنی است؛ ارزش وزنی صادرات محصولات دانش بنیان بر اساس داده های معاونت توسعه اقتصاد دانش بنیان، ۱۳ درصد افزایش و به صورت همزمان ارزش وزنی واردات این شرکت‌ها ۱۰ درصد کاهش یافته است؛ بدین معنی که علاوه بر افزایش حجم صادرات دانش بنیان، عمق ساخت داخل محصولات دانش بنیان صادراتی نیز افزایش یافته است.

بررسی داده های مربوط به مقصد صادرات شرکت های دانش بنیان نیز نشان می دهد براساس آن حدود ۸۰ درصد صادرات شرکت های دانش بنیان به کشورهای آسیایی بوده و در عین حال حدود ۹۰ درصد واردات شرکت های دانش بنیان از کشورهای آسیایی است. البته ۳۶ درصد واردات و ۲۲ درصد صادرات شرکت های دانش بنیان مربوط به کشور امارت برای صادرات مجدد و واردات مجدد به مبادی و مقاصد تجاری دیگر است.

نکته قابل تامل اینکه بر اساس داده های مندرج در این گزارش، حدود نیمی از صادرات شرکت های دانش بنیان در این سال ها مربوط به صادرات کالای دانش بنیان آن ها بوده است.

کد خبر 6084380 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود
  • تکلیف افزایش قیمت برق روشن شد
  • رشد ۶ درصدی مصرف برق در صورت افزایش قابل توجه دما
  • آمار تکان دهنده افزایش فقر در ایران طی ۲ سال
  • طی دو سال هشت میلیون فقیر به تعداد فقرای کشور اضافه شده است!
  • کولر گازی برای کدام مناطق، قبوض نجومی برق را همراه دارد
  • افزایش ۲۰۳۶ مگاواتی ظرفیت تولید برق در سال ۱۴۰۲
  • افزایش حدود پنج برابری صادرات شرکت‌های دانش بنیان طی سال‌های ۹۹ تا ۱۴۰۱
  • افزایش ۵ برابری صادرات شرکت‌های دانش بنیان در سال‌های ۹۹ تا ۱۴۰۱
  • افزایش ۵ برابری صادرات شرکت‌های دانش بنیان در ۳ سال