Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-16@11:24:42 GMT

سوابق کاری سرپرست جدید وزارت آموزش‌وپرورش

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۷۶۶۹۱

سوابق کاری سرپرست جدید وزارت آموزش‌وپرورش

حسینی که معاونت استانداری خراسان و سرپرست فرمانداری سبزوار در سوابق کاری اوست، حالا 8 ماه مانده به انتخابات مجلس، به‌عنوان سرپرست این وزارتخانه مهم گمارده شده است.

به گزارش مشرق، پس از استعفای پرابهام سیدمحمدبطحایی از سِمَت خود، سرانجام ۱۹ خرداد، دکترروحانی، رییس‌جمهوری ایران، آقای سیدجواد حسینی را به‌عنوان سرپرست وزارت آموزش‌وپرورش منصوب کرد؛ نامی نسبتاً ناآشنا در عالم سیاست که حالا گفته می‌شود به‌عنوان گزینه اصلی این وزارتخانه به مجلس معرفی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی که معاونت استانداری خراسان و سرپرست فرمانداری سبزوار در سوابق کاری اوست، حالا ۸ ماه مانده به انتخابات مجلس، در پی خیز حزب حاکم برای رسیدن به منافع خود در این انتخابات، به‌عنوان سرپرست این وزارتخانه مهم گمارده شده است.

سیدجواد حسینی که جدی‌ترین تجارب سیاسی خود را پس از چند سال فرمانداری مشهد در دولت اصلاحات، در یک سال پایانی دولت اول روحانی و یک سال آغازین دولت دومش در مقام معاونت سیاسی-امنیتی و اجتماعی به‌دست آورده و مهم‌ترین مقامش در نظام آموزشی کشور، جایگاه مدیرکل آموزش‌وپرورش استان خراسان بوده، حالا با حکم رییس‌جمهوری حداکثر تا سه ماه آینده، سرپرستی یکی از بزرگ‌ترین و درعین‌حال پرچالش‌ترین وزارتخانه‌های کشور را برعهده دارد.

بیشتر بخوانید: علت عمر کوتاه حضور وزرا در آموزش‌وپرورش چیست؟ آرمان: بطحایی قربانی سهم‌خواهی حزب اعتدال شد استعفا برای ملاقات با رئیس پس از دو سال!

حسینی در سال‌های ۷۹-۷۸ به‌عنوان سرپرست فرمانداری سبزوار مشغول فعالیت بود و در سال‌های ۸۰-۷۹ در سِمَت معاون فرمانداری مشهد به‌کار خود ادامه داد. نام حسینی در بین امضاکنندگان نامه‌ای سرگشاده مبنی بر تحریم انتخابات مجلس هفتم به‌چشم می‌خورد؛ نامه‌ای که گفته می‌شود در حمایت از نمایندگان تحصن‌کننده مجلس ششم امضا شد و در آن اعلام کردند انتخابات را در شهر خود برگزار نمی‌کنند. در آن روزها، تحصن و حتی استعفای نمایندگان مجلس ششم گرچه بار تبلیغاتی فراوانی داشت، به‌لحاظ عملی، خدشه‌ای به روند انتخابات وارد نمی‌کرد. آنچه می‌توانست در مسیر انتخابات خللی وارد کند، اقدامات دولت به‌عنوان مجری انتخابات بود؛ به‌همین‌دلیل، نخستین اقدام صورت‌گرفته در بدنه دولت برای همراهی با نمایندگان رادیکال مجلس ششم، ماجرای نامه سرگشاده تعدادی از استانداران و فرمانداران کشور بود که به‌دنبال آن، استعفای صوری استانداران نیز انجام شد. تهدید به استعفای استانداران و فرمانداران هیچ‌گاه به مرحله عمل نرسید؛ اما در نوع خود، مانور قدرت اصلاح‌طلبان در بدنه دولت آن‌هم به‌وسیله مسوولان مستقیم اجرای انتخابات بود.

همین مسائل سبب شد در روزهای گذشته در استان خراسان، فرهنگیان و اقشار مختلف مردم علیه انتصاب جوادحسینی به‌عنوان سرپرست این وزارتخانه مهم و حیاتی تجمع‌هایی کنند. مردمی که ورود حسینی به وزارت آموزش‌وپرورش را به‌مثابه اجرای سند ۲۰۳۰ می‌دانستند، روز جمعه همراه با فرزندان خود برای هشدار به این رخداد به خیابان‌ها آمدند. اگرچه این تجمع را فرمانداری بدون مجوز خوانده، مردم در نمازجمعه نیز با بیلبوردها و دست‌نوشته‌هایشان حضور پیدا کردند.

برای پست وزارت ناکارآمدم!

جالب است بدانید در گذشته نیز یک‌بار پست وزارت را دولت روحانی به حسینی پیشکش کرده است. وی مدتی پیش در گفت‌وگو با تسنیم درباره رد پیشنهاد این وزارتخانه گفته است: «زمان چیدمان وزرا برای کابینه دولت دوازدهم، ابتدا مشاوران دولت درباره وزارت آموزش‌وپرورش با بنده صحبت کردند. من در صحبت با آنان جواب منفی به این پیشنهاد دادم. دلیلم این بود که هنوز برای گرفتن پست وزارت زود است. اعتقاد داشتم آموزش‌وپرورش به نیروی بزرگ‌تر، کارآمدتر و پخته‌تر از بنده نیازمند است». اکنون با وجود اینکه زمان زیادی از این اظهارات نمی‌گذرد، گویی آرایش جدید چینش نیروهای سیاسی در دولت، نظر او را دراین‌باره عوض کرده است. بااین‌حال، همه این بحث‌ها هنگامی جدی‌تر خواهد بود که قرار باشد حکم سرپرستی حسینی تغییر کند و رییس‌جمهوری رسماً او را برای دریافت رأی اعتماد به مجلس شورای اسلامی بفرستد. تا آن زمان همه حواس دولت به این است که تجربه اندک مدیریتی حسینی در سطوح ارشد مشکل‌ساز نشود تا بتوانند آن را بدون دردسر برای گزینه نهایی به مجلس معرفی کنند.

آقای محمد بیرانوند، عضو کمیسیون آموزش و نماینده اصلاح‌طلب مردم خرم‌آباد در مجلس، در گفت‌وگوی اخیرش با برخی رسانه‌ها، گفته است: «شواهد و قرائن از این قرار است که رییس‌جمهوری احتمالاً حسینی را به‌عنوان وزیر جدید به مجلس معرفی خواهد کرد؛ چراکه اگر قرار نبود او به‌عنوان وزیر معرفی شود، نیاز نبود سراغ وی بروند که در مدت اخیر مشغول کاری بیرون از وزارت آموزش‌وپرورش بود. به‌هرحال، مدیران بسیاری هم‌اکنون در معاونت‌های مختلف این وزارتخانه فعالیت می‌کنند و طبیعتاً اگر قرار بود موقتاً سرپرستی کار را برعهده بگیرد و امور را پیش ببرد، از همین افراد
استفاده می‌کرد».

یک وزارتخانه سیاست‌زده

با وجود اینکه رهبری در دیدارهای مختلف‌شان به فرهنگیان به سیاسی‌نکردن وزارت آموزش‌وپرورش همواره تأکید می‌کردند، اما رزومه حسینی جز چند سال مدیریت سیاسی در سطوح میانی نیست، که چندان هم با حوزه مسوولیت جدید او ارتباطی ندارد. باوجوداین، اگر جامعه کمی به ذهن خود فشار بیاورد، حتماً او را به یاد خواهد آورد. همین مهر ۹۶ بود که ویدئویی از او در شبکه‌های اجتماعی دست‌به‌دست شد؛ ویدئویی که او در پشت تریبون سخنرانی با خانم هاجر چنارانی، نماینده نیشابور، درگیری لفظی داشته است. موضوع به اظهارنظر عمدی حسینی و به‌کاربردن عبارت «خراسان غربی» برمی‌گردد که به برانگیخته‌شدن احساسات منطقه‌ای میان نیشابور و سبزوار منجر شده است. چنارانی فردای آن روز در گفت‌وگوی تلفنی با برنامه «حالا خورشید» دراین‌باره گفت: «در دوره هشتم ریاست‌جمهوری، آقایی اهل سبزوار بودند و چهار روستای نیشابور را جدا و به خوشاب سبزوار دادند تا بتوانند آنجا را به شهرستان تبدیل کنند. من چندین‌بار به وزیر کشور گفتم او را عوض کنند؛ چون مردم نیشابور از ایشان ناراضی هستند. این شخص دائم نام خراسان غربی را مطرح می‌کند و من هم باید جواب‌های مردم را بدهم».خیز برخی جریانات سیاسی به وزارت آموزش‌وپرورش در آستانه انتخابات موضوعی است که حقیقت آن بر هیچ‌کسی پوشیده نیست. درواقع، یکی از مشکلات اصلی آموزش‌وپرورش همین طمع احزاب سیاسی و دولت‌ها به این وزارتخانه است که به‌منظور برنامه‌ریزی برای خواسته‌های زودگذر خود چشم طمع به نظام تعلیم و تربیت کشور دوخته‌اند.

منبع: صبح نو

منبع: مشرق

کلیدواژه: وعده های روحانی بازار سکه و ارز قتل همسر نجفی شهید نصیری سرپرست سید جواد حسینی سید محمد بطحایی مجلس شورای اسلامی وزارت آموزش و پرورش وزیر آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۶۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی پنجشنبه‌ها قطعی شد؟

آن طور که حسین گودرزی، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس درباره نشست کمیسیون اجتماعی مجلس با موضوع بررسی ساماندهی تعطیلات گفته، در این جلسه با افزایش یک روز به تعطیلات هفته و تعطیلی روزهای پنجشنبه و جمعه موافقت شده، بنابراین روزهای کاری از شنبه تا چهارشنبه خواهد بود.

وی با بیان اینکه این تصمیم در کمسیون اجتماعی مجلس با حضور معاون سازمان اداری و استخدامی به عنوان نماینده دولت اتخاذ شد، عنوان کرده؛ دولت نیز با تعطیلی روزهای پنجشنبه علاوه بر جمعه‌ها موافق بود به عبارت دیگر کمیسیون اجتماعی مجلس به نظر دولت برگشت.

براساس گفته گودرزی، این مصوبه در راستای لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری بود؛ ضمن اینکه ساعات کاری هفته نیز از ۴۴ به ۴۰ ساعت کاهش یافت به این معنا که در ماه ۱۶ ساعت از ساعات کاری موظفی کارکنان دولت کاسته شده است. آغاز و پایان ساعت کاری روز نیز با تصمیم دولت و متناسب با فصول سال تغییر می‌کند.

پیش از این، اواخر اسفند سال گذشته نمایندگان مجلس با کلیات لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری مبنی بر کاهش ساعت کاری ادارات موافقت کردند.

حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده شاهین شهر در مخالفت با تصویب کلیات این لایحه گفته بود: حالا اگر ساعت کار بخش دولتی را کم کردیم، با بخش خصوصی می‌خواهیم چه کار کنیم؟ این لایحه تبعیض آمیز است. از طرف دیگر هزینه کارگران شرکت ها در بخش تولید و خدمات را بر عهده چه کسی بگذاریم؟ اگر ساعت کار آن ها را هم کم کنیم، فردا قیمت تمام کالاها را افزایش می‌دهد.

همچنین صدیف بدری، نماینده اردبیل در مجلس عنوان کرده بود: ساعت کاری متفاوت ادارات موجب ناهماهنگی در ارائه خدمات می‌شود. برای رسیدن به رسد اقتصادی ۸ درصد لازم است که بیشتر کار کنیم نه اینکه ساعت کاری ادارات را کاهش دهیم. لازم است که کارکنان بیش از گذشته به صورت جهادی کار کنند.

اما در مقابل، عباس گودرزی نماینده مردم بروجرد در مجلس تاکید کرده بود: اولا مفهوم تعطیلی به معنای بیکار بودن نیست و در اسلام چیزی به نام تعطیلی با ترجمه بیکاری نداریم بلکه ما اموری را در زندگی داریم که در طول هفته فرصت پرداختن به آن وجود ندارد و هر انسان نیازمند فرصتی است تا به دیگر امور خود بپردازد.

سید کریم حسینی، نماینده مردم اهواز نیز گفته بود: همین الان ادارات در تهران در روزهای پنجشنبه و جمعه تعطیل است و این شامل استان‌های دیگر نمی‌شود. همچنین جایی ثابت نشده است که اگر ساعت کار بیشتر شود، بهره وری نیز افزایش می‌یابد.

منبع: خبر آنلاین

دیگر خبرها

  • نقوی حسینی: «پشم» مقدرات مجلس آینده را تعیین می‌کند!
  • یک پست حذف شده از دولت قبل در آموزش‌وپرورش دوباره احیا شد
  • معلمان در دایره فقر؛ حقوق ماهانه 5 میلیون تومان
  • نماینده سابق مجلس: موی سر زنان را می‌بینید شکم گرسنه و اشکشان را نه!
  • دور دوم انتخابات مجلس از اهمیت برخوردار است
  • دور دوم انتخابات مجلس از اهمیت برخودار است
  • گزینش پذیرفته‌شدگان آزمون استخدام آموزگار با ۳۰۰۰ نیرو
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها قطعی شد | خبر مهم یک نماینده درباره کاهش ساعت کاری ادارات
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها قطعی شد؟
  • پنجشنبه ها تعطیل شد!