Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@00:23:09 GMT

انتقال ۲ میلیارد مترمکعب سیلاب با لوله‌های گاز

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۷۶۷۸۴

انتقال ۲ میلیارد مترمکعب سیلاب با لوله‌های گاز

شرکت انتقال گاز ایران اعلام کرد به گفته سعید توکلی در جریان سیل اخیر در منطقه یک عملیات انتقال گاز، ۴۸ شیر انتقال به صورت کامل غرق آب شده بود.

وی تاکید کرد: در راستای مدیریت بحران سیل، لوله‌هایی که با دستور مدیرعامل شرکت ملی گاز در منطقه یک عملیات انتقال گاز واگذار شده، سبب انتقال ۲ میلیارد مترمکعب سیلاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت انتقال گاز افزود: همزمان با سیل، دستور صادرات گاز از مرز شلمچه نیز صادر شد که با وجود محدودیت‌های دسترسی و مشکلات پیرامون سیل، گاز به خط لوله تزریق و این پروژه عملیاتی شد.

وی ادامه داد: همزمانی این اتفاق با مشکلات کمبود شکر سبب شد تا برای حل این مشکل، تزریق گاز به کشت و صنعت دهخدا نیز انجام شود.

توکلی گفت: تعداد زیادی از ترانس‌ها، عملگرها، شیرها و… غرق آب شده بود که در قالب استانداردهایی به صورت کاملاً فنی نسبت به رفع مشکل اقدام شد.

وی با بیان اینکه خط لوله گاز در شمال کشور، ۲۵۰ تقاطع با رودخانه دارد، افزود: این در حالی است که در غرب کشور نقاط تقاطع شبکه گاز با رودخانه‌ها به ۴ هزار و ۲۶۱ می‌رسد که کار را با محدودیت روبرو کرده بود.

توکلی تاکید کرد: با وجود اینکه اولویت نخست شرکت ملی گاز و شرکت انتقال گاز ایران ایمنی است ولی شبکه در جریان سیل اخیر پایداری خوبی داشت، با این وجود آیا می‌توانیم اطمینان حاصل کنیم که در تمام بحران‌ها مثل رانش زمین، زلزله، سیل، صاعقه، طوفان و سونامی می‌تواند پایدار باشد.

وی با اشاره به بخشی از مشکلات منطقه ۴ عملیات انتقال گاز گفت: در جریان سیل اخیر، به مدت ۱۵ روز تعداد ۳۸ تیر برقی که قرار بود برق مطمئن را به ایستگاه برسانند شکسته شده بودند و کارکنان شرکت گاز با ژنراتور، برق مورد نیاز را تأمین کردند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیلاب سیل شرکت گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۶۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط لوله گاز ، مهم‌ترین طرح ایران و پاکستان در حوزه انرژی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، احمد امیرآبادی فرآهانی افزود:موضوع انتقال گاز ازسوی وزرای نفت ایران و پاکستان مورد بررسی قرار گرفته و طرف پاکستانی اعلام کرده؛ در حال تنظیم قرارداد با شرکت‌های مختلف جهت تسریع برای اجرای خط لوله گاز صلح هستند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در سفر رئیس جمهور،  احیای موضوع خط لوله صلح انتقال گاز به پاکستان مدنظر دولت می باشد، تصریح کرد: اگرچه طرح انتقال گاز ایران به پاکستان از حدود ۱۵ سال گذشته طراحی و اجرا شده و ایران به تعهدات خود در این زمینه عمل کرده و حتی لوله گاز را تا مرز پاکستان کشیده، اما این کشور هنوز تعهدات خود را انجام نداده است.

وی ادامه داد: در روز نخست سفر رئیس‌جمهور به پاکستان، موضوع انتقال گاز ازسوی وزرای نفت دو کشور مورد بررسی قرار گرفت و طرف پاکستانی اعلام کرد؛ برای تسریع در اجرای خط لوله صلح در حال تنظیم قرارداد با شرکت‌های مختلف هستند.

امیرآبادی‌فراهانی مهم‌ترین پروژه در حوزه انرژی بین دو کشور را، احداث خط لوله صادرات گاز از ایران به پاکستان دانست و گفت: به‌یقین اگر دولت پاکستان موضوع گاز طبیعی را از طریق ایران به کشورش برساند، رضایتمندی خوبی را در داخل و به نفع دولت این کشور شکل خواهد داد چراکه تامین گاز آن‌ها از طریق (ال.پی.جی) است و بسیار گران تمام می‌شود و این خط لوله صلح می‌تواند در اقتصاد، رشد صنعت و آسایش مردم پاکستان مفید باشد.

این نماینده مجلس اظهار کرد: پیشنهاداتی برای عملیاتی کردن این خط لوله وجود دارد، اما برخی کشورهای ثالث خارج از منطقه با ایجاد موانع، دخالت‌هایی در این مورد دارند که دولت پاکستان باید بدون توجه به آنها منافع مشترک دو ملت را مد نظر قرار دهد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: وزیر نفت پاکستان نیز پس از نشست دیروز اعلام کرد، فرصت‌های خیره‌کننده‌ای میان دو کشور برای تعمیق همکاری‌های تجاری و اقتصادی وجود دارد و ایران و پاکستان به همکاری‌های خود برای رفاه منطقه و تأمین منافع ملت‌های یکدیگر ادامه می‌دهند.

دیگر خبرها

  • تزریق ۲۰۷ میلیون مترمکعب آب به سفره زیر زمینی
  • قطعی گاز منطقه‌ای در رشت
  • خط لوله گاز ، مهم‌ترین طرح ایران و پاکستان در حوزه انرژی
  • آغاز عملیات پروژه انتقال آب کارون ۳ به ایذه
  • ۲۰۷ میلیون مترمکعب سیلاب‌های شمال کرمان مدیریت شد
  • شکستگی لوله انتقال آب زاینده‌رود به کاشان تخریب غیرعمد بود
  • عملیات ترمیم خط لوله انتقال آب از زاینده رود به کاشان
  • شرکت آب منطقه‌ای کرمان دیگر کارفرمای پروژه انتقال آب خلیج فارس به شهر کرمان نیست
  • تعمیر شکستگی خط انتقال آب زاینده رود به کاشان
  • افزایش ۶۰ سانتی متری تراز دریاچه ارومیه از ابتدای سال آبی